Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τέλος χρόνου για τον Παπανδρέου


Έρχεται χιονοστιβάδα πολιτικών εξελίξεων

Από την έκβαση του εσωτερικού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ανάμεσα στον Γ.Παπανδρέου και όσους τον αμφισβητούν, άμεσα ή έμμεσα, κρίνεται πλέον η τύχη της κυβέρνησης.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι οποιαδήποτε απόφαση και αν ληφθεί για την Ελλάδα, να την «πουλήσει» στο εσωτερικό της χώρας ως θετική εξέλιξη, ακόμη και αν είναι αρνητική, και να προσπαθήσει να τη διαχειριστεί πολιτικά.
Το σενάριο που προωθείται ως πιο ευνοϊκό είναι ένα «κούρεμα» του χρέους σε ποσοστό 40%. Αυτό δεν θα αποτελέσει οριστική λύση για την Ελλάδα, αλλά δεν θα «σκοτώσει» το τραπεζικό σύστημα και δεν θα αναγκάσει την κυβέρνηση να μειώσει κι άλλο μισθούς και συντάξεις.

«Νέα μέτρα ίσον εκλογές», παραδέχονται πλέον ακόμη και οι πιο στενοί συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι, ωστόσο δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη της προειδοποίηση υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ ότι χωρίς την άμεση λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.

Όπως γράφει σήμερα ο «Τύπος της Κυριακής», το συμπέρασμα των παρασκηνιακών διεργασιών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ακόμη και αν είναι αρνητική, είναι ότι αρκετοί υπουργοί και βουλευτές είναι έτοιμοι να περάσουν στη φάση της ευθείας αμφισβήτησης του πρωθυπουργού.

Και όπως προκύπτει από πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, εφόσον ο Γ.Παπανδρέου, μετά την απόφαση για την Ελλάδα δεν προβεί σε κάποια ουσιαστική κίνηση αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, τότε αναμένεται κύμα παραιτήσεων από βουλευτές, αλλά και από κάποιους υπουργούς, ώστε να προκληθούν εξελίξεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει.

    Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...

    Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.


    Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση.

    Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί, προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.


    Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει.

    Αρκεί ν' αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει "πουλήσει" ήδη.

    Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.

    ---------------------------------------------

    Διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.-

    Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    ...Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    ...Μήπως την Προδοσία ακο λουθεί Πραξικόπημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρὸδωσε τον ελληνκὸ λαὸ ο ΓΑΠ;
    Ἒδωσε αναρὶθμητα δεὶγματα γραφὴς περὶ του ποιοὺ του,ΠΡΙΝ γὶνει,ἢ μὰλλον πρὶν εκλεγεὶ πρωθυπουργὸς.
    Ἂρα,μὴπως ο ελληνικὸς λαὸς πρὸδωσε ο ὶδιος τον εαυτὸ του και την Ελλὰδα;
    Εὰν στον ΓΑΠ αξὶζει η κὸλαση,μὴπως σε ''αυτὸν τον λαὸ''αξὶζει τουρκοκρατὶα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ακόμα να μάθεις πως συζητούσε με τον ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ .., ΓΙΑ Τ10..., ψευτικες υποσχεσεις...,ΜΑΤ..., κατάλυση της δημοκρατιας με ολα τα νομοσχεδια...κλπ...κλπ..??

    Άωρα γύρισες εσύ απο την ΤΟΥΡΚΙΑ ...???? εκεί δεν ακούτε τίποτε απο ELADA??? ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδατε το κατεστημένο πως αντιδρά; Το κατεστημένο που τρώει τόσα χρόνια τις σάρκες του ελληνικού λαού; Γι αυτό βάζουν τώρα τα τσιράκια τους παντού και φωνάζουν‼!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @23-10 8:07
    Σε εμὲνα απευθὺνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]