Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ακόρεστη κτηνωδία των ανδρείκελων


Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις για να περιγράψουν τα καθημερινά και θηριώδη εγκλήματα αυτής της κυβέρνησης, τον κτηνώδη κυνισμό της, καθώς και τα αβυσσαλέα ψεύδη της.

Το πλουσιότατο ελληνικό γλωσσικό οπλοστάσιο έχει εξαντληθεί και αδυνατεί να βρει τις κατάλληλες λέξεις, τις ικανές να περιγράψουν το μέγεθος των αποτρόπαιων εγκλημάτων της δωσίλογης αυτής κυβέρνησης και του δολοφονικού της ηδονισμού στην εκτέλεση των «συμβολαίων θανάτου» που τις έχουν αναθέσει οι μαφιόζοι του χρήματος.

Αυτή η κυβέρνηση πλειοδοτεί σε κτηνωδία, σε αβυσσαλέο κυνισμό, σε αθλιότητα και ασύστολο ψεύδος από κάθε προηγούμενη.

Έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ των δωσίλογων, γενιτσάρων δούλων και λακέδων του κεφαλαίου.

Έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ στην εφαρμογή των βασανιστηρίων εναντίον του ελληνικού λαού, στην τεχνική της δολοφονικής εξόντωσής του (οικονομικής, κοινωνικής, πνευματικής), στην σπορά του τρόμου και στην κατασκευή λουκέτων για το κλείδωμα της σκέψης του…

Αυτή η κυβέρνηση των ανδρεικέλων καθημερινά, ψυχρά και αμείλικτα, χρησιμοποιώντας κάθε απάνθρωπο και δολοφονικό μέσο σπέρνει τη μαζική καταστροφή στον ελληνικό λαό, τον εκτελεί κυριολεκτικά, διαλύει την κοινωνική και εθνική υπόσταση της χώρας και όλα αυτά στο βωμό της κερδοσκοπικής απληστίας των διεθνών ληστών, στο βωμό της διάσωσης των κερδών του χρηματιστηριακού και τραπεζικού κτήνους.

Τώρα προωθείται το νέο «συμβόλαιο θανάτου»: Η εκτέλεση των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Καταργούν τους κατώτερους μισθούς Χτυπάνε και το τελευταίο οχυρό των εργατικών δικαιωμάτων, την τελευταία γραμμή άμυνας που διαθέτει ο εργαζόμενος απέναντι στην εξουσία του κεφαλαίου.

Η επιδίωξη να καταργηθεί ακόμα και ο κατώτερος μισθός, που σήμερα ανέρχεται μόλις στα 750 ευρώ και αυτά μεικτά και ό,τι άλλο προβλέπει η Εθνική Σύμβαση, κτυπάει την καρδιά της εργατικής τάξης.

Σε αυτήν την κατάσταση έφτασε η «αριστερά» την εργατική τάξη: Στην τελική της σφαγή…

Καιρός να εγκαταλειφθούν τα πυροτεχνήματα της εκλογικής εμπορίας και της κερδοσκοπικής ψηφοθηρίας και να συγκροτηθεί ένα Αγωνιστικό Αριστερό Μέτωπο Αγώνα που να προωθήσει και να οργανώσει Επιτροπές Εργατικού και Λαϊκού Αγώνα, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε επιχείρηση, ΠΑΝΤΟΥ….

Μια τέτοια πρωτοβουλία και οργάνωση στις σημερινές συνθήκες θα αποτελέσει εκρηκτικό καταλύτη όχι μόνο για την αναχαίτιση της κυβερνητικής επιδρομής, αλλά και για το γκρέμισμα της κυβέρνησης των ανδρεικέλων.

Από resaltomag, μοντάζ Γρέκι


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η Αριστερα εχει πολυ βεβαρυμενο παρελθον για να μοιραζει λυσεις!!
    Δεν υπαρχει σημερα ουτε Αριστερα ουτε Δεξια!!
    Σημερα ειτε υποστηριζει καποιος την παγκοσμιοποιηση ειτε οχι!
    Δεν χρειαζομαστε Αριστερα,Δεξια,Κεντρο και ενα σωρο αναγχρονιστικους ορους!
    Τοσο ο καπιταλισμος οσο και ο σοσιαλισμος εχουν τα καλα τους και τα ασχημα τους στοιχεια!
    Σκοπος ειναι, μεσω παντα ειρηνικων μεταρρυθμισεων, να μπορεσει ενα νεο πατριωτικο δημοκρατικο κινημα να συνδυασει τα καλα στοιχεια του καπιταλισμου με τα καλα του σοσιαλισμου και να τα εφαρμοσει.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]