Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαλύεται το ΠΑΣΟΚ! Τσακώθηκαν Παπανδρέου – Βενιζέλος!


  • Σπάει στα δυο η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”;
Το έλα να δεις γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ!

Δυο φορές μίλησαν σήμερα στο τηλέφωνο Παπανδρέου – Βενιζέλος, λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με τον Υπουργό Οικονομικών να μην έχει μόνο στο κεφάλι του την αποτυχία του PSI, αλλά και τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που τον έβγαλαν εκτός εαυτού!

O Γ. Παπανδρέου φέρεται να επέμεινε στην αρχική του πρόταση για εκλογή του πρόεδρου του κόμματος από την βάση μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI και την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, ενώ στο μόνο που έκανε πίσω είναι στην ημερομηνία εκλογής του νέου προέδρου πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο Βενιζέλος επέμενε στην ανάδειξη νέου προέδρου “εδώ και τώρα”.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι στο πολιτικό συμβούλιο ο ΓΑΠ είπε πως ισχύει η πρότασή του για δυαρχία, όπως και η πρότασή του για Συνέδριο τον Ιούνιο!

Το έχουμε ξαναγράψει ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποχωρήσει αν δεν υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση, που θα νομιμοποιήσει την Νο1 που δεν έχει περάσει καν από τη Βουλή, φεύγοντας ήρεμος ότι κανείς δεν θα τον “πειράξει” μετέπειτα!

Πάντως, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ αύριο και μεθαύριο λέγεται ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του, με μια “έκπληξη”. Αυτή, εκτός από το ενδεχόμενο παραίτησης, είναι και η σύσταση νέου κόμματος στο πρότυπο των “Δημοκρατικών”. (Η είδηση από το Κουρδιστό Πορτοκάλι εδώ)

Το τί θα γίνει στην “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” τις επόμενες μέρες ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να προβλέψει!

Από τη βάση του κόμματος θα γίνει η εκλογή του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, κάτι το οποίο και θα εισηγηθούν στο Εθνικό Συμβούλιο που ξεκινά αύριο.

Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ:
Νέος Πρόεδρος με ψηφοφορία από τη βάση και πριν τις εθνικές εκλογές


Η ανάδειξη νέου Προέδρου αποφασίστηκε να γίνει πριν τις εθνικές εκλογές, αλλά μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το PSI. Το ερώτημα είναι αν εννοούν το “κλείδωμα” του PSI που οι εκτιμήσεις πριν την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων έλεγαν ότι θα γίνει αρχές του Φεβρουαρίου ή στην οριστική του μορφή μετά τη δανειακή σύμβαση στα τέλη Μαρτίου;

Τέλος, αποφασίστηκε η διεξαγωγή Συνεδρίου τον προσεχή Ιούνιο, καθώς και να προηγηθεί των εκλογών προγραμματική συνδιάσκεψη.

Καταλαβαίνετε τί πάρτυ έχει να γίνει από αύριο…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΥΠΕΡ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝΕ & ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ τα κολολαμογια του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά βάση, παλιολιγούρια; Μόνο οι οικογένειές σας έμειναν. Α! κι ο Θέος από υποχρέωση, ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]