Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν είναι ανίκανοι, αλλά ανήθικοι και ανέντιμοι


Γελοιότεροι των γελοίων και επικινδυνότεροι των επικινδύνων, μας προέκυψαν οι κυβερνώντες και οι συν αυτών κατοικοεδρεύοντες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους, οδηγούν με στρατηγικά τεχνάσματα τον Ελληνικό λαό προς την Κινεζοποίηση, ενώ οι ίδιοι κρύβονται πίσω από τις πραιτωριανές δυνάμεις καταστολής των χρήσιμων ηλιθίων που προσλαμβάνονται στα ΜΑΤ.

Το καθεστώς του Γιώργου Παπανδρέου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τον καθρέφτη της ιστορίας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οδήγησε την Ελλάδα σε μία οικονομική κόλαση. Και αυτό δεν έγινε λόγω ηλιθιότητας, αλλά λόγω συντεταγμένης ανεντιμότητας.

Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως υπήρξε στρατηγικός σχεδιασμός για τον εξαναγκασμό της επιβολής των όσων άθλιων σήμερα επιβάλλονται στην χώρα, που δεν μπορούν να τα κρύψουν.

Έχοντας μάθει να αρπάζουν και να καταστρέφουν αντί να δημιουργούν, έχοντας δημιουργήσει πολιτικές σχολές εξαπάτησης των πολιτών και έχοντας πρωτίστως δημιουργήσει ένα κομματικό κράτος που λειτουργούσε με το προσωπείο της δημοκρατίας, έχοντας καταστήσει την διαφθορά εργαλείο του κράτους αποκομίζοντας για τους εαυτούς τους την παράταση στην εξουσία, σήμερα οι υπεύθυνοι για την πάσης αρνητικής μορφής έκθεσης της Ελλάδας, ως ανέντιμοι «ηγέτες» είναι αποφασισμένοι να καταλύσουν επισήμως και το ίδιο το πολίτευμα, το Σύνταγμα της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες να αντισταθούν στην λαίλαπα του ισοπεδωτισμού, στους κηφήνες της διαπλοκής και στους ιταμούς ψευδολόγους, οι οποίοι απερίφραστα έχουν θέσει ως στόχο την ίδια την χώρα.

Η Νέα Ελλάδα γνωρίζει πως οι στιγμές που βιώνουμε ως λαός και ως έθνος θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για το μέλλον της πατρίδας και τάσσεται απέναντι από τις δυνάμεις που έχουν σχεδιάσει και εκτελούν τον κατακερματισμό και την εξαθλίωση της κοινωνίας. Η αντίσταση στα υποπόδια των τραπεζιτών αποτελεί καθήκον στην ιστορία και στα παιδιά μας. Ας σταθούμε λοιπόν στο ύψος που επιβάλλεται, αντί να χωθούμε στις τρύπες που έφτιαξαν και θέλουν να μας τοποθετήσουν.

Επικοινωνία
Τηλεφωνικό Κέντρο +30 2106457566
Fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]