Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Εγγυήσεις προστασίας» ζητάει ο Παπανδρέου για να φύγει


Η αίσθηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά κωλυσιεργεί επειδή «κάτι φοβάται» και στην ουσία διαπραγματεύεται, είναι ολοένα και πιο έντονη μέσα στο κίνημα και ιδιαίτερα μεταξύ των κορυφαίων στελεχών και των δελφίνων.

Σύμφωνα μάλιστα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, αυτή είναι η εντύπωση που αποκόμισε και ο Β. Βενιζέλος, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου την Τετάρτη, διάρκειας μιάμισης ώρας.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε και σε στενούς του συνεργάτες.

Αυτό προκύπτει ακόμα και από τις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή στους πολιτικούς συντάκτες, ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Γιώργου και εκ των πλέον εμπίστων του, ο Δημ. Ρέππας, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίσει κεντρικό, κομβικό ρόλο στην επώδυνη πορεία του ΠΑΣΟΚ ενόψει των διαδικασιών διαδοχής.

Φεύγει, λοιπόν, αλλά κωλυσιεργεί επειδή θέλει να διαπραγματευθεί, διότι «κάτι φοβάται». Και θέλει να λάβει όλες τις εγγυήσεις από τους πιθανούς διαδόχους του, αλλά και από τα κορυφαία στελέχη, τα οποία σε κάθε περίπτωση θα έχουν κεντρικό ρόλο στην μετά τον Γιώργο εποχή.

Τι φοβάται, όμως, για την «επόμενη ημέρα» και τι θέλει να διασφαλίσει; Αυτοί που βρίσκονται κοντά του και είναι σε θέση να γνωρίζουν τις σκέψεις και τις προθέσεις του, εκτιμούν τα εξής:

- Φοβάται, ότι, αν κάτι δεν αλλάξει και δεν λάβει τις απαραίτητες «εγγυήσεις», θα αποχωρήσει ταπεινωμένος και από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

- Φοβάται ότι αν δεν λάβει εγγυήσεις, μπορεί ακόμα και Ειδικό Δικαστήριο να περάσει, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε η προσφυγή στο ΔΝΤ και τα επαχθή μνημόνια.

- Φοβάται ότι, αν δεν καλυφθεί, θα κινδυνέψουν και άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος για ορισμένες «δραστηριότητές» τους, που είχαν σχέση με διάφορες δουλειές και εμπλέκονταν στα πόδια όλων των υπουργών, δραστηριότητες «φίλων», ακόμα και λειτουργία τους ως υπουργών σε κρίσιμα ζητήματα…

- Φοβάται ότι, αν αποχωρήσει ταπεινωμένος, θα ακυρωθούν και οι σχεδιασμοί του για έναν διεθνή ρόλο.

- Φοβάται ότι, αν συμβούν τα παραπάνω ή ορισμένα από αυτά, θα είναι ο μοιραίος άνθρωπος της οικογένειας Παπανδρέου.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμιζε στενότατος συνεργάτης του Γιώργου, «είναι εντελώς διαφορετικό να αποχωρήσει ο Γιώργος μέσα σε αποθέωση από 5.000 – 6.000 συνέδρους ενός συνεδρίου, βάζοντας υποθήκες για διεθνή καριέρα, και άλλο να φύγει λοιδωρούμενος και ταπεινωμένος».

Και αυτό, εκτιμούμε, απηχεί τις σκέψεις και τις απόψεις όλου του στενού επιτελείου του Γ. Παπανδρέου.

Το ζήτημα είναι πως μπορεί να διαπραγματευτεί μία αξιοπρεπή αποχώρηση και τη διασφάλιση της «προστασίας» του από τον διάδοχό του και το ηγετικό στελεχειακό δυναμικό του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ειδικό ρόλο στις –παρασκηνιακές- διαπραγματεύσεις για την μελλοντική αντιμετώπιση του Γιώργου διαδραματίζει άτομο της οικογένειάς του…

Νέο πολιτικό συμβούλιο και συνέδριο;

Στη συνεδρίαση του Π.Σ. που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, μάλλον ο Γιώργος δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει με σαφήνεια τις προθέσεις του. Σύμφωνα, όμως, με έγκυρες πληροφορίες, προτίθεται να προτείνει ορισμένες πρωτοβουλίες, που θα σηματοδοτούν προθέσεις:

- Αναβάθμιση του Π.Σ., ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό πολιτικό κέντρο που θα είναι σε θέση να καθοδηγήσει μία διαδικασία διαδοχής επώδυνη.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε με την εκλογή νέου ΠΣ (από το Εθνικό Συμβούλιο) είτε με την δημιουργία ενός οργάνου στο οποίο εκτός από τα μέλη του υπάρχοντος ΠΣ θα συμμετέχουν και κορυφαία στελέχη (Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Διαμαντοπούλου, Ρέππας, Σκανδαλίδης κ.α.).
- Διακήρυξη πρόθεσης για συνέδριο. Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται επειδή, σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ πρώτα εκλέγεται ο νέος πρόεδρος με κάλπες στη βάση κι έπεται μέσα σε έναν μήνα γίνεται το συνέδριο.

