Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Milliyet: Ο Παπανδρέου συνεχάρη τους Τούρκους βουλευτές για την ψήφο τους

  • Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετά την λήψη εμπιστοσύνης από το ελληνικό κοινοβούλιο, συνεχάρη τους δύο Τούρκους βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Τσετίν Μανταζή για την υποστήριξή τους.

Πηγή: Milliyet- Sabah
Αθήνα

Ο Παπανδρέου, αργά χθες το βράδυ, (προχθές) μετά από την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τη Βουλή, πήγε στους δύο βουλευτές της μειονότητας, τους αγκάλιασε και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους προς την κυβέρνηση.

Εντωμεταξύ, τα μέλη της μειοψηφίας του κοινοβουλίου. Μανταζή και Χατζηοσμάν είπαν στον Παπανδρέου , στη σύντομη ομιλία τους, να μην ξεχάσει να προβλήματα των μειονοτικών και το συντομότερο δυνατό να ασχοληθεί με αυτά και να βρεί λύση.

Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είπε στους Τούρκους βουλευτές ότι εφ’ όσον θα είναι πρωθυπουργός θα μεριμνήσει άμεσα για τα προβλήματά τους.


Σχόλιο ιστολογίου: Όσο και να θέλει να κρυφτεί, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπορεί... Μα, οι μουσουλμάνοι βουλευτές, δηλωμένοι εχθροί της Θράκης, εργαζόμενοι συνεχώς για την κατασυκοφάντηση της χώρας μας, θα ψήφιζαν την στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου ακόμη και εάν ο ίδιος τους ζητούσε το αντίθετο... Πού θα έβρισκαν καλύτερο εκπρόσωπο του ανθελληνισμού τους...;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. κακως που αναφερονται ως τουρκοι βουλευτες!!!το θεωρω απαραδεκτο ετσι οπως το αναφερετε!!!μουσουλμανικη μοιονοτητα εκπροσωπουν ασχτως αν σε δηλωσεις τους προσδιοριζονται διαφορετικα!εμεις [εσεις] θα πρεπει εστω και με τις δηλωσεις μας να τους το θυμιζουμαι αυτο και οχι να σκαβουμαι τον ταφο μας μονοιμας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε αναγνώστη, τούρκους τους αναφέρει το δημοσίευμα της Μιλέτ. Εμείς μουσουλμάνους τους λέμε στο σχόλιό μας. Μην μπερδεύεσαι. Ούτε ποτέ από αυτό το ιστολόγιο κάποιος αρθρογράφος τους απεκάλεσε Τούρκους. Είναι Έλληνες καλοπληρωμένοι πράκτορες της Άγκυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το αμερικανάκι πάει σχολείο και του δείχνουν σε DVD τον Τρωικό πόλεμο, μαζί με αυτό έχει την ευκαιρία να ρίξει μια ματιά στο χρωματιστό βιβλίο της ιστορίας του, που του λέει ότι οι Έλληνες ήταν οι εισβολείς και οι καημένοι οι Τρώες, παρ' όλο που πέρασαν τόσα δεινά, αντιστάθηκαν ηρωικά στους μπαμπέσηδες και βάναυσους που ήρθαν να τους πάρουν ό,τι είχαν και δεν είχαν. Με τέτοιες ανθελληνικές ιστοριούλες γαλουχούνται οι Αμερικανοί ανέκαθεν.

    Έτσι ανατράφηκε και ο Τζέφρυ. Mόνο που μετά άρχισε να κάνει και παρέα με άλλους ανθέλληνες σε πολύ ψηλά πατώματα και το γλυκό ήρθε κι έδεσε.

    Όταν η καρδιά σου χτυπά Ελληνικά, πρώτα απ' όλα ερωτεύεσαι αυτή τη μοναδική γλώσσα, για την οποία ο Ισπανός ελληνιστής Πέδρο Ολάγια είπε κάποτε ότι, κάθε φορά που τη μιλάς, είναι σαν να στέλλεις μια μεγάλη ποσότητα οξυγόνου στον εγκέφαλό σου και όλα τριγύρω σου αποκτούν υφή. Αυτό είναι το πρώτο. Μετά μαθαίνεις να εντρυφείς σε αυτήν και να την σέβεσαι. Δεν την σκοτώνεις κάνοντας συνεχώς σαρδάμ σε όλες τις λέξεις που έχουν τρεις συλλαβές ή περισσότερες, χωρίς να κοκκινίζεις ούτε γι' αυτό, ούτε για το ότι διαβάζεις συνεχώς από χαρτάκια.

    Ο Bίτγκενσταϊν είπε: "Τα σύνορα της γλώσσας μου σηματοδοτούν τα σύνορα του κόσμου μου". Να, λοιπόν, πώς εξηγούνται όλα, μα ΟΛΑ τα άλλα που σχετίζονται με τη συμπεριφορά αυτού του απαίδευτου και φαύλου υποκειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε
    7 Νοεμβρίου 2011 11:52 μ.μ. ,

    σου υπενθυμιζω οτι και οι Τρωες ησαν Ελληνες!
    Μιλαμε για καθαρα εμφυλιο πολεμο!!
    Ειναι τελειως λαθος η εκφραση "Ελληνες εναντιον Τρωων".

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]