Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πατρίδα μας καλεί όλους

Προσκλητήριο χρέους

Καθήκον κάθε Έλληνα να ξαναγίνει η Ελλάδα χώρα των Ελλήνων. Οι δοσίλογοι, οι πράκτορες και τα λαμόγια θα αποκαλυφθούν όταν όλοι εμείς αποφασίσουμε να ενεργοποιηθούμε, όταν αποφασίσουμε να αφήσουμε τους καναπέδες μας και την επίπλαστη ασφάλειά μας. Η Ελλάδα πρέπει να χαράξει τον δικό της δρόμο, πρέπει να αρχίσει να αποφασίζει για τον εαυτό της και να μην επιτρέψουμε να αποφασίζουν άλλοι για αυτήν.

Οι κάθε είδους κατακτητές, Γερμανοί και λοιποί συνεργάτες τους, πρέπει να φύγουν από την πατρίδα μας όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται αυτό.

Οι συμφωνίες που κάνουν τα υποπόδια των τοκογλύφων, είναι άκυρες εκ του Ελληνικού Συντάγματος, παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και εκπίπτουν από οποιαδήποτε νομιμότητα έναντι των ανθρωπίνων και των πολιτικών δικαιωμάτων των φυσικών ιδιοκτητών αυτής της πατρίδας που μοιράζεται ως κέρδος σε μία αισχρή παρτίδα κέρδους που έστησαν επαίσχυντοι τραπεζίτες με τους εγχώριους λακέδες τους.

Η Νέα Ελλάδα σημαίνει το εγερτήριο σε όλους, δηλώνοντας πως οι χαμερπείς περιφερόμενοι πολιτικοί του υπό κατοχήν Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα αντιμετωπίσουν τους νόμους που καταπάτησαν και το Σύνταγμα που βίασαν με υποδείξεις τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή και χρέος όλων είναι να την απελευθερώσουμε. Αυτοί που υποκρίνονται πως εργάζονται για το καλό μας, υποσκάπτουν κάθε είδους ελευθερία και δικαίωμα που πηγάζουν από το Ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο. Η πατρίδα μας καλεί να πράξουμε το καθήκον μας. Η πατρίδα μας καλεί σε εθνική επιστράτευση. Θα απουσιάσει κανείς; Είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαστε και θα είμαστε όλοι παρόντες στο εθνικό προσκλητήριο.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ήδη έχουμε χάσει πολλά με τη σιωπή μας και την απραξία μας. Πιστεύω ότι ένας από τους κύριους λόγους που κάνουν τον κόσμο να μουδιάζει και να μην αντιδρά είναι το ότι κατάφεραν με την καθοδήγηση δυνάμεων που βρίσκονται εκτός της χώρας μέσα σε λίγο καιρό να σαρώσουν τα πάντα (υγεία, παιδεία, εργασιακές σχέσεις) και τώρα βάζουν χέρι και στη δημόσια περιουσία και ξεπουλάνε την ίδια τη χώρα. Αυτή η ταχύτητα της καταστροφής, μαζί με το γεγονός ότι έχουν διορίσει μη εκλεγμένη κυβέρνηση και εδώ και στην Ιταλία την ίδια εβδομάδα, που ΔΕΝ προτίθεται να πάει σε εκλογές, έχουν κάνει τον κόσμο να παγώσει και εδώ και στην Ιταλία.

    Ο κόσμος βλέπει το εισόδημά του να συρρικνώνεται, τη δουλειά του να χάνεται (και πλήττουν κυρίως τους χαμηλόμισθους του ιδιωτικού τομέα) και την ίδια ώρα δεν ακούγεται τίποτε για εκλογές! Δεν τολμάει ακόμα να πει ότι δεν ελπίζει σε τίποτε και κανέναν, αλλά αυτό ακριβώς είναι που εύχονται αυτοί που μας κυβερνούν.

