Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Το βιολί-βιολάκι από τα γιουσουφάκια


Το βιολί, βιολάκι στην «ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» του ΣΚΑΪ. Να κρατήσουμε πάση θυσία ζωντανό το βρικολακιασμένο ΠΑΣΟΚ του «Μεγάλου Στοχαστή»
Δημοσιογράφοι του περασμένου αιώνα (και νέα παιδιά που να τους πάρει ο διάολος) να επιμένουν στο καταστροφικό των εκλογών και στην ανάγκη συναίνεσης, συγκυβέρνησης δηλαδή των δυο μεγάλων κομμάτων.

Όλοι και όλα στον ντορβά μπας και σωθεί το ξεχαρβαλωμένο σύστημα…

Νομιμοποίηση με άλλα λόγια των καταστροφικών χειρισμών του κόμματος που ο αρχηγός και τα στελέχη του είναι ήδη με το ένα πόδι στο Ειδικό Δικαστήριο…

Θλίψη, απέραντη θλίψη και αηδία…

Βρε κατακαημένα γιουσουφάκια, που παριστάνετε τους περισπούδαστους πολιτικούς αναλυτές, όταν παραιτούνται βουλευτές αρνούμενοι να ψηφίσουν τα κυβερνητικά νομοσχέδια, όταν κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος με «δάκρυα στα μάτια» ψηφίζει για τελευταία φορά νομοσχέδιο που έχει υπαγορεύσει η Τρόικα, όταν ομάδες βουλευτών ζητάνε από τον πρωθυπουργό αυτό κι εκείνο, φτάνοντας στο σημείο να ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από το πρωθυπουργικό αξίωμα… ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ;


Βάλτε λοιπόν το καλά στο μυαλό σας, αγαπημένα μου γιουσουφάκια, οποιαδήποτε λύση εκτός από αυτήν των εκλογών αποτελεί συνταγματική έκτροπή!

Ελπίζω να το έχετε καταλάβει και να σταματήσετε επί τέλους να δίνετε ρεσιτάλ δημοσιογραφικής ανοησίας, προκαλώντας έτσι τον Ελληνικό λαό που πληρώνει βαρύ το τίμημα της πολιτικής αλητείας που μας κυβερνάει.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]