Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «ογλάν» και οι «τσογλάν»

  • Γράφει η Ντίνα Εξάρχου
Βάζω στοίχημα ότι οι πολιτικές παρατάξεις, που έχουν ανασφάλεια για το αποτέλεσμα των αναμενόμενων εκλογών, θα καταφύγουν στην παλιά τους τέχνη:

Το «κόσκινο» των τηλεοπτικών αστέρων.

Βάζω στοίχημα ότι θα τους ξαναδούμε στα ψηφοδέλτια, θα τους «λουστεί» ξανά το ελληνικό Κοινοβούλιο και θα τους καμαρώσουν ξανά οι «φαν» τους σε υπουργικές θέσεις.

Έχουμε, βέβαια, ένα σοβαρό μειονέκτημα αυτό τον καιρό:

Δεν μας χτυπάει η «Λάμψη» κατακέφαλα.

Μας χτυπάνε, όμως, οι τούρκικες σαπουνόπερες που σημειώνουν ρεκόρ τηλεθέασης στη χώρα μας.

Βάζω, λοιπόν, στοίχημα ότι στο εκλογικό «κόσκινο» θα δούμε τους «ογλάν» και τους «τσογλάν» των τούρκικων σήριαλς, που καθηλώνουν κάθε βράδυ στους καναπέδες το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, γυναικείο και ανδρικό.

«Μεταγλωττισμένους» και εξελληνισμένους με αστραπιαίες διαδικασίες θα τους δούμε να πέφτουνε στη μάχη των εκλογών και να ξελασπώνουν (ποιος το αποκλείει;) τις παρατάξεις που θα τους φιλοξενήσουν στα ψηφοδέλτιά τους...

Και σε ποιο υπουργείο, μπρε, θα βάλουνε υφυπουργό τον καλύτερο «τσογλάν»;

Στο υπουργείο Παιδείας!

Πού αλλού;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ρεκόρ τηλεθέασης των "Ογλάν" είναι σίγουρο; Γιατί εμείς άλλες πληροφορίες έχουμε για τις δήθεν "σφυγμομετρήσεις". Όλα με σχέδιο γίνονται και τίποτα στην τύχη. Όλα στοχεύουν στο να δημιουργούμε συγκεκριμένες εντυπώσεις και όλοι ξέρουμε γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]