    Από εδώ και μπρος όλες οι νέες δυνάμεις που συγκροτούνται, όπως η Νέα Ελλάδα, θα πρέπει να βρουν τρόπο να πλησιάσουν αυτό τον λαό, που δεν πιστεύει πια στην πολιτική τάξη, και που έχει αρχίσει να χάνει το θάρρος του σε σημείο που αφήνει να του αρπάζουν τα κεκτημένα του αδιαμαρτύρητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που λέει πολλά είναι το γεγονός ότι, παρ' όλο που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κήρυξε παράνομο το χαράτσι της ΔΕΗ για την ακίνητη περιουσία, οι δικτάτορες αυτοί εξακολουθούν να το επιβάλλουν, και οι καταναλωτές εξακολουθούν να το πληρώνουν! Και πέρα από κάποιους πατριώτες δημάρχους εδώ κι εκεί, που έχουν οργανωθεί και συνιστούν στους δημότες τους να μην το πληρώνουν, δεν υπάρχει ούτε ένα κόμμα που να έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Τι μας λέει αυτό; Ότι ο Έλληνας έχει εγκαταλειφθεί από ολόκληρη την πολιτική τάξη. Έχει γύρει το κεφάλι σε μια γωνιά και περιμένει ακίνητος και σιωπηλός.

    Αν χρειαστεί να μελετήσουν τα νέα κόμματα ψυχολογία για να κατορθώσουν να επιτύχουν να βγάλουν τον Έλληνα από αυτή τη μοιρολατρία και την απραξία, ας το κάνουν. Να γνωρίζουν όμως, προτού χαράξουν την πορεία τους, ότι έχουμε να κάνουμε με μια νέα ψυχολογία πλήθους, με νέα δεδομένα που δεν έχουμε βιώσει ποτέ στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Y.Γ. Αυτό που ανέφερα για Ιταλία δεν είναι τυχαίο. Έχω συγγενείς εκεί, που μου λένε ότι η αντίδραση των Ιταλών δεν διαφέρει πολύ από τη δική μας. Τίποτε δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, και για να αντιμετωπιστεί αυτή η τραγική κατάσταση απαιτεί σκέψη και στρατηγική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρεπει ο κοσμος ακομη να μαθει , οτι τα γκαλοπ που λενε οτι το 50% περιπου , ελπιζη στα κομματα που καταστρεψαν την Πατριδα και οτι δηδεν η αριστερα και μαλιστα του προδοτη Τσιπρα , παιρνει μεγαλα ποσοστα , ειναι ολα μπαρουφες , παρλαπιπες .
    Εγω ξερω πολλους απο ΟΛΑ τα μαντρια , που ουτε να ακουσουν δεν θελουν για αυτους .

    Αργησατε μερικοι να ξυπνησετε και το κακο εγινε .

    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ .
    Πολλοι λιγοι Ελληνες καταλαβαν απο την δεκαετια του '80 , οτι επρεπε να πεταξουμε στα σκουπιδια τους τενεκεδες αχρηστους δηδεν πολιτικους .
    Αλλα οι ψευτονεοελληνες τους ελεγαν γραφικους.
    Τωρα οι μισοι Ελληνες ειναι γραφικοι . Οταν ξυπνησουν και οι αλλοι , θα αλλαξουν τα πραγματα και θα ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ .
    Αλλα δεν πολεμαμε με Τουρκους και Γερμανους τωρα . Τωρα μας πολεμουν δαιμονες .
    Γι'αυτο δεν μπορη κανεις ηγετης να μας βγαλει απο τον ταφο .
    Εμεις θα διωξουμε την παλαια νοοτροπια μας , θα μετανοϊσουμε , θα αλλαξουμε τροπο ζωης , θα σεβαστουμε τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της Πατριδος , θα αγαπησουμε την σημαια μας με παθος και ο ΗΓΕΤΗΣ θα ειναι εκει μπροστα μας .

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    Υ.Γ Ελπιζω μονο να μην χρειαστη η διαταγη του Σ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ να γινη πραξη και παλι .
    Αλλα αν χρειαστη για την ΛΕΥΤΕΡΙΑ μας
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ σε ΟΛΟΥΣ τους προσκυνημενους γραικυλους ραγιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]