Ροή
Breaking news

slider1

Feature

Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νικολούλη: Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Γιωργάκης...


Το παιδί μίλησε, και τι είπε; «Μαμά τα ’κανα πάνω μου απ’ το φόβο μου. Οι εκδότες- καναλάρχες μου τράβηξαν τ’ αυτί. Για να αρχίσουν πάλι να με χαϊδεύουν, πρέπει να κάνω ντα-ντα τους τραπεζίτες για να κλείσει το Alter.

Αν τα καταφέρω, θα μου στρώσουν πάλι το κόκκινο χαλί και από Γιωργάκης και γιος δικός σου, θα γίνω πάλι μαμά Πρωθυπουργός».

Εδώ ο κόσμος χάνεται, σπρώχνουν οι ηλίθιοι- ανεγκέφαλοι τη χώρα στο γκρεμό και ο Γιωργάκης χτενίζει τις τρίχες που του απέμειναν…

Και τα πρωτοπαλίκαρά του τα ’χασαν στην κοινοβουλευτική ομάδα απ’ τις αιχμές εναντίον ενός τηλεοπτικού σταθμού: του Alter. Όλοι περιμέναμε ν΄ ακούσουμε από τον Πρωθυπουργό αυτής της βασανισμένης χώρας, το πώς θα βγούμε απ’ την κρίση. Πώς θα απλώσουμε τη σανίδα σωτηρίας. Πώς θα δώσουμε το φιλί της ζωής στην Ελλάδα που πνίγεται στα βρώμικα νερά που οι ίδιοι την έσπρωξαν. Και ο Πρωθυπουργός τί είπε; Για το Alter και τους τραπεζίτες που το δάνειζαν, αφήνοντας ψευδώς να εννοηθεί πως το κανάλι ξεζούμιζε το δημόσιο.

Άλλο ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος των 600 εργαζομένων. Των ανθρώπων που εργάζονται όλους αυτούς τους μήνες χωρίς να πληρώνονται από καμία τράπεζα. Και έρχεται τώρα ο άνθρωπος που φοράει το μανδύα του Πρωθυπουργού, να παίξει το παιχνίδι συμφερόντων των εκδοτών. Να περάσει το μήνυμα σε τράπεζες και επενδυτές, να αφήσουν το Alter να κλείσει. Καλά, ο άνθρωπος δεν παίζεται… Ξεμπρόστιασε με το γνωστό του στυλ τους εκδότες που τον είχαν επισκεφτεί μια μέρα πριν, για συμφωνίες κυριών..

Αγγελική Νικολούλη

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]