Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαφθορά στην Γερμανία; Αν είναι δυνατόν!

Σήμερα πρέπει να είναι συγκλονισμένη όλη η Ευρώπη με την παραίτηση του Γερμανού Προέδρου Κρίστιαν Βουλφ. Και γιατί παραιτήθηκε ο κ. Βουλφ; Ο πρόεδρος της Γερμανίας φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο που αποκάλυψε ο γερμανικός τύπος και σχετίζεται με την περίοδο κατά την οποία ήταν διοικητής του κρατιδίου του Κάτω Σαξονίας (2003 -2010). Μάλιστα το περιοδικό Spiegel καθώς και η εφημερίδα Bild είχαν φέρει στη δημοσιότητα «παλιές αμαρτίες» του Βουλφ ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε «ύποπτες σχέσεις» με επιχειρηματίες που του διασφάλιζαν προνομιακά δάνεια και πολυτελείς διακοπές με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση των επιχειρήσεών τους από τις αρχές. Με την παραίτηση Βουλφ ανοίγει ο δρόμος για τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης όμως θεωρείται βέβαιο είναι ότι η όποια εξέλιξη θα έχει επιπτώσεις και στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Καλά μέχρι σήμερα ξέραμε ότι λαμογιές γινόντουσαν μόνον στην Ελλάδα… Καλά μέχρι σήμερα ξέραμε ότι μόνο το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος ήταν διεφθαρμένο…. Αλλά να δούμε ότι γίνονται αυτά τα πράγματα στην Γερμανία, στους πλέον ηθικούς, έντιμους, άτεγκτους πολιτικούς αυτό μας σοκάρισε!!!! Και τι μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα; Το ότι διαβάσαμε ότι ο κύριος Βουλφ ήταν ο εκλεκτός της κυρίας Άγκελας Μέρκελ Αν είναι δυνατόν… Ποιος να το πιστέψει…. Εκλεκτός της κυρίας Μέρκελ; Αδύνατον η κυρία αυτή να έχει υποστηρίξει έναν τέτοιο άνθρωπο. Άσε που έδωσε και μάχη τόσο καιρό για να παραμείνει ο παραιτηθείς σήμερα στην θέση του!!! Αλήθεια, η ηθική της, η συνείδηση της πως της επέτρεψε να κάνει κάτι τέτοιο;

Τώρα αν εμείς, που είμαστε κακοί άνθρωποι, ερωτήσουμε και τι έκανε ο άνθρωπος, θα παρεξηγηθούμε; Αν είναι αληθείς οι κατηγορίες σε βάρος του τέως Γερμανού Προέδρου, δηλαδή τι έκανε παραπάνω ο άνθρωπος από αυτό που κάνουν κατά κόρον οι Γερμανικές εταιρείες στο εξωτερικό; Στην Ελλάδα την πρακτική αυτή την λέμε λάδωμα, στην Γερμανία δεν ξέρουμε αν υπάρχει αυτή η λέξη, λόγω του ότι οι Γερμανοί πολιτικοί και όχι μόνον είναι άγγελοι! Αλλά στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, τι έκαναν οι Γερμανικές επιχειρήσεις για να πάρουν τις διάφορες προμήθειες, τα διάφορα έργα; Διευκολύνσεις προς τα κατάλληλα άτομα, όπως αυτές που έλαβε ο κ. Βουλφ, με την μόνη διαφορά ότι αυτός πήρε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο, ή δωρεάν διακοπές ενώ οι δικοί μας εδώ προτίμησαν το μετρητό για να το σπαταλήσουν κατά το δοκούν… Γιατί να λένε θέλω να πάω διακοπές πχ στις Μαλβίδες; Γιατί να λένε θέλω έπαυλη στην Εκάλη; Πήραν τα χρήματα και δεν τους έβαζαν τους Γερμανούς και σε φασαρία για να τους βγάλουν εισιτήρια, να κλείσουν ξενοδοχεία, να βρουν κτηματομεσίτη!!!!

Βέβαια στο ηθικό κράτος της Γερμανίας τα πάντα λύνονται με ένα πρόστιμο. Πως πληρώνουμε εμείς για το παρκάρισμα; Αν το πληρώσουμε…. Εκεί μια εταιρεία λαδώνει στο εξωτερικό για να πάρει μια προμήθεια, διαφθείρει πολιτικούς, συνειδήσεις, κλέβει στην ουσία χρήματα φορολογούμενων για να λαδώσει όποιον νομίζει απαραίτητο και όταν πιαστεί στα πράσα, πληρώνει ένα πρόστιμο στα Γερμανικά δικαστήρια και καθαρίζει. Ουσιαστικά έχει «ασυλία» στην χώρα που έκανε τις παρανομίες και παράλληλα η Γερμανική κυβέρνηση διαθέτει στοιχεία για να «ελέγχει» και τους τυχόν πολιτικούς που λαδώθηκαν, αφού έχει στην διάθεση της και όλα τα στοιχεία!!!

