Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιστολή προς τους βαρβάρους (εγχώριους και μη)


Πώς θα δεσμεύσετε τα κόμματα…
  • Γράφει η Θέτις
Όλο το βράδυ σκεφτόμουνα τι θα κάνετε με τον Αντώνη και το Γιώργο που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά μία τέτοια απλή κατάσταση. Να μην μπορούν να εκβιάσουν να απειλήσουν, να τρομάξουν τους Έλληνες και να έχετε σίγουρο το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ευτυχώς, σας βρήκα τη λύση… ξέρετε σε ποιο θέμα, σ’ αυτό που θέλετε να δεσμεύσετε όλα τα κόμματα….για το τι θα κάνουν μετά τις εκλογές…. «Ετέθη και το ζήτημα της στάσης των άλλων κομμάτων και του τρόπου λειτουργίας των κοινωνικών εταίρων». Κατ’ αρχήν υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα που θα πρέπει να αναφέρω:

1. Οι συνδυασμοί (κόμματα) που σας στηρίζουν, δεν στηρίζονται πλέον από τους Έλληνες.

2. Στην καλύτερη περίπτωση το ΠΑ. θα πάρει 5% και το ΣΟΚ θα πάρει 3%. Η Ν.Δ. από το 27% που της έδιναν οι δημοσκοπήσεις πριν την Κωλοτούμπα συγνώμη την Κυριακή ήθελα να πω θα κατρακυλήσει οσονούπω κάτω του 10% και αυτή.

3. Με αυτά τα δεδομένα και αν υπολογίσουμε τα πολύ μικρά κόμματα του 2%, 3%, 5%, δεν κάνουμε δουλειά.

4. Αφήστε που ξαφνικά λέγεται ότι θα μπει στη Βουλή και η Χρυσή Αυγή, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δεν συμμαζεύεται.

5. Αν συνυπολογίσουμε τώρα τα κόμματα που είναι υπό ίδρυση –τους διαγραφέντες από τα παλιά μεγάλα κόμματα .. η πίτα μεγαλώνει.

6. Επιπλέον επειδή στους περισσότερους από εμάς δεν μας αρέσει ν’ ακολουθούμε σαν τα πρόβατα βλέπε Αποχή, υπάρχει μια μεγάλη περίπτωση να ιδρυθούν νέοι συνδυασμοί κομμάτων και έτσι η πίτα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο…. Δύσκολα τα πράγματα.

7. Βέβαια υπάρχει πάντα η τρελή πιθανότητα σε αυτές τις εκλογές να κάνουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του αιώνα και να βγάλουμε την Αλέκα (you Know KKE). Είναι να παίζεις με τους Έλληνες;

Γι’ αυτό θα κάνετε αυτό που θα σας πω να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο βρε αδερφέ…. Ξέρω, ο Μπένι (χαϊδευτικό του κ. Βενιζέλου) δεν σας τα λέει όλα τα κόλπα… Λοιπόν ακούστε προσεκτικά: θα στείλετε σε όλους τους Έλληνες μία ωραία Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599 με την οποία θα τους ζητάτε να δεσμευτούν ότι όποτε γίνουν εκλογές, -δεν βιαζόμαστε– στην κάλπη θα ρίξουν το δικό σας συνδυασμό τον οποίο και θα έχετε εσωκλείσει. Και τέλειωσε. Απλό δεν είναι.

Και τώρα κάπου εδώ ξυπνάτε, γιατί κοιμόσασταν βέβαια όνειρο ήταν, γιατί αν συνεχίσετε έτσι δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε αν ο εφιάλτης που ζείτε είναι όνειρο ή πραγματικότητα. Γιατί όλα τα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή έχουν τα όριά τους.

Και εσείς τα ξεπεράσετε.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]