Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να επιστραφεί στους Έλληνες η Βουλή


Το πασοκικό κράτος της σαπίλας και της παρακμής ζει και βασιλεύει!

Υπάλληλοι πολεοδομίας με καταθέσεις μαμούθ, βουλευτές με πλαστά πόθεν έσχες, στελέχη της Energa και της Hellas Power, παρά την άσκηση ποινικών διώξεων για βαρύτατα κακουργήματα, συνεχίζουν να ξεφαντώνουν στα μπουζούκια, πάνω από 180.000.000 τα χρέη του Μυτιληναίου σε ΔΕΗ και ΔΕΠΑ!!!

Κράτος ανικανότητας και κομματικής ξεφτίλας!

Στις εφιαλτικές δημόσιες υπηρεσίες τα πρασινοδικτατοράκια συνεχίζουν να ξύνουν τα @@ τους και να βγάζουν την ψυχή του μ@λ@κα που είχε τη φαεινή ιδέα να ανοίξει καινούργια επιχείρηση… Σαν τον ταλαίπωρο νέο που τον πήρε 10 μήνες να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας Ελληνικού ελαιόλαδου!!!

Εγκάθετα δημοσιοϋπαλληλάκια που αποκλειστικά και μόνο ασχολούνται με τον δια των προστίμων «εκδικητικό» σωφρονισμό των αντιφρονούντων πολιτών…

Το κομματικό παρακράτος σε πλήρη δόξα!

Ένα κράτος που δεν θέλει κι ένα δημόσιο που δεν μπορεί…

Αυτό το κράτος στήριζαν και εξακολουθούν να στηρίζουν οι νταβατζήδες, τα κραυγάζοντα παπαγαλάκια, οι χοντροφοροδιαφεύγοντες, οι μιζαδόροι, οι διπλοθεσίτες, οι παραχαράκτες, οι εξαγορασμένοι, οι διαφθορείς και οι κομματικοί βαρόνοι του ΠΑΣΟΚ, που σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμούν να θιχτεί η κομματική τους πελατεία…

Και νάτος ο αδιάφθορος Σαμαράς, δεκανίκι του πλέον διεφθαρμένου πολιτικού σχηματισμού που ανέδειξε ποτέ στη χώρα μας.

Ωρύονται φίλοι και εχθροί, «όσα χρήματα και να δοθούν σ’ αυτό το κράτος, η τύχη του είναι προδιαγεγραμμένη… ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!»

Άστους να λένε, απαντά το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, όπως λέει και το τραγουδάκι…

Στην πρέσα οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, με τη θηλιά της αυτοκτονίας στο λαιμό οι επιχειρηματίες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες των επιχειρήσεών τους, στο έλεος των λουκέτων οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις…

Άθικτοι, όμως, οι μηχανισμοί του μπουρδέλου!

Ανέγγιχτοι οι κλέφτες και οι απατεώνες πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα στην κόλαση της φτώχειας και της αναξιοπρέπειας, στο απυρόβλητο τα κόμματα που βύθισαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην εξαθλίωση…

Ανέγγιχτοι και οι κομματικοί οργανισμοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην απαξίωση και στην χρεοκοπία.

Μια και μόνο λύση υπάρχει, η επανασύσταση εκ βάθρων της κρατικής μηχανής, ο ισόβιος αποκλεισμός και η παραδειγματική τιμωρία των βουλευτών που υπερψήφισαν τα προδοτικά μνημόνια.

Σε κανένα από τους τριακόσιους της Βουλής που ψήφισαν τα μνημόνια, καθώς και σ΄ εκείνους που χρημάτισαν βουλευτές των κομμάτων που κυβέρνησαν την τελευταία δεκαετία, δεν πρέπει να επιτραπεί να συμμετέχουν στις εκλογές που θα γίνουν, όποτε γίνουν…

Αφού η Δικαιοσύνη παραμένει τυφλή και κουφή, ο Ελληνικός λαός κατ’ επιταγήν του Συντάγματος έχει το δικαίωμα να στηρίξει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία αποκλείοντας με όλους τους τρόπους τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το σύνολο των βουλευτών τους από τις εκλογικές διαδικασίες…

Έξω οι κλέφτες και οι προδότες από τη βουλή των Ελλήνων… Για πάντα!