- Ίσως και εκλογή νέου γραμματέα, δεδομένου ότι ο Μιχ. Καρχιμάκης έχει έρθει σε σύγκρουση με ορισμένα κορυφαία στελέχη (π.χ. με τον Μ. Χρυσοχοΐδη) και εκτιμάται ότι δεν μπορεί να διαδραματίσει τον ενωτικό, συνθετικό ρόλο που απαιτούν οι περιστάσεις. Σε μία τέτοια περίπτωση, πιθανότερος για νέος γραμματέας είναι ο Δημ. Ρέππας.

- Προγραμματισμός για σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου αμέσως μετά τις γιορτές.

Σε αυτά τα πλαίσια θα πρέπει να ερμηνευτεί και ο διορισμός του Π. Μπεγλίτη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, δεν λείπουν και εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες αυτός ο διορισμός έγινε σε συνεννόηση του Παπανδρέου με τον Βενιζέλο, με τον οποίο ο Μπεγλίτης είχε άψογη συνεργασία όταν ήταν και οι δύο στο υπουργείο Άμυνας.

Πάντως, ο Μπεγλίτης την τελευταία περίοδο της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου είχε αποστασιοποιηθεί από τον κύκλο των «κηπουρών»…

Κατάρρευση Γιώργου και ΠΑΣΟΚ

Στη ροή των εσωκομματικών εξελίξεων θα μετρήσει πολύ και το γενικότερο πολιτικό κλίμα.

Και είναι αυτό που «δείχνει» στον Γιώργο την πόρτα της εξόδου.

Τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ είναι τραγικά. Και όλα δείχνουν ότι, αν το ΠΑΣΟΚ πάει στις επόμενες εκλογές με επικεφαλής τον Γιώργο, θα υποστεί την συντριπτικότερη ήττα του, με ποσοστά που δεν αποκλείεται να κυμανθούν γύρω στο 12% (και αυτή είναι λίαν επιεικής πρόβλεψη…).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ είναι γενική και σε πανελλαδική κλίμακα. Δεν υπάρχει, δηλαδή, κάποια περιοχή στην οποία να στέκεται έστω και αξιοπρεπώς. Ενδεικτικά, στην Β’ Αθηνών (την μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας και μία περιοχή προνομιακή κάποτε για το ΠΑΣΟΚ) σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα και… ολισθαίνει διαρκώς!

Σε τραγική κατάσταση είναι και η δημοφιλία του ίδιου του Γ. Παπανδρέου. Πλέον κυμαίνεται σε μονοψήφιο ποσοστό (και πολύ μικρό…), όπως προκύπτει από μυστικές δημοσκοπήσεις!

Όλα, επομένως, συνηγορούν στο ότι ο Γιώργος, αν δεν αποχωρήσει, θα είναι ο μοιραίος για το ΠΑΣΟΚ άνθρωπος, ο οποίος θα σηματοδοτήσει την διάσπαση και την συντριβή του.

Πηγή: Εφ. «Παρόν»

Σχόλιο ιστολογίου: Τα καλύτερα θα συμβούν από την επόμενη ημέρα της αποχώρησης του Γ. Παπανδρέου. Όλοι οι δελφίνοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως με έναν μόνο τρόπο ενδέχεται να διασωθούν και οι ίδιοι. Μόνο εάν αρχίσουν να «μιλάνε» για τα έργα, τις ημέρες και άλλα πολλά γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου. Διόλου απίθανο, μάλιστα, να είναι οι πρώτοι που θα θέσουν αίτημα προσαγωγής του «σκεπτόμενου» σε Ειδικό Δικαστήριο. Βλέπετε, ο αγώνας για διάσωση (πολιτική και φυσική) θα βγάλει τα «θηρία» από τα κλουβιά τους και θα εγκαταλειφθεί οποιοδήποτε είδος «συντροφικότητας» και «αλληλεγγύης». Ο Γιώργος Παπανδρέου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και γι αυτόν τον λόγο, άλλωστε, τοποθέτησε τον κ. Καρχιμάκη στη θέση του γ.γ. του κινήματος… Γενικά, η επόμενη ημέρα, η μετά ΓΑΠ ημέρα, θα είναι ημέρα εκκίνησης "ανθρωποφαγίας"... Και τότε οι Έλληνες πολίτες θα μάθουν πολλά και με... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αφού θα ισχύει το ρητό "ο σώζων εαυτόν σωθήτω"...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

