Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θ. Πάγκαλος: Δεν υπάρχει λόγος διεξαγωγής εκλογών


Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, "ηγείται μίας νέας κυβέρνησης που χαίρει ευρύτατης πολιτικής και κοινωνικής εμπιστοσύνης", δηλώνει ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε προς την κινεζική οικονομική εφημερίδα Diyi Caijing Ribao (China Business News).

"Αποστολή της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει τις διατάξεις του Μνημονίου και τις συμφωνίες που υπογράφηκαν με την τρόικα και τους Ευρωπαίους εταίρους μας", αναφέρει και τονίζει πως "η διενέργεια εκλογών θα ανακοινωθεί από τον πρωθυπουργό μετά την εκπλήρωση αυτών των προϋποθέσεων".

"Η κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση και αποστολή της είναι να ικανοποιήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις πριν την προκήρυξη εκλογών. Δεν βλέπω λόγo να προκηρυχθούν εκλογές πριν την επίτευξη αυτών των στόχων", προσθέτει ο κ. Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι "δεν έχει κατατεθεί καμία ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική πρόταση".

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, "οι μικρές σε αριθμό, ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες που έχουν υποβάλει οι κομμουνιστές και άλλα μικρά κόμματα της Αριστεράς έχουν απορριφθεί από την πλειοψηφία των πολιτών" και "το ελληνικό εκλογικό σώμα θεωρεί τους ριζοσπαστικούς αριστερούς σχεδιασμούς για πλήρη αλλαγή της κοινωνίας προς την κατεύθυνση του παλαιού σοβιετικού μοντέλου ως μη ρεαλιστικούς και ξεπερασμένους".

Ο κ. Πάγκαλος υπογραμμίζει ότι "σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, πάνω από 60% του εκλογικού σώματος αντιτίθεται στις πρόωρες εκλογές".

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημειώνει ότι "οι επονομαζόμενοι διαδηλωτές κατά της λιτότητας, λιγότεροι αριθμητικά σήμερα, συνεχίζουν τις διαδηλώσεις τους κατά του προγράμματος εξυγίανσης της οικονομίας", ενώ συμπληρώνει πως "ακραία στοιχεία που παρεισφρύουν στις διαδηλώσεις καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας και προκαλούν σημαντική ζημιά στην ελληνική οικονομία και ιδίως στον τομέα του τουρισμού".

"Η πιθανότητα μιας νέας πολιτικής κρίσης που ενδεχόμενα θα έριχνε την κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκλειστεί στο πλαίσιο μιας κοινωνίας που βιώνει τη λιτότητα", αναφέρει ο κ. Πάγκαλος, προσθέτει, ωστόσο, πως η κυβέρνηση Παπαδήμου "έχει την αποφασιστικότητα, καθώς και την εμπειρία να αντιμετωπίσει τους ευρωπαϊκούς και εγχώριους πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η κυβέρνηση σχηματίστηκε με συναίνεση..." τίνος συναίνεση; Πάντως όχι με συναίνεση του ελληνικού λαού.

    ... η κυβέρνηση Παπαδήμου "έχει την αποφασιστικότητα, καθώς και την εμπειρία να αντιμετωπίσει τους ευρωπαϊκούς και εγχώριους πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς".

    Πάρα πολύ σωστά! Μετασχηματισμούς κατά του ελληνικού μας έθους, έθνους, κράτους και λαού!

    Μετασχηματισμούς υπέρ του 4ου Ράϊχ, σωστά; Καλά που υπάρχει και ένας Θ. Πάγκαλος να μας λέει και καμμιά αλήθεια που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν 10 χρόνια σταμάτησα να διαβάζω εφημερίδες, πριν 2 χρόνια σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση, νομίζω πως είναι ώρα να εγκαταλείψω και τα μπλόγκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην ξεχναμε γονος μεγαλου φασιστα μεχρι και για τις φουστες ειχε βγαλει διαταξι πως θα τι φορανε οι γυναικες αυτος το επεζαι αριστεριζων πως να θελει εκλογες ξερετε εσεις παγκοσμιος κανεναν φασιστα να θελει εκλογες εγω οχι τους τρομαζει η ετυμογορια του λαου φωνη λαου οργη θεου χαθηκαν και οι μεγαλοι ρεμπετες θα του γραφαν κανα τραγουδι οπως στον δοσιλογο παπουτου μαζι τα φαγαμε επιδει τα γουρουνια τρωνε τα παντα που τα τρωειαυτος φαγαμε και εμεις μου αρεσει που τον λενε και εφιει η τρελα απο την εφιεια ειναι απο το νινι στον πισινο τοσι αποστασει εχουν αυτος χριαζετε παγκοσμια ομαδα τρελογιατρων κωστας αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "νομίζω πως είναι ώρα να εγκαταλείψω και τα μπλόγκς".

    Πάρα πολύ σωστά! Αλλά επιλεκτικά...

    Είναι πλέον η ωραία ώρα να ξαναγίνουμε οπλίτες-πολίτες!

    Ποιά είναι τα μπλόγκς που μας το θυμίζουν τούτο; Μακρυά από όλα τα άλλα τα μπλόγκς της κατοχικής και στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είχα καμία όρεξη να γράφω πρωϊ - πρωϊ σχόλια, αλλά για χάρη σου σιχαμερό γουρούνι των Ιμίων θα γράψω.
    Λαμόγια ΠΑΣΟΚ : 11 %
    Κουτοπόνηρα ψοφίμια ΝΔ: 19 %
    Θύματα του Κολοτούμπα : 4 %
    Σύνολον γκραικύλων 34 %

    Έλληνες που σας φτύνουν 66 %
    Άντε στο διάολο λοιπόν χοντροκολοκύθα πάγκαλε απόγονε του γερμανοτσολιά! Το έχει στο αίμα σας η οικογένεια σας να κάνει πίπες στους κατακτητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ο κ. Πάγκαλος υπογραμμίζει ότι "σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, πάνω από 60% του εκλογικού σώματος αντιτίθεται στις πρόωρες εκλογές"."

    Σιγα μην σεβεσαι τις αποψεις του εκλογικου σωματος κ.Παχυδερμο!
    Καλυτερη δημοσκοπηση απο την συγκεντρωση χιλιαδων Ελληνων που ζητουσαν να φυγουν και οι 300 το καλοκαιρι του 2011 δεν υπαρχει!
    Αλλα ξεχασα, ολοι αυτοι που αντιδρουν ανηκουν στους "μαλακες"!
    Φανταζομαι πως "εξυπνοι" για σενα ειναι αυτοι που συνεχιζουν να υποστηριζουν το κομμα σου!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λοιπον φιλε γιατι να εγκαταλιψεις τα μποκ μπορεις να εχεις αποψει που δεν ειχες σε ολα τα αλλα ποτε οσο για τα επιλεκτικα σχολιασα το συγκεκριμενο γουρουνογερμανοστολια οι φαρατου τετια ελεγε και εκα νε τος αλους τι να πεις τι να γραψεις προδοτακια 1993 δεν το ξεχνω οπως και ο καθε ελληνας τι θα μαζεψουν στις εκλογες 18 τις εκατο κουλοτουμπες συνεχομενες κανουν αν κανουν εκλογες ημουν και εγω βλακας σε μια απο τις 2 ετεριες των προδοτων τωρα αριστερα η αναρχια μπασταρδοπουλοι ειναι ολοι κ αγραφιωτης οπλιτες πολιτες στα αγραφα βαρεσε το πρωτο ντουφεκι για την λευτερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]