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αδελφέ,σπουδαίο το κείμενό σου.
    Όμως,ένας είναι εμένα ο καημός κι ο φόβος μου:Επειδή γνωρίζω πως κάθε φορά που το πολιτικό σύστημα πνέει τα λοίσθια,τότε βγαίνουν από τα συρτάρια του, η βία,η νοθεία, η τρομοκρατία, η πλύση εγκεφάλου, πώς θα τα καταφέρουμε να ελέγξουμε τους εκλογικούς μηχανισμούς για να πετύχουμε αδιάβλητες εκλογές;
    Αυτοί είναι ικανοί άλλο να ψηφίσει ο λαός κι άλλο να βγάλουνε και το έχουν κάνει αρκετές φορές.
    Αυτό είναι θέμα,που πρέπει να μας απασχολήσει νομίζω περισσότερο,από δω και μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός προβληματισμός. Το μόνο που μας σώνει είναι ένα κοινό αντιμνημονιακό μέτωπο όλων των Κινημάτων πολιτών που ιδρύθηκαν και θα "σαρώσει" με 60%+ στις εκλογές.
      Η μόνη γνωστή συνταγή μετά απ' αυτό είναι η επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος, αλλά αυτή τη φορά δε θα τους κάτσει αφού και οι απόστρατοι έχουν κάνει αντιμνημονιακό κόμμα.

      Διαγραφή
  2. Οι εκλογες ειναι δικο τους οπλο .
    Ας μην τους βοηθησουμε να τραβηξουν την σκανδαλη .
    Πρωτα θα φυλακιστουν οι Εφιαλτες και επειτα εκλογες , χωρις ουτε ενα ρουθουνι απο αυτους τους παλιατσους .

    Αλλα δεν πιστευω οτι εκλογες θα ξαναγινουν στη Πατριδα μας .
    Ο Ηγετης θα μας μαζεψη , απο τα αποκαϊδια μας και τις σταχτες και οχι εμεις αυτον . Ειναι αφυσικο , ο Ηγετης να παρακαλα στους δρομους . Ο Ηγετης οδηγη , ΠΟΤΕ δεν τον οδηγουν , ποσω μαλλον να τον εκλεγουν , αμορφωτοι και διεφθαρμενοι . Φυσι αδυνατον .
    Για οσους γνωριζουν ΙΣΤΟΡΙΑ καταλαβαινουν . Οι υπολοιποι ας μαθουν , πρωτου αρχισουν να λενε περι δημοκρατιες και αλλα πρασινα αλογα . Ας μαθουν τις προϋποθεσεις για να υπαρξη ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ , αλλα και τι πιστευαν οι ΣΟΦΟΙ μας .
    Ποτε μου δεν πιστευα στην δημοκρατια , αλλα στην ΑΡΙΣΤΟ-ΚΡΑΤΙΑ .Και αυτος ηταν βασικα ο λογος που μεχρι τα 30 μου , οσο ημουν Ελλαδα , ψηφισα μονο μια φορα το '81 . Ημουν μικρος και με κοροϊδεψαν ! Αλλα ΜΟΝΟ μια φορα . Καθ'οτι , το δις εξαμαρτειν , ουκ ανδρος σοφου .

    Παντα υπακουα σε δυο σημαιες . Την γαλανολευκη , ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ στην κορφη και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ .

    ΠΑΤΕΡΑ μου ειναι ο ΘΕΟΣ και ΜΑΝΑ μου η ΠΑΤΡΙΣ . Μονο ενα τετοιο ΗΓΕΤΗ θα ακολουθησω . ΟΛΟΙ αυτοι οι πρωην και νυν σωτηρες , δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα αχαμνα του ΗΓΕΤΗ.
    Η βουλη θα επιστραφει . Αλλα θα γινει μουσειο , για να μας θυμιζη , ποσο χαμηλα πεσαμε και τι κουμασια βαζαμε μεσα και μας ΠΡΟΔΟΣΑΝ . Αφου πρωτα κανουμε ΘΕΙΑ λειτουργια να εξαφανιστουν τα δαιμονια αφεντικα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]