Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και όμως κύριε Σαμαρά, την δώσατε την Ελλάδα και μάλιστα εν ψυχρώ


"Κάθε ένα από τα (σ.σ.: συμβεβλημένα) μέρη αμετάκλητα και χωρίς όρους αίρει κάθε ασυλία την οποία έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν στο μέλλον σε σχέση με τον εαυτό τους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία ή έσοδα από νομικές διαδικασίες που σχετίζονται με αυτή την Συμφωνία.
Κάθε ασυλία συμπεριλαμβανομένης χωρίς περιορισμούς ασυλία από (σ.σ.: συνέπειες) μήνυσης/αγωγής, αποφάσεις δικαστηρίων ή άλλη αρχή, από σύλληψη, κράτηση ή περιοριστικό ένταλμα πριν από την ανακοίνωση της δικαστικής απόφαση και από κάθε μορφή εκτέλεσης και επιβολής κατά αυτής, των περιουσιακών της στοιχείων ή έσοδα μετά την δικαστική απόφαση μέχρι το σημείο που δεν απαγορεύεται από υποχρεωτικό νόμο.

Εφαρμοστικός Νόμος και Δικαιοδοσία
Αυτή η συμφωνία και κάθε μη υποχρεωτικές υποχρεώσεις που προέρχονται από ή σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται από το αγγλικό δίκαιο. Τα μέρη αποδέχονται να καταθέσουν την διαφορά τους στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου".

Αυτό το κείμενο, μεταξύ άλλων, υπέγραψαν και αποδέχθηκαν με το «ναι σε όλα» οι 199 του Κοινοβουλίου. Και είναι ένα μόνο από τις εντολές που αποδέχθηκαν, προκειμένου να σώσουν την χώρα. Μόνο που, ούτε τη χώρα σώζουν, αλλά την μεταβάλλουν ευθέως σε χώρο προς πώληση (μετά και την τελευταία απαίτηση των Γερμανών να μειωθούν τα αντικειμενικά κριτήρια των ακινήτων –γιατί άραγε;-) και τους πολίτες σε υποζύγια των δανειστών.

Μέσα από αυτό το κείμενο της ντροπής, ο Αντώνης Σαμαράς έχει το θράσος να σηκώνει τον τόνο της φωνής του (προς τους Έλληνες πολίτες φυσικά) και αφού έχει αποδεχθεί την κατοχή της χώρας μας, τολμά να ισχυρίζεται πως θα επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου. Φαίνεται πως κανείς δεν του έχει πει ότι την υπογραφή του δεν μπορεί να την βάζει οπουδήποτε. Και το «ναι σε όλα» της Κυριακής 12/2/2012, το οποίο απαίτησε με την απειλή διαγραφής, είναι κάτι που δεν μπορεί να επαναδιαπραγματευθεί, τουλάχιστον ο ίδιος, εκτός και εάν δηλώσεις πως δεν έχει σώας τα φρένας του.

Έτσι έχουν τα πράγματα, Αντωνάκη μου, που περί άλλων τυρβάζεις, αλλά κρύβεις επιμελώς την σκληρή αλήθεια από τους Έλληνες. Και η αλήθεια είναι μία: παραδόθηκες και υπέγραψες και την παράδοση της χώρας. Και δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ συνταγματικό δικαίωμα για να το κάνεις αυτό. Μπορείς να παραχωρήσεις την προσωπική σου περιουσία, τις προσωπικές σου καταθέσεις, την προσωπική σου υπερηφάνεια, αλλά οτιδήποτε ανήκει στους Έλληνες πολίτες, δεν έχεις το δικαίωμα όχι να το διαπραγματεύεσαι, αλλά ούτε καν να το αναφέρεις.

