Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Plan D

Εσείς οι 199 μπούφοι που ψηφίσατε το μνημόνιο της εξαθλίωσης και της πλήρους απαξίωσης του λαού των Ελλήνων, ξέρετε ρε ζωντόβολα τι είναι αυτό που ψηφίσατε;

Και καλά το πουλημένο σοσιαλιστικό τομάρι της μαφίας των Τσαντ που έδωσε στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο της νέας τάξης πραγμάτων γη και ύδωρ…

Εσύ ρε ιδανικέ αυτόχειρα Α. Σαμαρά, που έχεις χάσει τη μπάλα και από τη μια παπαριά πέφτεις στην άλλη, ψήφισες το μνημόνιο και πήρες και στο λαιμό σου και τα υπόλοιπα βλακοζαγάρια της ΝΔ γιατί πιστεύεις ότι το Ελληνικό χρέος είναι αναστρέψιμο;

Τι να σου πω ρε άνθρωπε του Θεού, τόση συμπυκνωμένη πολιτική βλακεία αμφιβάλω αν θα υπάρξει ξανά. Θα μείνεις στην ιστορίας ως πρωταθλητής του πολιτικού αυτοκτονικού ιδεασμού… Ήδη η δημοσκοπική «βουτιά» στο κενό της ΝΔ άρχισε!

Ξέρεις τι εννοούν οι Ευρωκουμανταδόροι όταν λένε Plan D;

Ξέρεις τι σημαίνει το γράμμα D A. Σαμαρά; Default, δηλαδή χρεοκοπία!!! Το κατάλαβες; ΧΡΕ-Ο-ΚΟ-ΠΙ-Α…

Σύμφωνα με την αντίληψη του κ. Σόϊμπλε η κατάσταση στην ελληνική οικονομία είναι μη αναστρέψιμη και κατά συνέπεια η Ελλάδα θα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση «ελεγχόμενου χρεοστασίου» αλλά εντός της ευρωζώνης. Το σενάριο αυτό έχει ονομασθεί Plan D όπου με το D υποδεικνύεται η λέξη Default, δηλαδή χρεοκοπία… Το επιτελείο της κας Μέρκελ και η ίδια έχουν πειστεί επίσης ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι μη αναστρέψιμη, αλλά παραμένουν στην εκτίμηση ότι η προκήρυξη χρεοστασίου στην Ελλάδα (πχ. Με σημείο αναφοράς ενδεχόμενη μη αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων 14,4 δισ. ευρώ της 20ης Μαρτίου) είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και μπορεί να συμπαρασύρει την Ευρωζώνη σε μία ανεξέλεγκτη δίνη που θα απειλήσει το ευρώ.

Τι ήταν λοιπόν όλες αυτές οι παπαριές , «Δεν μπορώ να δω τη χώρα με άδεια ράφια, κλειστά μαγαζιά χωρίς καύσιμα και φάρμακα».

Πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτές τις φτηνιάρικες σαλιαροασυναρτησίες που μοναδικό σκοπό είχαν να τρομάξουν και να εκβιάσουν… Και να είσαι σίγουρος ότι για τους άθλιούς σου εκβιασμούς ο Ελληνικός λαός θα σε πληρώσει με το νόμισμα που σου αξίζει…



Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν μπορώ να το αποδώσω σε βλακεία αυτό που ψήφισαν. Και ο τελευταίος Έλληνας είχε καταλάβει ότι "έπρεπε" να ψηφιστεί για τους Ευρωπαίους αυτό το έκτρωμα γιατί τους έδινε δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω μας μετά την προγραμματισμένη ήδη χρεοκοπία.
    Δεν μπορεί να μην το γνώριζαν αυτά τα πουλήμένα τομάρια! Το λιγότερο επιβαρυντικό που μπορώ να σκεφτώ ότι έκανε το Σαμαρά να το υπογράψει είναι ότι του υποσχέθηκαν να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Αλλά τι να την κάνεις την πρωθυπουργία σε μια χώρα που δέχεται εντολές ακόμα και για το πότε θα κάνει εκλογές;
    Ας με λένε κυρά - Ντίνα κι ας πεθαίνω από την πείνα!
    ΤΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρρυ επιμενης βλεπω , να πιστευης οτι ειναι ηλιθιοι και οτι απο βλακεια προδοσαν .
    Γιατι ;
    Δεν ειναι ηλιθιοι επειδη υπογραψαν . Αυτο το εκαναν υπακουοντας στις εντολες .Δηλαδη ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
    Ηλιθιοι ειναι ομως , επειδη πιστευουν , οτι οι ΠΟΔΙΤΣΕΣ που τους κατευθυνουν , θα τους φυλαξουν απο την τιμωρια .
    Ποιος μπορει να αποφυγη την Τιμωρια του Θεου και την εκδικηση του προδομενου ;

    Ξημερωματα Δευτερας και ΚΑΝΕΝΑ μαντρι πλεον , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , δεν εχει 151 γραικυλους , για να υποκρινεται οτι κυβερναει .
    Ολα τα αλλα ειναι παρλαπιπες και κενου περιεχομενου .
    Ολο το κοινοβουλευτικο φασιστικο ( με την αληθινη σημασια του και οχι παρλαπιπες περι κακου ΜΕΤΑΞΑ και κακου Παπαδοπουλου , που οχι μονο ο πρωτος καθαρισε το Σταυλο της τοτε βουλης και μας οδηγησε σε πεδια δοξης και παγκοσμιου θαυμασμου , αλλα και ο δευτερος που παρεδωσε στους ταχα δημοκρατες ενα πανισχυρο οικονομικα Εθνος , κλεινοντας την φιδοφωλια , αλλα δυστυχως δεν πατησε στο κεφαλι τα φιδια και τους επιγονους των), εκτρωμα , ειναι θεμα να χρονου να λογοδοτηση , οχι για βλακεια αλλα διαχρονικη προδοσια .
    Αλλα και οι παρατρεχαμενοι και δικηγοροι τους , που προσπαθουν να μας πουν οτι ειναι ηλιθιοι .
    Για τα προβατο-κουκια και τα κομματοσκυλα , αφεσει αμαρτιων ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ .

    Ενας γραφικος που σας φτυνη απο παρα πολλα χρονια , οταν εβλεπα τους ΙΟΥΔΕΣ να καταστρεφουν το Εθνος και να το διαλυουν και ΕΣΕΙΣ οι δηδεν καλλιτεχνες τους χειροκροτουσατε και τους γλυφατε τους κωλους .

    Ειχα γραψει προσφατως , οτι χαρηκα που καταλαβες εστω και αργα . Εκανα λαθος .
    Γιατι φοβαστε να πειτε την ΑΛΗΘΕΙΑ ; Την λεξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ ;
    Ειστε πολιτικα κορεκτ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι γλυκά που είναι λογάκια που βγαίνουν απ’ το στοματάκι σας κύριε Χάρρυ μας. Το να λέμε “199 μπούφοι” και όχι ‘199 καθίκια’ είναι ίσως θέμα της καλής σας ανατροφής.

    Ναι κύριε Χάρρυ μας, αλλά είναι σωστό να προσβάλουμε τους μπούφους; Τουλάχιστον το ‘καθίκια’ δεν προσβάλει την μητέρα Φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγα θα τους κανετε ντα.αυτοι θα φυγουν και εμεις θα τρεχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]