Βεβαίως στο τέλος, όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο αυτή τη στιγμή, οι Γερμανοί κυβερνώντες θα φάνε το κεφάλι τους. Θα αντιμετωπίσουν απέναντι τους πέρα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, που για τους δικούς της στρατηγικούς και γεωπολιτικούς λόγους θα «ανταμείψει» την σημερινή Γερμανική πολιτική, και ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό λαό. Γιατί όλοι αρχίζουν να βλέπουν ότι σιγά σιγά θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών. Από την άλλη η κυρία Μέρκελ και η παρέα της, θα κατορθώσει στην Ελλάδα το ακατόρθωτο. Θα ενώσει ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες εναντίον της, και από εκεί που έχουν στην μπούκα του κανονιού τους Έλληνες πολιτικούς θα βρεθεί η Γερμανία στην θέση αυτή. Και αν νομίζει η κυρία αυτή με την υπεροψία της, τι μπορεί να της κάνει μια χούφτα άνθρωποι, ας διαβάσει λίγο ιστορία και θα βρει πολλά παραδείγματα.

Τώρα, γιατί τα κάνει όλα αυτά η κυρία Μέρκελ; Γιατί ωθεί τα πράγματα στα άκρα; Όχι ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν αξίζουν αρκετή από αυτή την συμπεριφορά, αλλά το να τιμωρείς τους πολιτικούς καταστρέφοντας έναν λαό που έχει μεν τις ευθύνες του, είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ. Ειλικρινά, βασανίζουμε το μυαλό μας να δούμε τι πιστεύει στην πραγματικότητα η κυρία Μέρκελ και γιατί τα κάνει όλα αυτά στον ελληνικό λαό. Είναι αυτό που έλεγε ο Χίτλερ ότι δηλαδή «Γιατί ο άνθρωπος να μην είναι τόσο σκληρός όσο η Φύση;» ή απλά επιβεβαιώνει την ρήση του Κομφούκιου ότι «Ο ανώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τους άλλους»…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μετά από ανάγνωση πληροφοριών (στην Wikipedia) για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονταν ο "εντιμότατος" κ. Σόιμπλε, λύθηκαν πολλές απορίες μου.
    1. Γιατί είναι καθισμένος σε αναπηρική καρέκλα.
    2. Γιατί να θελήσει κάποιος να τον δολοφονήσει.
    3. Γιατί μια μετριότητα σαν τη Μέρκελ είναι παράγων στην Ευρώπη.
    Στην πραγματικότητα η Μέρκελ είναι "μαριονέτα" του Σόιμπλε, γιατί μετά την καταδίκη του για σκάνδαλα δε μπορούσε να συνεχίσει να είναι αρχηγός του κόμματος (τουλάχιστον φανερά).
    Ο "εντιμότατος" κύριος έχει πολύ γερές πλάτες αφού τον χρηματοδοτούσαν διεθνείς έμποροι όπλων.
    Ο άνθρωπος αυτός είναι τόσο αδίστακτος, που δεν πτοήθηκε ούτε από την απόπειρα δολοφονίας του, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλουν οι χρηματοδότες του.
    Σόιμπλε = αντώνυμο του ανθρωπιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι .
    Οι τοκογλυφοι υπανθρωποι εβαλαν τους πλεον αχρηστους και ασημαντους , αλλα και διεφθαρμενους στα κυρια ποστα για να διαλυσουν τα Εθνοι .
    Απο την Πατριδα μας εκαναν την αρχη διοτι ξερουν οτι αν τα καταφερουν θα ειναι και το τελος της Μεγαλης Μαχης .
    Εκαναν το ιδιο Ιστορικο ΛΑΘΟΣ που εκαναν και οι προηγουμενοι επιδοξοι κατακτητες .
    Μας υποτιμησαν και θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ .
    Δεν μπορει να γινει διαφορετικα διοτι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ . Εχουμε περιφρονηση τον θανατο , επομενως τον εχουμε ΝΙΚΗΣΗ .Σε αυτους θα κανουμε πισω ;
    Ειναι δυνατον ο Γιγας ΕΛΛΗΝ να φοβηθη και νικηθη , απο (ουτε) μια τριχα των αχαμνων μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]