Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπουτσής ζει! Έκανε δηλώσεις πως δεν θα ξαναγίνουν επεισόδια


  • Διαβεβαιώσεις Παπουτσή, ότι δεν θα επαναληφθούν βανδαλισμοί στην Αθήνα
Με μεγάλη σιγουριά (από που να πηγάζει άραγε;) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη (λαθρομεταναστών και των 300 της Βουλής), προέβη σε δηλώσεις στις οποίες δεν δήλωσε ότι παραιτείται, αλλά πως θα κλείσει τις πληγές της ανευθυνότητας (άρχισε την ψυχανάλυση ή ήταν σε κατάσταση αυτοκριτικής μέθης;) των επαναστατών!!! Δηλαδή, όταν βλέπει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να διεκδικούν τα κλεμμένα -από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου (τραπεζοϋπαλλήλου, για να μην ξεχνιόμαστε)- δικαιώματά τους, ο Χρήστος Παπουτσής βλέπει επαναστάτες!!!

"Να μην επιτρέψουμε σε κανένα να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς" ανέφερε στην έκκληση που απηύθυνε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής με δηλώσεις του προς τα ξένα ΜΜΕ, μετά το τέλος της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Παπουτσής πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στη δύσκολη αυτή συγκυρία εξετάζει τους τρόπους πώς θα κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν και μίλησε για "πληγές ανευθυνότητας" που άνοιξαν επειδή ορισμένοι ήθελαν να κάνουν την επανάστασή τους, που είναι στην πραγματικότητα μια επανάσταση βαριάς ανευθυνότητας.

Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι το κράτος, η Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κάνουν οτιδήποτε για να μη ξανασυμβούν ανάλογα φαινόμενα.

Ο Χρήστος Παπουτσής ρωτήθηκε και για τις εξελίξεις σχετικά με το νέο δάνειο της χώρας και το Μνημόνιο που το συνοδεύει. " Η σκέψη όλων μας, του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, είναι στην προσπάθεια που δίνουμε στην Ε.Ε. για να ολοκληρώσουμε τις συμφωνίες, για να πάρει ανάσα η χώρα και ο λαός μας". "Ορισμένοι στην Ε.Ε.", συνέχισε ο κ. Παπουτσής, "δημιουργούν προβλήματα στην Ελλάδα και δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Δεν επιτρέπονται περαιτέρω θυσίες", υπογράμμισε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε ότι η Ε.Ε. δεν είναι υπόθεση μερικών αλλά όλων και σε τελική ανάλυση όχι μόνο των πολιτικών αλλά και των λαών και διαβεβαίωσε ότι "θα υλοποιήσουμε το σκληρό πρόγραμμα λιτότητας που η Βουλή υποστήριξε".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]