Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέoς κόσμος, θαυμαστός, κατ' εντολή φτιαγμένος



Του Jagdish Keshav 
Pravda
10/10/2011
Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους
 
Στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή, έχουμε γίνει θεατές ενός δράματος, στο οποίο η πολιτική άγγιξε το ναδίρ της ηθικής, του ανθρωπισμού και της τιμιότητας. Είναι η στιγμή που ο γενικός γραμματέας ενός παγκόσμιου οργανισμού βράβευσε τον παράνομα εκλεγμένο ηγέτη ενός κυρίαρχου κράτους, μιας χώρας που κάποτε ευημερούσε και κείται τώρα σχεδόν κατεστραμμένη, εξαιτίας ανεπίτρεπτων παραβάσεων του διεθνούς δικαίου που αποφασίστηκαν από το γραφείο του.

Πέστε την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων εν τω γενάσθαι, αν θέλετε, ή Νέα Τάξη στα σπάργανα. Είναι το ίδιο πράγμα. Η Νέα Τάξη είναι ένα βρέφος που θέλει να μεγαλώσει για να δείξει στον κόσμο ποιός εξακολουθεί να είναι το αφεντικό, ένα αφεντικό που συνήθως προέρχεται από χώρες αγγλοσαξονικές, τις χώρες που κυβέρνησαν ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη για αιώνες, ως αποικιοκρατικές δυνάμεις.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Μια γνωστή ρήση λέει ότι η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα, και στην περίπτωση αυτή η απόλυτη εξουσία έχει πραγματικά διαφθείρει αυτά τα κενά λογικής μυαλά, αιώνες τώρα, αφού πίστεψαν ότι ο ήλιος δεν θα δύσει ποτέ στις αυτοκρατορίες τους. Αλλά, δυστυχώς, δεν έχουν διαψευστεί. Οι καταλυτικές εξουσίες τους άλλαξαν τους χάρτες του κόσμου, σίγουρα όχι προς το καλύτερο ή υπέρ της ανθρωπότητας, ανάλογα, φυσικά, με το πού κατοικεί ο εκάστοτε λαός.

Η νέα κατάρτιση χαρτών βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όπως θα δούμε. Υπήρξε μια περίοδος, στη δεκαετία του 1940, όταν ολόκληρη τη Μέση Ανατολή σχεδιάστηκε και χαρτογραφήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες των τότε μεγάλων αποικιοκρατών: Βρετανών, Γάλλων και Ιταλών. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό τον πόλεμο μεταξύ Ιράκ και Κουβέιτ, επί Σαντάμ, ο οποίος δήλωσε ότι ο λόγος για την επίθεσή του εναντίον του Κουβέιτ ήταν η επανεκδίκηση των πετρελαιοπηγών που εσφαλμένα δόθηκαν στο Κουβέιτ από τους Βρετανούς κατά τον ορισμό των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών.

Τα τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου, σύμφωνα με ιστορικά αρχεία, απέδειξαν τελικά ότι ο Σαντάμ είχε δίκιο όσον αναφορά αυτές τις πετρελαιοπηγές. Ωστόσο, όλα τα άλλα αποτελούν πλέον οριστικά παρελθόν και δεν είναι εύκολα αναστρέψιμα, στη συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε. Το παράδειγμα εξυπηρετεί μόνο ως απόδειξη του ότι η επανακατάρτιση των χαρτών διαφόρων χωρών σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες και τις επιθυμίες των "μεγάλων δυνάμεων" είναι απαράδεκτη και έχει γίνει ανεξέλεγκτη τους τελευταίους 4-5 αιώνες.

Η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ

Η NΤΠ ή Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει τεθεί σε ισχύ από την εποχή της αποικιοκρατίας. Δεν αποτελεί κάτι το νέο. Ο όρος χρησιμοποιείται, ωστόσο, όλο και συχνότερα, λόγω των μέσων ενημέρωσης και του άκρατου αριβισμού των παικτών της διεθνούς πολιτικής. Όλα δείχνουν ότι οι πάλαι ποτέ αποικιοκράτες έχουν ήδη χαράξει μια πορεία που θα τους εξασφαλίσει μια μεγάλη πίτα για το κύριο γεύμα τους.

