Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μια μέρα αποβολή για την μούντζα


  • Με μια μέρα αποβολή αποφάσισαν τελικά να "τιμωρήσουν" τον Λαρισαίο μαθητή που άνοιξε τη παλάμη του και μούντζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθερία", οι καθηγητές - μέλη του συλλόγου διδασκόντων στο 3ο - νυχτερινό - ΕΠΑΛ Λάρισας που συνεδρίασαν τη Παρασκευή, αποφάσισαν την επιβολή ποινής μίας ημέρας αποβολής για τον μαθητή από τη Λάρισα που μούντζωσε τους επισήμους στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα της εφημερίδας στη χθεσινή συνεδρίαση του συλλόγου μετείχε και εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ η οποία εξαρχής - όπως και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης του τόπου- είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ενέργεια του μαθητή, παιδί πολύτεκνης οικογένειας που εργάζεται παράλληλα ως οικοδόμος, τόσο για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, όσο και για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη βασική του - τουλάχιστο - εκπαίδευση.

Όπως τονίζει και το e-volos.gr, η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις, τόσο από αυτούς που στηρίζουν τον μαθητή, όσο και από εκείνους που θεωρούν ότι ήταν μια ενέργεια που οι κανονισμοί λειτουργίας μιας σχολικής μονάδας την τιμωρούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σύλλογος διδασκόντων μπορούσε να επιβάλλει μέχρι και 5νθήμερη αποβολή στον μαθητή.


Στα μούτρα σας ρε!

Γράφει η Σοφία Τ.

Δηλ. τώρα λύσαμε τα προβλήματά μας. Ο «απείθαρχος» μαθητής, αυτό το παλιοτσόγλανο που τόλμησε να φασκελώσει τον πολιτικό στην παρέλαση «έφαγε» μια μέρα αποβολή! Συγχαρητήρια θερμά και ευχές για καλές γιορτές στον «εγκέφαλο» και τιμωρό του… τεντιμπόη. Άντε και ξύρισμα των μαλλιών του για παραδειγματισμό. Και επίπληξη σε όποιο ρεμάλι μαθητή ή ανάγωγη μαθήτρια τολμήσει να πει ότι δεν δουλεύουν και κλέβουν οι εθνοσωτήρες μας… Ούτε το ΟΧΙ στην επέτειο του ΟΧΙ το 1940, ούτε η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ούτε οι προπηλακισμοί όπου σε Ελλάδα και εξωτερικό τολμάτε να προωθήσετε το «έργο» σας, ούτε τα αυγά, τα γιαούρτια δεν σας έκαναν να σκεφτείτε κάτι.

Συνεχίζετε, σα να μην τρέχει κάστανο, την κλοπή, την ληστεία, την προδοσία, το ξεπούλημα, τον εξευτελισμό, την λοιδορία του ελληνικού λαού, την υποτέλεια στα κυρίως γερμανικά σχέδια για την νέα Ευρώπη και την… ανάπτυξη στην Ελλάδα. Συνεχίζετε να ρουφάτε το μεδούλι και να σχίζετε τις σάρκες της Ελλάδας και να διώχνετε τα παιδιά που θέλουν να προκόψουν στο εξωτερικό.

Συνεχίζετε την «καλή ζωή» ενώ οι μαθητές τρέφονται με συσσίτια ή λιποθυμούν από την πείνα! Και δικαιολογείτε με τον χειρότερο τρόπο χωρίς τσίπα και ίχνος ντροπής τον βιασμό της πατρίδας, της ιστορίας και της δημοκρατίας που μισείτε, όσο τους Έλληνες. Όπως συνεχίζετε λοιπόν εσείς θα εντείνουμε και εμείς τα φάσκελα και την διαμαρτυρία και ό,τι προκύψει.

Πλέον τα στηρίγματά σας(ΜΜΕ, Ευρωπαίοι «ηγέτες», επιχειρηματίες, τράπεζες) τρίζουν γιατί είναι πήλινα και όχι ατσάλινα. Η κρίση θα πάρει εσάς που την δημιουργήσατε. Οι λαοί, και ειδικά ο ελληνικός, στην Ευρώπη ξέρουν να μαζεύουν τα κομμάτια τους και να αναγεννιούνται από τις στάχτες τους.

Υ.Γ.: παιδί μου, μην στεναχωριέσαι για την αποβολή. Κράτα το έγγραφο ως αναμνηστικό να γελάς με τα μούτρα του ξευτίλα που σε… τιμώρησε! Καλές γιορτές και καλή πρόοδο με υγεία. Πέρασες στην ιστορία και τίμησες την μέρα του ΟΧΙ με τον καλύτερο τρόπο… Και η αποβολή φανερώνει ότι πόνεσε η απόδοση των «τιμών» σου!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εμεις του λεμε , μια μερα ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ αδειας.
    Οσο για τους φαρισαιους που θυμηθηκαν τα περι κανονισμου λειτουργιας, θα πρεπει πρωτα να υπαρχουν σχολεια και οι κανονισμοι επονται.
    Οταν σιγα σιγα και σταθερα εκαναν τα σχολεια μπουρδελα, που να εβοσκαν οι υποκριτες "δασκαλοι";
    Οταν διοριζαν αθεους αριστερους και αλκοολικους διευθυντες, που ηταν ολοι αυτοι;
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ελεηνα υποκειμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό ήταν για παραδειγματισμό; Για να μην ακολουθήσουν άλλα αγόρια και κορίτσια το παράδειγμά του; Ή για να μην δυσαρεστήσουν τις αρχές, τοπικές και μη; Οι εκπαιδευτικοί έχουν πολύ σοβαρό ρόλο να παίξουν σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε. Θα έπρεπε να αισθανθούν την ευθύνη αυτή, και αντί να γίνονται χαμερπείς υπηρέτες αυτής της απολυταρχίας που μας κάθησε στο σβέρκο, οφείλουν να διδάσκουν αλλά και να ασκούν την ηθική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]