Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιαννίτσης: Οι εκλογές θα αναβληθούν!!!


Στη Süddeutsche Zeitung έκανε δηλώσεις ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα αναβληθούν, λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων: «Όπως στην Ιταλία έτσι και στην Ελλάδα ενδέχεται η μεταβατική κυβέρνηση να παραμείνει περισσότερο στην εξουσία από όσο σχεδιάστηκε αρχικά. Στην Ελλάδα η ΝΔ άσκησε πιέσεις για διεξαγωγή των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου. Τώρα διαφαίνεται ότι το χρονοδιάγραμμα δεν μπορεί να τηρηθεί.

Η μεταβατική κυβέρνηση πρέπει να εκπληρώσει «τα καθήκοντα» που ανέλαβε, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στο Βερολίνο (…) Ο υπουργός δεν προχώρησε σε εικοτολογίες για νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. (…)

Ο κ. Γιαννίτσης εξέφρασε επίσης την άποψη ότι βασικό καθήκον της μεταβατικής κυβέρνησης δεν είναι μόνον η ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, αλλά και η συρρίκνωση της ανεργίας. Σε πολλά τμήματα της δημόσιας διοίκησης παρατηρείται σύμφωνα με τον Έλληνα υπουργό ‘πτώση του ηθικού και απογοήτευση’ μετά τις απολύσεις και τις μισθολογικές περικοπές μέχρι και 40%.»

http://www.dw-world.de/
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]