Αλλά, είπαμε… έκλεισες πολύ γρήγορα θέση στο ελικόπτερο, αφού είσαι ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που απέτυχες πριν καν πάρεις την θέση. Ρεκόρ Γκίνες Αντωνάκη μου. Και ρεκόρ ψεύδους φυσικά…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ειναι ο μονος?
    πρωτη φορα βλεπετε τον καναρη καναρινι?
    αυτο το moon, ω πρακτο ,πρωτη φορα το παιζουν?
    μην ριχνουμε και ασυμετρο βαρος...
    απλα ειναι η σειρα του ...
    εθναρχη moon!
    ηγετες,,, moon ,,,ω Πανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ? ΕΔΩ ΕΒΑΖΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ....ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Πάμε όλοι μαζί ..."ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" ...Ου ...Ου ...φασίστες ...

    Μιλάμε για σώου, όχι για πλάκα.

    Ολόκληρη η Μεταπολίτευση στη φωτογραφία του Παπουτσή με κουστούμι αρραβωνιασμένου γύφτου να κουβαλά τη "ματωμένη" σημαία του Πολυτεχνείου. .. ….. ….. … ….


    ----------------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=NR2a44t1tOs&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ β'- Aντωνάκης.. ο ''σφαγέας''.

    link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ….. …… ...Ο Αντωνάκης ο ροκάς ...
    Ο Αντωνάκης των "λουλουδιών", που ονειρεύτηκε να κάνει την "επανάστασή" του ακόμα και στον έρωτα ...
    Ο φέρελπις μεγαλοαστός, που προκάλεσε την αθηναϊκή κοινωνία με τη σχέση του με την τραγουδιάρα Βίσση ... …………..
    Ο Antony του Κολεγίου ...

    Ο "γόνος", που ρίσκαρε το "όνομά" του και την "καριέρα" του για τον έρωτα. Τελικά "μούφα" ήταν κι αυτό.

    Στη συνέχεια κατά "σύμπτωση" έκανε ό,τι …… ……… ………
    ----------------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=NR2a44t1tOs&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ β'- Aντωνάκης.. ο ''σφαγέας''.

    link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ομορφαντρες μου λουκανικο με σος για να γλυστραει θα σας βαλει ο ελληνικος λαος ο κομανετσι ο παντα πρωδοτης απο το 1993 συνεχηζει και μενει ετσι και ο παντα πρακτορισκος αμερηκανων ο τσονακογλου και λογοθετιδης θα μηνου στην ιστορια πρωδοτες εαν υπαρχει ελλην ελλην που θα ψυφισει αυτα τα καθαρματα και τα κοματατους παιδια πρεπει να φερουμε ολους τους ψυχολογους του κοσμου να μας εξετασουν εφιαλτες γουσιδες και ιουδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σου δωσαμε αρχηγια μας πουλησες ξανα δεν σε συνχορω εφυγα εγω το δης εξ αμαρτανη ουκ ανδρος σοφου αρα δεν εισαι σοφος και δεν κανεις ουτε και για γιδοτσοπανης και τα γιδια να φυλαξεις χριαζεται σοφια τεμπελη ανεπαγγελται παρασητο ζης σε βαρος μας αυτοκτονατε ρε και οι δυο αλα θα σημανει η ωρα θα σας αυτοκτονισουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ ουστ και απειρα ουστ και στου δυο σας καθαρματα και μην ξεχναμε και τον παπαδημιο καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Το τελευταίο διάστημα, η χώρα, δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς έπαιξε σωστά τα χαρτιά του.”

    Τι λέει εδώ ο ποιητής; Αντώνης Σαμαράς = Ελλάδα;

    Αν τούτο είναι λάθος, τότε χρειάζεται δημόσια απολογία. Αν δεν είναι λάθος, τότε ή ο ποιητής ή η Ελλάδα είναι λάθος, μιάς και ο Σαμαράς ήδη είναι και άχρηστος και λάθος, καρμπόν δηλαδή του ΓΑΜΑΠ.

    Πηγή: Τώρα αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι
    http://www.antinews.gr/2012/02/16/148203/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]