Το ερώτημα είναι πώς θα μοιράσουν αυτή την πίτα, ανάλογα με τα γαστρυμαργικά τους γούστα και τους γευστικούς τους θύλακες. Το ποιος παίρνει ποιο κομμάτι, πόσο μεγάλο ή μικρό, το άν η πίτα θα έχει λεπτή κρούστα, το αν θα έχει γέμιση, και αν θα έχει γαρνιτούρα από πάνω ή όχι είναι τα κυρίως θέματα των γεωπολιτικών συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα μεταξύ των Illuminati, τωνς πλουτοκρατών, των ολιγαρχών, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και συγκεκριμέων οικογενειών, μέλη της οποίας είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνουν τους Ροκφέλερ, τους Μπους, τους Ρότσιλντ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κλπ. Το τελευταίο όνομα στην παραπάνω ακολουθία είναι η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα της αποτελούμενης κυρίως από Αγγλοσάξονες κλίκας που συσκέπτονται για να αποφασίσουν την τύχη του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Τον Άλφρεντ Νόιμαν, εκδότη του χιουμοριστικού περιοδικού Μad, δεν τον δέχθηκαν τελικά ως μέλος της λέσχης, αφού τον θεωρούν γελοίο ανθρωπάκι. Αλλά πέρα από αστεία, η λέσχη αυτή έχει πάρει τα ηνία της εξουσίας, αν και σε μεγάλο βαθμό κρυφά και με τρόπο που εμπνέει μυστήριο, αφού οι πράξεις τους συχνά διαψεύδουν την ατζέντα τους.

Η λακωνική και εξάπτουσα τη φαντασία των ΜΜΕ ατζέντα τους, των ΜΜΕ που οι ίδιοι έχουν στο χέρι, αυτών που ξεπέρασαν τον ίδιο τον Γκαίμπελς, των ίδιων αυτών μέσων που ο Ρούπερτ Μέρντοχ μετέτρεψε σε αυτοκρατορία ψέματος και παραπληροφόρησης, προβλέπει τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη και των πόρων του. Το ποιος θα έχει αυτόν τον πλήρη έλεγχο μην το ρωτάτε καλύτερα. Αυτή η επικίνδυνη κλίκα, η αόρατη με γυμνό μάτι, ή ακόμα και με γυαλιά, μοιάζει τώρα να βιάζεται να βάλει σε εφαρμογή την ίδια ατζέντα που οι πρόγονοί της προσπάθησαν κάποτε να εκτελέσουν μέσω του αποικισμού ολόκληρου σχεδόν του πλανήτη.

Αλλά ο αποικισμός του πλανήτη, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν σχετικά εύκολος, Θαλασσοδέρνονταν για μήνες διασχίζοντας ωκεανούς, επισκέπτονταν πλούσιες και εξωτικές περιοχές και αποκαλούσαν τους ιθαγενείς "κοσμήματα του στέμματος" σε μεταγενέστερη φάση. Πάνω απ' όλα, το πιο σημαντικό ήταν να πατάς πόδι στις αμμουδιές εκείνων των παρθένων περιοχών, να προσποιείσαι στην αρχή ότι είσαι έμπορος που μεταφέρει νέες ιδέες και προϊόντα, και αργότερα να αρχίσεις το νταβατζηλίκι.

Τώρα, βέβαια, τα πράγματα έχουν γίνει πιο πολύπλοκα, με τα μπαράζ ειδήσεων και με τις δυνατότητες παρα- και αποπληροφόρησης που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Αυτά που συμβαίνουν πίσω από την οθόνη μένουν εκεί, εάν τα μέλη αυτής της θανάσιμης ομάδας "ελεγκτών", όπως θα προτιμούσα να τους αποκαλώ από τώρα και στο εξής, κατορθώσουν να φέρουν σε πέρας την κοινή ατζέντα τους για την κατάκτηση του κόσμου, ή τουλάχιστον του μεγαλύτερου μέρους του.

