Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαδήμειος δι(3)κομματισμός;

Μου στείλανε το παρακάτω στιχούργημα. Που, κατά τη γνώμη μου, αντικατοπτρίζει-πάνω κάτω- την τωρινή πολιτική μας πραγματικότητα:

Τους Γερμανούς ξανάφεραν
Οι δικομματ-αλήτες
Κι οι συμπαρατρεχάμενοι
Πολιτικοί αγύρτες!
Της Μέρκελ και του Σαρκοζί
Οι ταγματασφαλίτες…

Οι «δικομματ-αλήτες» είναι πασίγνωστοι και μη εξαιρετέοι, όπως θα ’λεγαν και οι συμβολαιογράφοι.

Το προδοτικό ρεσιτάλ των οποίων έχουμε καταγγείλει προ πολλού. Για ν’ αντιμετωπίσουμε το αμφοτερόπλευρο μίσος και τον αδυσώπητο εκ μέρους τους διωγμό.
Με αποτέλεσμα να τρέχουμε, όλη την ώρα, στους τεχνικούς, για να απαλλασσόμαστε απ’ τα ασφυξιογόνα των ιών, που με το τσουβάλι μας πετάνε οι γερμανοτσολιάδες της ηλεκτρονικής τους διαβολοκυβέρνησης.

Πρόκειται, προφανέστατα, για τις πράσινες και γαλάζιες κάμπιες (ή αν θέλετε βδέλλες, κλπ), που μας κατάκλεβαν στα τόσα χρόνια της επάρατης μεταπολίτευσης (ή μετα-αλήτευσης, αν προτιμάτε). Και τώρα σφιχταγκαλιασμένοι -χωρίς ντροπή και έλεος-μας καταληστεύουν. Για λογαριασμό του σιωνο-αμερικανο-γερμανικού τοκογλυφικού κατεστημένου.

Και διασαλπίζουν οι αξιότιμοι αυτοί δήμιοι ότι και μετεκλογικώς θα συνεργαστούν. Και μάλιστα και υπό την παπαδήμεια μασκαράτα και κουκούλα τους. Και γιατί όχι; Προκειμένου να συνεχίσουν το-μέχρι τώρα-κατάπτυστο προδοτικό τους ανοσιούργημα.…

«Χωριό, άλλωστε, που φαίνεται»! Δεδομένου ότι κουτρουβαλιαστήκανε αμφότεροι στο ναδίρ της εμπιστοσύνης του λαού, εξαιτίας της, απροκάλυπτα, μεγαλοαπατεωνίστικης, «πολιτικής» τους. Παρά τις γλυκανάλατες τσιριμόνιες-περί δήθεν άρνησης-του, ανυπόφορα, αναγουλιαστικού γαλάζιου κωλοτουμπο-κόμματος…

Και πιστεύουν οι αναξιοπιστότεροι πάντων-σε όλα τα πλάτη της Γης και σε όλα τα μήκη της ανθρώπινης ιστορίας- ότι θα εξαπατήσουν για μια ακόμη-πολλοστή-φορά το ευπιστότατο πόπολο. Δεδομένου ότι, δυστυχώς, ακόμη και τώρα, φαίνεται να να κρατούν οι πολιτικοί και οικονομικοί αυτοί απατεώνες ένα ποσοστό του όχλου σε ιδεολογική ομηρεία.

Σε βαθμό ώστε να εξακολουθεί να θεωρεί το πόπολο αυτό κυρίαρχη ιδεολογία την προδοσία σε βάρος της πατρίδας και την κρετινική ηλιθιότητα σε βάρος του ίδιου του εαυτού τους….

Και, για να μην αφήσουμε παραπονούμενους και τους «συμπαρατρεχάμενους» του παραπάνω στιχουργήματος, οφείλουμε να πούμε, όπως είναι ευνόητο, ότι πρόκειται για τους «λαγούς» και τις «κερκόπορτες» της μνημονιακής τοκογλυφικής επιδρομής και καταδρομής σε βάρος ημών και της πατρίδας.

Οι οποίοι, μετά την προώθηση του εθνώλεθρου ανοσιουργήματός τους και την καταβαράθρωσή τους στη συνείδηση του λαού ξαναγυρίζουν στα-δήθεν-πατριωτικά και ορθόδοξα θούρια και εμβατήριά τους. Για να συνεχίσουν να εξαπατούν το λαό και να καταπροδίδουν πατρίδα και θρησκεία.
Οι κατάπτυστοι και επονείδιστοι αυτοί ορθοδοξοκάπηλοι και εθνοπροδότες!…

Το δυστύχημα είναι πως όλον αυτό τον προδοτικό συρφετό ακομπανιάρουν και στηρίζουν και τα εξίσου προδοτικά ΜΜΕ. Ακόμη και κάποια απ’ αυτά, που «το παίζουν» αντιμνημονιακά. Αφου διαρκώς μας μοστράρουν τις απαίσιες και αποκρουστικές φατσάρες των Ες,Ες και γκεσταπιτών, που έχουν επικαθίσει στο σβέρκο μας. Για να διασαλπίζουν το τρομοκρατικό και ληστρικό τους σήριαλ.

Ενώ συστηματικά απωθούν στο περιθώριο όλους εκείνους, οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν τη μία ή την άλλη, ουσιαστική, εναλλακτική αντιμνημονιακή λύση.

Που σημαίνει ότι είναι ανάγκη να καταλάβουμε ότι το μόνο ουσιαστικό επικοινωνιακό μετερίζι αυτή τη στιγμή παραμένει το διαδίκτυο.

Και ότι οφείλουν όσοι αγαπούν αυτόν τον τόπο και πονούν για την εξαθλίωση του λαού του να εμπεδώσουν σε όλα τα επίπεδα και με όλους τους δυνατούς τρόπους πως:

Της προδοσίας τα κόμματα
Είναι άθαφτα πτώματα…
Που, όσο μένουν άταφα
Μολύνουν την πατρίδα!
Και δηλητηριάζουνε
Την κάθε μας ελπίδα…

Παπα-Ηλίας



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Είναι πολλές φορές που εξαπατήθηκε το πόπολο, όπως πολύ σωστά το λέτε και εσείς, πάτερ. Αυτό εκμεταλλεύονται τόσα χρόνια τώρα. Και δυστυχώς, η τακτική δεν άλλαξε. Τότε ψήφιζαν οι πεθαμένοι, σήμερα διαμορφώνει τη γνώμη του κοσμάκη η τηλεόραση. Τόσα χρόνια πλύση εγκεφάλου από το χαζοκούτι δεν μπορεί, κάτι έκαναν στο μυαλό των περισσότερων. Τώρα όμως που τα εισοδήματα του κοσμάκη εξανεμίζονται να δούμε τι θα δούμε. Δεν γίνεται ο κόσμος να μην ξυπνήσει. Κι αν δεν ξυπνήσει όλος, ο περισσότερος σίγουρα. Αυτό ακριβώς φοβάται το σύστημα και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]