Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι βιαστές των ονείρων της νεολαίας... απευθύνουν τώρα και νουθεσίες!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο λαός αντιδρά πια με κάθε ευκαιρία σε όλους αυτούς που τον οδηγούν στην υποδούλωση και στην εξαθλίωση μια και τον ξεγέλασαν προεκλογικά με ψεύτικα συνθήματα και υποσχέσεις αλλά το κυριότερο εδώ και πολύ καιρό του στερούν το δικαίωμα να εκφραστεί μέσω εκλογών.

Αυτό το δικαίωμα του το στέρησαν οι παλαιοί συμμαθητές Παπανδρέου και Σαμαράς οι οποίοι συνεταιρίστηκαν για να τον αποτελειώσουν διορίζοντας νταβατζιλίδικα έναν δοτό πρωθυπουργό για να προασπίσει όχι τα συμφέροντα του λαού μας αλλά τα συμφέροντα των φίλων και αφεντικών του δηλ. τον τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Βγήκε λοιπόν η υπουργός παιδείας (ή φωτοτυπίας) και δήλωσε ότι «το ήθος της Ελλάδας δεν είναι οι μούτζες» εξ αφορμής των αντιδράσεων των μαθητών προς τους επισήμους στα Γιάννενα κατά την διάρκεια των πρόσφατων εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης.

Καλέ κυρία!... τι μας λες; δηλ. τι περιμένατε;
Να σας πουν και ευχαριστώ για όλες αυτές τις αθλιότητες εις βάρος τους;

Επιτέλους! ...δεν ντρέπεστε να απευθύνετε νουθεσίες και να ζητάτε και τα ρέστα από παιδιά τα οποία καταδικάσατε να ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες κοινωνικές, οικογενειακές και να φοιτούν χωρίς βιβλία, χωρίς θέρμανση και το κυριότερο χωρίς όραμα για ένα καλύτερο αύριο!

Άι στον αγύριστο κυρία μου και βγάλτε το σκασμό!... μια και από ότι ξέρουμε πρώτη εσείς δεν εμπιστεύεστε και υποβαθμίζεται το αξίωμα που υπηρετείτε αφού όντας υπουργός παιδείας απαξιώνετε την δημόσια εκπαίδευση εφόσον δεν φοιτάει σε αυτήν το παιδί σας. Επίσης πείτε με την πρώτη ευκαιρία σε όλα αυτά τα λαμόγια της λέσχης Μπίλντερμπεργκ που συμμετέχετε (που από ότι ξέρουμε καθορίζετε τα μελλούμενα για όλους τους λαούς της γης) ότι εδώ είναι Ελλάδα και δεν θα περάσουν εύκολα οι προδοσίες της ξεπουλημένης κυβερνητικής σας παρέας με απλές μούντζες και γιούχα αλλά στο μέλλον (αν δεν την κάνετε εγκαίρως) ένα "δωματιάκι" στο Κορυδαλλό το έχετε, σίγουρα … εξασφαλισμένο!

Από press-gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Οι μούντζες δείχνουν ακριβώς το ήθος της Ελλάδας και των Ελλήνων που σέβονται τον άνθρωπο και τους θεσμούς (αναξαρτήτως πόσο ανεύθυνοι τους εκπροσωπούν). Σε άλλες χώρες, πολιτισμένες κατά την κρίση σας, παίρνει ο κάθε ρατσιστής ένα όπλο και δολοφονεί δεκάδες αθώους για να τραβήξει την προσοχή!
    Να είστε λοιπόν ευγνώμων που ζείτε στην "αήθη" αυτή χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωσε θαρρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι .
    Αντι να λενε ευχαριστω για τις μουντζες και δεν μας εχουν κοψει κομματακια ακομη , μιλουν τα αψυχα κορμια και νουθετουν!
    Να πει , ακομη , στους διαβολους με τις ποδιτσες , οτι η ΕΛΛΑΣ δεν ειναι σαν τα αλλα Εθνοι . Η ΕΛΛΑΣ ειναι η κορωνις του πλανητη .Συντομα θα καταλαβουν , οτι ΕΜΕΙΣ θα τους χωσουμε στις τρυπες τους και θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ και ολους τους Ανθρωπους , απο τα νυχια τους . Δεν εχουμε αλλο δρομο . Δεν μπορουμε να σβησουμε το ΦΩΣ , και να το θελαμε , δεν μπορουμε να ζησουμε στο σκοταδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]