Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Παπανδρέου, η Σαουδική Αραβία διώχνει ξένους εργάτες


Προφανώς έντρομη η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, από αυτά που συμβαίνουν στον υπόλοιπο αραβικό κόσμο και κυρίως από τις εικόνες λιντσαρίσματος του επί 42 χρόνια ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, από τον ίδιο τον εξαθλιωμένο λαό του, σπεύδει να λάβει άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε ξαφνικά να απελάσει από τη χώρα 3.000.000 αλλοδαπούς εργαζόμενους στην Σαουδική Αραβία. Μεταξύ αυτών που απελαύνονται είναι και 30.000 Τούρκοι εργαζόμενοι. Η ανεργία στην Σαουδική Αραβία ανήλθε τον Ιούνιο 2011 στο 10,8%. Ας σημειωθεί ότι η Σαουδική Αραβία έχει γηγενή πληθυσμό 18,7 εκατομμύρια και οι αλλοδαποί… που διαμένουν στη χώρα ανέρχονται σε 8.5 περίπου εκατομμύρια.

Η ηγεσία της χώρας στοχεύει στο να διώξει 3 εκατομμύρια αλλοδαπούς εργαζόμενους από τη χώρα, ώστε ο αριθμός αυτός να αναπληρωθεί από Σαουδάραβες ανέργους και με τον τρόπο αυτό να πέσει η ανεργία.

Το θέμα αυτό ας το δει λοιπόν και ο κ. Παπανδρέου και ας λάβει τις κατάλληλες αποφάσεις, όσο είναι ακόμα καιρός. Η ανεργία, η ανέχεια και η εξαθλίωση του γηγενούς πληθυσμού της χώρας μας, προστιθέμενες στην εξαθλίωση των πολυάριθμων αλλοδαπών, θα λάβουν σε λίγο, όλα μαζί, εκρηκτικές διαστάσεις και θα δημιουργήσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.


Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς, από την πλευρά μας, ελπίζουμε να μην βάλει "αγγελία" ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω της οποίας θα καλεί στην Ελλάδα όλους αυτούς τους "εκδιωχθέντες" από την Σαουδική Αραβία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σχόλιο ιστολογίου: Εμείς, από την πλευρά μας, ελπίζουμε να μην βάλει "αγγελία" ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω της οποίας θα καλεί στην Ελλάδα όλους αυτούς τους "εκδιωχθέντες" από την Σαουδική Αραβία.

    Συνέχεια σχολίου ...

    Αν του τάξουν "επενδύσεις" και κάτι άλλα σχετικά "baχşiş" - υπάρχουν τρόποι - θα τους φέρει όλους εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα αρχην λες καποιον κυριο,οταν και ΜΟΝΟ οταν το δικαιουται.
    Απο ποτε τα ρεμαλια,τα καθηκια,οι γραικυλοι και δωσιλογοι,εγιναν κυριοι;ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.
    Σε ποιον λες να διωξη τους βαρβαρους;Απο ποιο πλανητικο συστημα μας ηλθες;ΑΤΟΠΟΝ.
    Απαραδεκτος και ατοπος.Γιατι μας κλεβεις την ωρα να σε διαβασουμε;Αν δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις,γιατι δεν πας για ψαρεμα;
    Τους καταλαβαμε αδελφε,τους πηραμε χαμπαρι.Οτι και να πειτε,τιποτα δεν θα μας σταματηση,μεχρι να δουμε αυτους και τα παπαγαλακια τους οριζοντιως.(βλ Κανταφι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]