Οδεύουμε προς ένα νέο κύκλο αποικιοκρατίας, έναν κύκλο που θα είναι πιο βάναυσος από τους προηγούμενους. Ξεχάστε τις Σταυροφορίες και την καταστροφή των πολιτισμών των Μάγια και των Ίνκας! Έχοντας στη διάθεσή τους το ισχυρό όπλο της παγκοσμιοποίησης, είναι ικανοί να εξαφανίσουν έναν μεγάλο αριθμό λαών και πολιτισμών. Γιατί ο απόλυτος άρχων θα μιλάει μία γλώσσα και θα απαιτήσει από τους υπηκόους του να κάνουν το ίδιο.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ

Και όμως, δεν έχουν όλα τελειώσει. Αυτή η κλίκα μπορεί να είναι παντοδύναμη, μπορεί να απλώνει τα πλοκάμια της μεταμφιεσμένη σε δημοκρατία και υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή της προστασίας των αμάχων από αυτούς που η ίδια αποκαλεί "βάρβαρους", για να επιτεθεί, να καταστρέψει και να καταλάβει μια κυρίαρχη χώρα, επιβάλλοντάς της κυρώσεις μέσω του άνευ αιτίας υπάρξεως ΟΗΕ, ενός εργαλείου στην υπηρεσία αυτών των ιμπεριαλιστών και νεοαποικιοκρατών. Αλλά υπάρχουν, ευτυχώς, και άλλα μπλοκ χωρών, που παρακολουθούν αυτά τα δρώμενα, λαοί οι οποίοι υπήρξαν θύματα της αποικιοκρατίας, βάναυσης ιμπεριαλιστικής κατοχής και βίωσαν έναν άγριο φασισμό μέσα στην επικράτειά τους.

Εάν αυτά τα θύματα που προαναφέραμε συνταχθούν με ένα πολύ απτό και πρακτικό τρόπο, ώστε να δημιουργήσουν ένα μέτωπο που θα λειτουργήσει ως προπύργιο εναντίον κάθε μελλοντικής επιθετικότητας από αυτές τις βίαιες κατοχικές δυνάμεις, τους λεηλατητές του πλούτου των λαών, τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα κατακερματιστεί και θα γίνει σκόνη. Αυτό, φίλοι μου, δεν ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού, αλλά αντίθετα μπορεί κάλλιστα να πραγματοποιηθεί εάν οι αναδυόμενες οικονομίες (οι χώρες BRICS, όπως κάποιοι τις αποκαλούν), μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται χώρες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, όπως η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, η Νικαράγουα, κλπ., μπορέσουν να ενώσουν τα χέρια με τους άλλους λαούς της ίδιας ομάδας, και συμπεριλάβουν στο μέτωπό τους και κάποιες αφρικανικές χώρες, τότε, πιστέψτε με, οι Illuminati, οι πλουτοκράτες, οι ολιγάρχες, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. μαζί με τους ομογάλακτους και τους εταίρους τους, θα απομονωθούν και θα ψάχνουν να βρουν ελικόπτερα να φύγουν για να γλυτώσουν!

Επομένως, οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία αυτά τα κατακάθια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων επιχειρούν αυτή τη στιγμή να επιβάλουν. Εν μέρει, αυτό το έχουν κατορθώσει στη Λιβύη, αλλά και πάλι, η τελευταία παρτίδα δεν έχει ακόμα παιχτεί και τίποτε δεν είναι τετελεσμένο! Εάν οι υπόλοιπες χώρες σταθούν ενωμένες, αυτές οι δυνάμεις του κακού, που αποτελούνται από πρώην και νέες αποικιοκρατικές χώρες, που βρίσκονται ήδη σε κατάσταση πτώχευσης, θα τινάξουν τα πέταλα και θα αφανιστούν ιστορικά.

Γι' αυτό το λόγο, όπως τόνισα και προηγουμένως, είναι σημαντικό οι αναδυόμενες οικονομίες και οι άλλες χώρες να προετοιμαστούν να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο στην ενοποίηση του χώρου τους, στην οικονομική συνεργασία τους και τη συνεργασία μεταξύ των ενόπλων δυνάμεών τους, προκειμένου να αλληλοπροστατευτούν. Έτσι μόνο θα εξαλειφθεί η κτηνώδης βία που ασκείται από τη λεγόμενη "μοναδική υπερδύναμη" και τις στρατιές των μισθοφόρων της, που επιδίδονται συστηματικά στον βιασμό και τη λεηλασία των ανεξάρτητων χωρών.

Πηγή
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]