Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Ούτε λυπάμαι, ούτε μετανιώνω!


"Δεν ξέραμε την πραγματική κατάσταση της χώρας", δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Ουσιαστικά ομολόγησε ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, κυβέρνησε τον τόπο, χωρίς να ξέρει προς τα πού πάει το σκάφος! Και το οδήγησε στα βράχια!

Ουσιαστικά ομολόγησε την ενοχή του. Πρέπει να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη!
Την ώρα μάλιστα που υπάρχει η δημόσια ομολογία του Μ. Χρυσοχοϊδη, "Ο Παπανδρέου κι εμείς καταστρέψαμε την χώρα", αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι Εισαγγελείς;

Εάν ένας, οποιοδήποτε πολίτης ομολογούσε ένα έγκλημα, δεν θα τον συνελάμβανε άμεσα η Δικαιοσύνη; Εδω, την ώρα που έχουμε δημόσια ομολογία νυν υπουργού, ότι η χώρα κατεστράφη από τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, η Δικαιοσύνη καθεύδει!

Ο μεγάλος υπεύθυνος για το χάος και την καταστροφή που έφερε στη χώρα και στον λαό μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, ο Γ. Παπανδρέου, είχε το επαίσχυντο θράσος να δηλώσει υπερήφανος για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να μην χρεοκοπήσει η χώρα!!!

Ναι, αυτές τις εξωφρενικές δηλώσεις, τις οποίες αν έκανε σε δημόσια πλατεία θα τον έπαιρναν με τις πέτρες, τις έκανε στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!

Ο άνθρωπος απέδειξε ότι ανέβηκε στην εξουσία μόνο και μόνο για το καπρίτσιο του!

Εξαπάτησε ενσυνείδητα έναν ολόκληρο λαό, προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός! Αυτός ο ξεφτίλας που εξελέγη με το "λεφτά υπάρχουν", αυτός ο πολιτικός απατεώνας που δήλωνε ότι θα έδινε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ότι θα... ξαναέφερνε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη των Ελλήνων, διέπραξε έγκλημα, για το οποίο πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη!

Και προκαλεί περισσότερο, λέγοντας ότι αισθάνεται υπερήφανος!!!

Ρε άθλιε, νιώθεις υπερήφανος για την φτώχεια και την εξαθλίωση που εσύ προκάλεσες στον ελληνικό λαό; Είσαι υπερήφανος πού μαζί με το δημόσιο χρέος, αύξησες τα λουκέτα στα μαγαζιά, την ανεργία και τις αυτοκτονίες των Ελλήνων;

"Εμείς προλάβαμε την χρεοκοπία" τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι πήγαινε στο εξωτερικό για να... σώσει την αξιοπιστία της χώρας!!!

Ο βασικός υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της Ελλάδος, αυτός που διέσυρε τη χώρα και τους Έλληνες, λέγοντας στα διεθνή φόρα ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, δηλώνει ανερυθρίαστα "πατριώτης"!

Την ώρα που όταν εξελέγη Πρωθυπουργός, είχε την δυνατότητα να πάρει δάνεια με ελάχιστο επιτόκιο, λες και οδήγησε επίτηδες την χώρα στο έλεος των κερδοσκόπων, μαζί με το διασυρμό που της επεφύλασσε με τον συνεργάτη του Παπακωνσταντίνου (αυτός μιλούσε για...τιτανικό). Ενώ είχε την δυνατότητα να πάρει την βοήθεια της Ρωσίας όταν του έδινε ο Πούτιν, έσκαψε τον λάκκο της χώρας μας, βάζοντάς μας -χωρίς να ρωτήσει τον λαό- στο ΔΝΤ και στο επαχθές Μνημόνιο 1 το οποίο ούτε καν έφερε προς κύρωση στη Βουλή, στέλνοντας στον καιάδα τους Έλληνες! Υπέσκαψε το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών, ξεπουλώντας ουσιαστικά την Ελλάδα στους διεθνείς κερδοσκόπους!

Δυστυχώς μάλιστα, ο Παπανδρέου κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, συνεχίζοντας να προκαλεί: "Ούτε λυπάμαι, ούτε μετανιώνω", δήλωσε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!!!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ναι ειναι αληθεια , οι φυλακες ειναι γεματες με... αθωους !
    Ειναι αληθεια ακομη , οτι αυτος ο κλοουν δεν φταιει σε τιποτα . Αυτοι οι αχρηστοι υπουργοι του τα εκαναν ολα !

    Οι υαινες και τα τρωχτικα , τρωγονται μεταξυ τους .
    Η προδοσια επιστρεφει τους καρπους της , και οι προδοτες θεριζουν τα εργα τους .
    Τι καταντια !!!
    Ουτε ψυλλος στον κορφο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος εγκληματίας ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τελος θα μας δηλωσει να του πουμε και ευχαριστω"!
    Δεν ειναι μονο ο ΓΑΠ αλλα και οι υπολοιποι 300,οι δημοσιογραφισκοι,οι παραδικαστες οι μεγαλοεκδοτες και μεγαλοεργολαβοι που πρεπει να πανε για κρεμαλα!
    Ειναι λαθος να εξατομικευονται οι πραξεις προδοσιας!
    Ολοι οι παραπανω ξεφτυλισμενοι συνεχιζουν να συμμετεχουν στο εθνομειοδοτικο ξεπουλημα της χωρας!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]