Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρες μάρες αλά Παπουτσή


Αγαπητοί φίλοι

Διάβασα την απάντηση Παπουτσή στις ερωτήσεις των κκ Κοραντή και Νάκου και θεωρώ ότι μάλλον μας περνάει για μακάκες. Γιατί εμείς μιμίκοι δεν είμαστε.

Μα καλά ολόκληρη υπουργάρα κάθεται και του σερβίρουν τα λαμόγια της ΚΥΠ ότι θέλουν; Δεν τους έχει πάρει μυρωδιά ακόμα;

Μέχρι πότε θα τους ανέχεται και μαζί μ΄ αυτόν κι εμείς, όλους αυτούς τους άσχετους; Και στις δύο απαντήσεις του αποφεύγει να μπεί στην ουσία. Ούτε λόγος για την ταμπακιέρα.

Κάθετε και μας αναφέρει ένα κάρο μακακίες για τα ενδοσυνδικαλιστικά (αλήθεια ποιόν αφορούν πλέον μετά τη λαίλαπα της κατοχικής κυβέρνησης της τρόικας;) και ούτε λέξη για το ότι αναρτήθηκε στους Η/Υ της υπηρεσίας η φωτογραφία του μακελάρη των Ελλήνων
Κεμάλ Ατατούρκ. Αντίθετα μας κάνει μια έκθεση ιδεών για την ΕΥΠ και το δημόσιο συμφέρον, ότι η ΕΥΠ λειτουργεί με γνώμονα την ηθική, τη δεοντολογία, την αξιοκρατία, την αντικειμενικότητα, τη διαφάνεια, τις αρχές της ισότητας και της ελεύθερης σταδιοδρομίας.

Σιγά ρε μεγάλε. Τα θες και τα λες αυτά; Έχουμε δει τι γίνεται. Σε μισή ώρα έκριναν τους τμηματάρχες... η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί από τα καρακόλια του Καρχιμάκη πάνε κι έρχονται... οι διώξεις είναι καθημερινή πρακτική και εσύ τον ύπνο του δικαίου.

Επειδή λοιπόν ξέρουμε τι έγινε δεν μας λέτε γιατί το υπηρεσιακό συμβούλιο δεν έκανε τη μετάθεση με βάση τον κατάλογο μορίων; Ποιός είπε ότι ο διοικητής αξιολογεί συγκριτικά από τη στιγμή που υπάρχει Πάγια Διαταγή περί Μοριοποίησης των Μεταθέσεων;

Αν θέλει ας την καταργήσει και τότε να κάνει μόνος του αξιολογήσεις. και τι παπαριά είναι αυτό για τις προηγουμενες διοικήσεις. Και υπάρχουν βέβαια και άλλοι υπάλληλοι με λιγώτερα μόρια από τον υπό μετάθεση. Όλοι βέβαια ξέρουμε ότι τον τιμωρούν γιατί δεν δέχθηκε να καταθέσει
σ΄αυτόν που τον είχε πιέσει να αποσύρει την αναφορά του για τον Κεμάλ. Άρα εμπλεκόμενος στην υπόθεση, άρα δίκιο έχει ο υπό μετάθεση ότι έπρεπε να εξαιρεθεί. Αλλά γι αυτό το θέμα τουμπεκί η υπουργάρα.

Τωρα για τα περί ομαλότητας και εργασιακής ειρήνης γελάνε ακόμα και οι δικοί του. Που ζεις καημένε; Ξεχνάς τον "ξυλοκόπο" της Λέσβου; Που είχε κλείσει και σπίτι στο νησί γιατί τον ειδοποίησαν από τη διεύθυνση προσωπικού και οι συνδικάλες της παράγκας ότι πάει αλλά μετά το κράξιμο στα blogs αλλά και από τον εισαγγελέα τον έκοψαν.

Και ποιός του είπε 'ότι και στις προηγούμενες κρίσεις γινόταν το ίδιο; Ποτέ δεν είχαμε παραμάνω από δέκα αρνητικές δηλώσεις.

Για τα περί αντιμετώπισης παραβατικών συμπεριφορών και τις παραπομπές στη δικαιοσύνη καλύτερα να απαντήσουν οι ίδιοι που υποννοεί.

Σε ότι αφορά τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ ξεχνάει φαίνεται ότι τα ίδια ακριβώς ισχυρίζονταν και εγγράφως και οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΕΥΠ.

Γι αυτό και τους δώσατε τα λεφτά των εισφορών. Όσο για την ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ και εδώ μπάταρες υπουργέ όπως το Σάμινα. Γιατί δε ρωτάς τον φίλο σου τον Παπασπύρο πότε και με ποίων πρωτοβουλία κατέβηκαν από την ιστοσελίδα της ΑΔΕΔΥ τα ονόματα του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΥΠ. Και κ. Παπουτσή όταν οι Συνδικαλιστές διώχθηκαν για πολιτικοσυνδικαλιστικούς και άλλους λόγους από τη δημοκρατική διοίκησή σας κατείχαν τα αξιώματα γι αυτό και η ΑΔΕΔΥ έκανε σχετική καταγγελία.Λάθος λοιπόν σας πληροφόρησαν κι εδώ τα λαμόγια που περιθάλπτεται.

