Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το μεγάλο ξεπούλημα των τραπεζών άρχισε - Οι μετοχές τους αξίζουν όσο οι... τσίχλες!


Το Χρηματιστήριο σε κάθετη πτώση στο... κενό

Σε ελεύθερη πτώση και σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο.

Τόσο η αβεβαιότητα για τις κινήσεις της Ευρώπης και τις νέες καθυστερήσεις, όσο και η συνάντηση Μέρκελ Σαρκοζί πιέζουν τις διεθνείς αγορές.

Η κρατικοποίηση όμως, της Proton Bank, οδηγεί τις ελληνικές τράπεζες σε «ελεύθερη πτώση».

Ο Γενικός Δείκτης στο -4,5% στις 710 μονάδες, αγγίζοντας στο ξεκίνημα της συνεδρίασης ακόμα και τις 701 μονάδες με απώλειες 5,78%.

Η Proton Bank εισήχθη στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, γεγονός που φοβίζει τις αγορές, ότι μέσα στο ερχόμενο χρονικό διάστημα, θα ενταχθούν και άλλες ελληνικές τράπεζες.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει η τιμή της Εθνικής κάτω και από τα 2 ευρώ, στα 1,9 με πτώση 11%, με την κεφαλαιοποίηση να υποχωρεί κοντά στα 1,7 δισ!

Η Πειραιώς υποχωρεί στα 30 λεπτά με απώλειες 20% και ακολουθούν: ΤΤ 0,52 ευρώ στο -14,75, Eurobank 0,7 ευρώ στο -13,17%.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σενάριο Αργεντινής παίζεται μέσα στην Ευρώπη με πρωταγωνιστές και θύματα εμάς. Οι τραπεζίτες δεν βγαίνουν ποτέ χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]