Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάνος Καμμένος: Ήρθε η ώρα των τελικών αποφάσεων


Ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης για τη Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τούς πάντα πρόθυμους κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών, μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer.

Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με αντιμνημονιακές κομπανίες και μάγκικες ζεϊμπεκιές του Μανώλη υπό το βλέμμα των στενών συνεργατών που κλείνουν το μάτι με νόημα (και εμείς αντιστασιακοί είμαστε), με πύρινα άρθρα κατά της νέας τάξης πραγμάτων, με πολύ αξιόλογα άρθρα στο antinews, του ιστότοπου πού έδωσε μάχη για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά, ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΉΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤHN ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Οι επιλογές είναι μόνο 2.

Είτε η ΝΔ γίνεται η ουρά του ΠΑΣΟΚ που κατέρρευσε και σας συγχαίρει ο κύριος Μπάμπης στο Σκάι, είτε η ΝΔ αφήνει τούς νεοφιλελεύθερους με τούς πρόθυμους να πάνε στον φυσικό τους χώρο υπό τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και αρνούμενη την παράδοση της Χώρας με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις λέει το μεγάλο ΟΧΙ πού είπε ο Έλληνας πρόεδρος της Κύπρου Παπαδόπουλος και πάμε στο αύριο Εθνικά Κυρίαρχοι διαπραγματευόμενοι την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου αρνούμενοι το επαχθές και τοκογλυφικό χρέος.

Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.
Ο αγώνας συνεχίζεται…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. O k. KAMENOS EXH POLY KONTINH MNHMH.
    LES KAI EGINE MELOS TOU ELHN. KOLOBOULEIOU PRIN ENA MHNA.

    TO GEGONOS OTI KSYPNHSE TON TELEFTAIO KAIRO, DEN TON APALASH APO TIS EF8YNES TOU..

    FILIKA..

    LAKIS GALIOURIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλαρκο κυβερνισε αλλα δεν ειδα να κανει προδοσια και να ξεπουληση την χωρα και το λαο αυτο που εκανε το μπασταρδακι με τα αλλα νινια αμα τους δει ς στις φατσες ειναι ολα γενιματα απο το γ ραιχ μαλον ειχαν κρατισει ντιε νετ απο τον γκεμπελ και βγαλανε τα σημερινα γκεμπελακια χρησιμοπιωντας μονο τις μητρες απο τις μαναδες τους παρακολουθα λιγο τι λενε και διαβασε τι ελεγε ο γκεμπελ εχουν το ιδιο νοημα ο κωστας αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος
    9 Ιανουαρίου 2012 9:28 μ.μ.

    AGAPHTE FILE.

    APLA EKANA ENA SXOLIO GIA TON k. KAMENO.

    OSO GIA TOUS YPOLOIPOUS PRODOTES, EMENA 8A ME VRHS ANAMESA SE AFTOUS POU 8A APOTELESOUNE TO EKTELESTHKO APOSPASMA POU 8A TOUS TOUFEKISH, KAI OXI ANAMESA STHN OMADA POU 8A TOUS YPERASPHSH TO STRATODHKEIO...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Πάνο! Προχώρα και είμαστε μαζί σου!Πάνω τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]