  1. Ήρθε η ώρα να περάσεις απ' το ταμείο της ψυχής, επιπόλαιε υποκριτή. Είσαι τυχερός, όμως, που δε βρίσκεσαι σε καμιά ισλαμική χώρα ή στη homeland αλλά σε μια πραγματικά πολιτισμένη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως ομως θα τον καλυψουν προδοτες και εφιαλτες που τους βαραινει η ιδια κατηγορια της εσχατης προδοσιας;
    Η νομιζουν επειδη θα τους ψηφισουν κατι ελεηνα προβατα,θα εχουν ασυλια;
    Δεν πηραν ακομη χαμπαρι οτι βαδισουν ΟΛΟ το κοινοβουλευτικο αληταριο,σε ειδικα δικαστηρια του λαου;
    Μωραινει Κυριος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπιπόλαιε υποκριτή. Οι νόμοι υπάρχουν γιά να τους φοβάσαι και να αποτρέπουν έτσι ένα έγκλημα πρίν να γίνει.

    Μετά το έγκλημα είναι πιά αργά γιά να νοιώθεις, ό,τι και να νοιώθεις, αλλά και γιά να φοβάσαι επιπόλαιε υποκριτή. Φοβάσαι μην τυχόν και έχεις την τύχη του Δομιτιανού, με τον οποίον ο ιστορικός Προκόπιος συγκρίνει την φυσική εμφάνιση του Ιουστινιανού;

    Το άγαλμα με το οποίο ο Προκόπιος συγκρίνει την φυσική εμφάνιση του Ιουστινιανού ήταν βέβαια εκείνο του Δομιτιανού, τα κομμάτια του οποίου είχαν επανασυναρμολογηθεί από την γυνάικα του μετά τον διαμελισμό του. Λες κάπως έτσι να σε γράψει η ιστορία επιπόλαιε υποκριτή, δηλαδή ως Δομιτιανό ΓΑΜΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο αι Γιωργης ειναι θυμωμενος!
    καποιοι κρυβονται πισω απο το ονομα του και κανουνε βρωμιες και αιματα...
    και ειναι πολυ θυμωμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ή μάλλον φοβάται κ το παρακάτω φαινόμενο που γνωρίζουν όλα τα πολιτικά κόμματα αλλά κανείς δεν μιλάει. Ας μου επιτρέψετε να έχω ένα δικαίωμα να καταθέσω στοιχεία από προσωπική μου δουλειά. Διότι κανένα άλλο δικαίωμα δεν έχω ούτε να αναπνεύσω οξυγόνο μέσα στο σπίτι μου. Όλοι γράφουν για το κράτος, για τη κρίση, όλοι βρίζουν. Όμως εγώ ποτέ δεν θα βρίσω, άλλοι με βρίζουν. Εγώ θα καταθέσω τα βασανιστήριά μου χωρίς να αναφέρω ονόματα, πρόσωπα. Μόνο ντοκουμέντα για το τι λένε για το κράτος που τους βάζει, κ παράλληλα κάνουν πράξη κ αυτά που λένε. Δεν μένουν μόνο λόγια, γιατί έτσι είναι το οργανωμένο σχέδιο. Να τα λένε κ όλοι να συνωμοτούν ότι μόνο εγώ τα ισχυρίζομαι, άρα δεν έχω κ μάρτυρες. Αρα είμαι κ τρελή. Αυτός είναι στόχος βασικός.
    Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΔΗΓΕΙ Κ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΚΌΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΒΛ. K AKOY ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥΔΟΥΛΕΙΑ:

    http://www.youtube.com/watch?v=6I88_KfQbGU ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ-ΜΑΝΝΑ ΜΑΣ- ΚΡΑΤΟΣ

    ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ Κ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΙΣ 20-9-06. ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΜΑΝΝΑΣ Κ ΑΔΕΛΦΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    Συμπληρωματικά των ταινιών για γρηγορόπουλο: http://www.youtube.com/watch?v=jVDy_C2qC5U ΑΣΤ ΧΕΙΛΗ-ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ 20-9-06
    http://www.youtube.com/watch?v=xwcbfZ5NJog ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ 2-12-06 (Ν)
    http://www.youtube.com/watch?v=qxrdKdrtIng ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΚΟΝΕΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΚΡΑΤΟΣ (Ν)
    Ή ΒΛ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ: http://sino-mosies.blogspot.com/

    ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Κ ΑΕΡΙΩΝ
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: http://www.youtube.com/watch?v=6pTI3bI-X24
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΠΝΕΥΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΣΟΚ Κ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ,ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ ΚΛΠ –ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ

    http://www.youtube.com/watch?v=Tve8IC0xD0U ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ Κ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ: (N)

    http://www.youtube.com/watch?v=EPuSAoxRm0w -ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΣΤΡΗ Κ ΑΣΤ ΒΙΑ-ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΗ Κ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ -ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ

    http://www.youtube.com/watch?v=zMj_BOMXBtE ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΟΜ ΚΡΑΤΟΥΣ neo- ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΣΥΝΟΜΩΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?v=aY_n-0fLbmI TΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ Η ΘΛΑΣΗ ΜΥΕΛΟΥ

    ka sto blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμένο:

    -Τι μπορεί να μου θύμισε τον Αρδιαίο εκείνον;

    Μια λέξη στον Πλάτωνα θαρρώ,χαμένη στου μυαλού

    τ'αυλάκια.

