Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Αργεντινή έπεσε όταν πειράχθηκε η μεσαία τάξη…


Πάρα πολλές φορές και όταν διαβάζουμε τα όσα δραματικά συνέβησαν στην Αργεντινή δέκα περίπου χρόνια πριν βλέπουμε εντυπωσιακές ομοιότητες με την ελληνική υπόθεση.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά βλέπουμε ή καλύτερα προβλέπουμε ότι κάτι παρόμοιο με αυτό το οποίο συνέβη στην Αργεντινή θα συμβεί και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αν δει κανείς την ιστορία της Αργεντινής θα δει ότι η πτώση της χώρας και το ξέσπασμα των μεγάλων αντιδράσεων και των ταραχών ήρθε όταν πειράχτηκε η μεσαία τάξη.

Ναι, ακριβώς τότε ήταν που βγήκε στο δρόμο μαζικά ο κόσμος και φτάσαμε στη μαύρη μέρα των βίαιων επεισοδίων, των αρκετών νεκρών και της φυγής του προέδρου της Αργεντινής με ελικόπτερο.

Αν λοιπόν θέλετε την άποψη μας, υπάρχει πραγματικά μεγάλος κίνδυνος αυτό να συμβεί και στη χώρα μας, εφόσον θα κοπούν τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα.

Μόνο ένα πράγμα θα σας πούμε, για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο ακούσαμε ένα στέλεχος τραπέζης (και όχι τον 1000 ευρώ, αλλά των 2.500 ευρώ) και ένα δικηγόρο που δουλεύει σε μια εταιρεία (επίσης με σχετικά υψηλό εισόδημα) να λένε ανοιχτά ότι θα βγουν στο δρόμο.

Δεν πάει άλλο.

Ξέρουμε ότι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά θα σας παραπέμψουμε στα video της εποχής και στα επεισόδια στην Αργεντινή, όπου και θα δείτε με έκπληξη ανθρώπους με κουστούμια να διαδηλώνουν.

Αυτό τα λέει όλα.

Απλά ανθρώπους με κουστούμια να πετάνε πέτρες και να συμπλέκονται με την Αστυνομία.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]