Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε και επιχείρησε να υπαχθεί στο άρθρο 99!


Η οικονομική κατάσταση των κομμάτων θεωρείται αθλία. Και μάλλον όπως λένε πολλά κομματικά στελέχη ο όρος είναι επιεικής! Η κρίση έχει πλέον φέρει τους κομματικούς μηχανισμούς στα όρια της εξαθλίωσης και οι γνωστές πολυτέλειες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Το κουίζ στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σήμερα αφορά το ΠΑΣΟΚ το παραθέτουμε: «Ποιο πολιτικό κόμμα εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο άρθρο 99; Πάντως αυτό που εν τέλει έμαθα είναι ότι το αίτημα δεν είναι δυνατόν να γίνει δεκτό. Δεν υπάρχει δηλαδή νομική φόρμουλα για τους πολιτικούς οργανισμούς!»

Μάλιστα στην ίδια στήλη (dark room) ο συντάκτης της εφημερίδας δίδει και μια άλλη διάσταση του προβλήματος περιγράφοντας τις απεγνωσμένες προσπάθειες του κ. Μιχάλη Καρχιμάκη να περισώσει ότι μπορεί. Διαβάζουμε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»:

«Τηλεφωνική επικοινωνία, μαθαίνω, ότι είχε ο Μιχάλης Καρχιμάκης με τον Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να ρυθμιστεί το επείγον ζήτημα της επιχορήγησης των κομμάτων η οποία ως γνωστόν έχει προ καιρού «παγώσει».

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- όπως μου αποκάλυψε στενός του φίλος- είπε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι είναι εντελώς στα κάγκελα αφού ούτε τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει. Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ότι και η Νέα Δημοκρατία είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση αλλά και ότι τα περιθώρια είναι πολύ στενά για να λυθεί το θέμα με κάποια νομοθετική ρύθμιση την οποία ζήτησε ο κ. Καρχιμάκης.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό. Υπάρχουν και χειρότερα στο ΠΑΣΟΚ. Λέγεται -και δεν είναι καθόλου φήμες αλλά μια πολύ δυσάρεστη πραγματικότητα- ότι κάποιος ιδιοκτήτης από τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει ενοικιάσει ακίνητο για γραφεία έχει με δικαστική απόφαση δεσμεύσει τους λογαριασμούς του κόμματος στις τράπεζες. Αυτό έχει κάνει έξαλλους όλους στην Ιπποκράτους και μάλιστα βλέπουν ότι δύσκολα θα βρεθεί λύση αφού ο κ. Παπανδρέου αρνείται να εμπλακεί ώστε να βρεθεί φόρμουλα αποδέσμευσης των λογαριασμών».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το βιβλίο Γκίνες θα σε γράψει Τζέφρι. Κόμμα εξουσίας 30 χρόνων το πήγες στο 5% σε δυο χρόνια, Τζέφρι και να τώρα και το φαλιμέντο. Και να προσπαθούσαμε εμείς δεν θα το καταφέρναμε τέτοιο ταχυδακτυλουργικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]