Στο θέμα του διαγωνισμού τώρα. Ξέρουμε ότι κρατάτε ομήρους τα παιδιά για να ψήφιζαν στις εκλογές της παράγκας που έγιναν τα όργια και που αποκαλύφθηκαν στα blogs.

Τώρα όμως τέλειωσαν οι εκλογές. Άντε να τελειώνουμε και μ΄αυτήν την αλητεία πλέον. Και όσο για την λογογράφο των απαντήσεών σας αλλάξτε την, γιατί το ιδιότυπο στυλάκι της είναι γνωστό και την εκθέτει πλέον.

Ένας αγανακτισμένος έντιμος υπάλληλος της ΕΥΠ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ...Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟY ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε καλά τα λες, πολύ καλά θα έλεγα σε ένα όμως κάνεις λάθος. Δεν είναι μία η λογογράφος... Είναι δύο γιατί αν διαβάσεις προσεκτικά τις απαντήσεις και το γράψιμο είναι διαφορετικό αλλά κυρίως και τα επιχειρήματα... Άλλα απαντάει για το θέμα τησ μετάθεσης στις 19/9 στον Κοραντή και άλλα την επομένη στο Νάκο... Εκτός κι αν η λογογράφος...
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ-Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για το θέμα της μονιμοποίησης των παιδιών του Διαγωνισμού που παρανόμως τα κρατούν ομήρους και επειδή στην απάντηση Παπουτσή αναφέρονται σαχλαμάρες ασχέτων ανθρώπων θέλω να καταθέσω τα εξής:
    1. Τι θέση πήρε η υπηρεσία και ο Νομικός της Σύμβουλος γιατί πολλά ακούγονται.
    2. Πότε υπέβαλλαν ένσταση οι προσβάλλοντες;
    Γιατί η Προκήρυξη νομίζω έγραφε ότι οι ενστάσεις γίνονται εντός τριών ημερών από την ανακοίνωση στον Τύπο ότι ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και οι επιτυχόντες ειδοποιούνται.
    3. Εναντίον ποίων προσέφυγαν οι ενδιαφέρομενοι καθόσον σύμφωνα με το ν. 3649/2008 τα ονόματα των διορισθέντων στην ΕΥΠ δεν δημοσιεύονται ούτε στο ΦΕΚ.
    4. οι ενδιαφερόμενοι είχαν περάσει τισ Ψ/Μ εξετάσεις;
    5. Αφού δεν υπάρχουν πίνακες επιλαχόντων πως αυτοί οι ενδιαφερόμενοι προσέφυγαν; Με τι επιχειρήματα; Ότι ήρθαν, ας πούμε τελευταίοι; Και το δικαστήριο βάσει ποίων στοιχείων έκρινε; Ότι ας πούμε μιλάνε 10 γλώσσες; Μα στην προκήρυξη η υπηρεσία ζήταγε την εξέταση και αξιολογούσε μόνο δύο από αυτές. Άρα;
    Αυτά αναφέρθηκαν στο δικαστήριο; Ή πράγματι τίθεται ζήτημα ομηρίας για άλλους λόγους;
    Και αληθεύει ότι κάποιοι "συνδικαλιστές", από αυτούς που κατηγορούσαν και "διέγραψαν" κάποιους άλλους, για το ότι συμμετείχαν στους παράνομους και ρουσφετολογικούς Διαγωνισμούς επι ΝΔ "τρέχουν" δήθεν από ενδιαφέρον τώρα να "βοηθήσουν" λέγοντας ότι θα πάνε για γνωμοδότηση σε γνωστό καναλάτο εργατολόγο; Ποιός θα πληρώσει τη γνωμοδότηση; Και τι άλλαξε εν τω μεταξύ; Δεν θεωρούνται πλέον παράνομοι και ρουσφετολογικοί οι Διαγωνισμοί;
    Και τέλος ένα βασικό ερώτημα: στο Εφετείο η υπηρεσία θα προσκομίσει/δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των επιτυχόντων υπαλλήλων πλέον για να συγκριθούν με αυτά των προσφυγόντων;
    Τι γελοιότητες είναι αυτές;
    Πρώτα κάνετε χαρτί αύριο  και ζητάτε αντίγραφο των Πρακτικών τησ συνεδρίασησ του ΥΣ που δεν σασ μονιμοποίησε..
    > μετά με συμβουλή δικηγόρου ένσταση στο υπηρεσιακό και εκεί εκθέτουμε τα επιχειρήματα που αναιρούν αυτόν που προσέφυγε, δηλαδή:
    > δεν υπάρχει βάσει προκήρυξης πίνακας επιλαχόντων,
    > τα ονόματα των επιτυχόντων δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα,
    > η προσφυγή γίνεται κατά προσώπου όχι συνόλου κατηγορίας πε2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]