Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…


Και επειδή τα άρθρα εξ Ελβετίας αποδεικνύονται τον τελευταίο καιρό “προφητικά” άλλο ένα που προετοιμάζει τον κόσμο για την δραχμή (Ο αριθμός της σελίδας δεν φαίνεται ολόκληρος, είναι το 17)

Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Ifo του Μονάχου, Hans-Werner Sinn, αναμένει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. “Οι Έλληνες δεν έχουν καμία δυνατότητα να γίνουν ανταγωνιστικοί στην Ευρωζώνη. Θα έπρεπε να μειώσουν τους μισθούς τους κατά το ήμισυ Αυτό γίνεται μόνο με έξοδο και υποτίμηση”, είπε ο Sinn στην γερμανική εφημερίδα “Wirtschaftswoche”.

Για να αποφευχθεί η ανάληψη χρημάτων από τις τράπεζες σε κατάσταση πανικού, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να προετοιμάσει την επιστροφή στη δραχμή μυστικά και με απόλυτη εχεμύθεια “Το καλύτερο θα ήταν να επανέλθει η δραχμή στην περίοδο των Χριστουγέννων”, συγκεκριμενοποίησε ο εμπειρογνώμονας Manfred Neumann από το πανεπιστήμιο της Βόννης.

Οικονομολόγοι πιστεύουν ότι το νέο ελληνικό νόμισμα θα χάσει πάρα πολύ από την αξία του αμέσως μετά την εισαγωγή του στην αγορά Γι αυτό το λόγο θέλουν τουριστικοί πράκτορες να ασφαλίσουν τις πληρωμές τους σε ελληνικά ξενοδοχεία.

Η εταιρεία Hotelplan Suisse έχει επισυνάψει συμφωνίες με τους Έλληνες εταίρους της, διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της εταιρείας Prisca Huguenin-dit-Lenoir στην εφημερίδα “Sonntag.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]