    τ΄όνομα του κίτρινου θάμνου

    δεν άλλαξε από κείνους τους καιρούς.

    Το βράδυ βρήκα την περικοπή:

    "τον έδεσαν χειροπόδαρα" μας λέει

    "τον έριξαν χάμω και τον έγδαραν

    τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν

    απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους

    και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο κουρέλι".

    Έτσι στον κάτω κόσμο πλέρωνε τα κρίματά του

    Ο Παμφύλιος ο Αρδιαίος ο πανάθλιος Τύραννος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κάθε πολίτης έχει την υποχρέωση και όχι απλά το δικαίωμα, όπου βρει κάποιον από αυτούς τους τρεις, να τον συλλάβει ζωντανό και αν αυτό δεν είναι δυνατό, να τον εκτελέσει επιτόπου.

    Οι Πραξικοπηματίες σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι κάτι το διαφορετικό από τον Καντάφι.

    Όπως συνελήφθη από τους όχλους ο Καντάφι, έτσι και οι Έλληνες πρέπει να τους συλλάβουν με το δικαίωμα να τους χειριστούν κατά βούληση και χωρίς καμία ποινική ή άλλη συνέπεια ...

    Ο Καντάφι, ο οποίος "έφυγε" σφαγμένος σαν γουρούνι, εφόσον, για να τον ατιμάσουν, του έκοψαν με μαχαίρι τον σφικτήρα του πρωκτού του.

    Αυτός είναι ο θάνατος που περιμένει τον οποιονδήποτε επιχειρεί να προδώσει τον λαό και βρίσκεται απέναντί του.

    ----------------------------------------
    ΠΟΛΙΤΕΣ στα ΟΠΛΑ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

    Υπό τις εντολές των δανειστών και των τοκογλύφων, γίνεται Πραξικόπημα εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη ζωή πρέπει να ξέρεις να χάνεις και να καταλαβαίνεις πότε είναι ώρα να αποχωρείς. Άργησε πολύ ο δωσίλογος. Εξάλλου, όταν αναρριχηθείς σε μια τέτοια θέση, θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για φιλίες. Ισχύουν οι ίδιοι νόμοι με της Μαφίας. Γιαυτό συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του σχολίου του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η πολεμική εναντίων του γαπ είναι ύποπτη και κατευθυνόμενη. Τι θέλουν να μας πουν οι πολιτευτές και οι πολιτικάντηδες, ότι τους πα΄ρεσυρε και τους διέφθειρα σαν να ήταν αθώες κορασίδες? Αν ήταν και είναι τόσο άχρηστοι γλυφτοκόληδες τότε γιατι δεν πάνε στα σπίτια τους? Η άποψη μου ειναι οτι αν γινουν ανοικτές εκλογες για πρόεδρο και παιζει ο γαπ να πάμε να τον ψηφήσουμε και να δούμε μετά τους επαναστάτες θα μιλήσουν ή πάλι μούγγα στην στρούγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου εστι.
    Κανατε το ιδιο λαθος πολλες φορες μεχρι τωρα, ψηφιζοντας για ηγετες σας εφιαλτες και αμορφωτους προσκυνημενους. Και να οι δημοκρατικες πραξεις σας σε τι καταντια μας εφθασαν. Η ΨΗΦΟΣ, ΚΥΡΙΕ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΑΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΑ. Και τι μας νοιαζει τι θα κανουν οι προδοτες;
    Αρκετα!
    Ενας ειναι ο δρομος. Παραδειγματικη τιμωρια στους κοινοβουλευτικους φασιστες και φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.
    Δεν εχουμε ουτε μια μερα καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επί εσχάτη προδοσία να δικασθεί. Τίποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στους Έλληνες παρόμοια συμπεριφορά με αυτήν που αναφέρεις φίλε fnous .Εμείς δεν είμαστε φανατισμένοι Ισλαμιστές .Η Ελλάδα θα είναι για πάντα η χώρα του Φωτός και τέτοια ήθη είναι απαράδεκτα..
    Ναι,να δικαστεί επί εσχάτη προδοσία αλλά όχι μόνον αυτός..Όλοι όσοι ψήφισαν και στηρίζουν τις Δανειακές συμβάσεις..Δεν χρειαζόμαστε αποδιοπομπαίους τράγους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]