Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

153 στον βούρκo, μία διαγραφή και η χώρα στον... τοίχο


Ψηφίστηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής από τους 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία και το μισθολόγιο. Μια ψήφο λιγότερη πήρε το άρθρο 37 (Το συγκεκριμένο άρθρο διευκολύνει τις επιχειρήσεις να περικόψουν τη μισθολογική τους δαπάνη συνάπτοντας επιχειρησιακές συμβάσεις, αντί για κλαδικές) και ήταν από την Λούκα Κατσέλη η οποία και διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με επιστολή που απέστειλε ο Γ. Παπανδρέου προς τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν την ψηφοφορία, ο Ευ. Βενιζέλος είπε πως είναι διατεθειμένος να συζητήσει με την κυρία Κατσέλη και τον κ. Κουτρουμάνη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή, αλλά όπως αποδείχθηκε η συζήτηση δεν τελεσφόρησε και η κυρία Κατσέλη επέμεινε στην αρχική της θέση.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου πέρασε το εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο και ταυτόχρονα την έξοδο από το ΠΑΣΟΚ πέρασε η Λούκα Κατσέλη. Όμως, ενώ η χώρα (έστω και αντισυνταγματικά) βυθίζεται στην εξαθλίωση με απόφαση ανδρείκελων, η απορία για το τι θα κάνει ο Παπανδρέου μένει, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει πως εάν μείνει με 153 βουλευτές, τότε θα… παραιτηθεί!!!

Φυσικά και δεν θα παραιτηθεί, αφού τον φτύνουν και αυτός δεν νιώθει ούτε… ψιχάλα. Τι κι αν τα μίσθαρνα του παρακράτους σκότωσαν έναν ακόμη Έλληνα; Ενδιαφέρει εάν οι δολοφόνοι ήταν οι κουκουλοφόροι (με πέτρες) ή οι αστυνομικοί (με τα χημικά που εκτοξεύουν); Φυσικά όχι, αφού ο θάνατος αυτός θα απασχολήσει μερικές ώρες τα μιλημένα (μην ξεχνάμε τις συναντήσεις ΓΑΠ με εκδότες και καναλάρχες) ΜΜΕ και η ζωή θα τραβήξει την… κατηφόρα. Γιατί, μόνο ως θανάσιμη κατηφόρα (γκρεμός) μπορεί να χαρακτηρισθεί η… διάσωση της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φαίνεται να ενοχλείται από όσα του προσάπτουν περί «εντεταλμένης υπηρεσίας», περί «πράκτορα» και άλλων πολλών, που φυσιολογικά θα έπρεπε να τον εξαναγκάσουν σε «έκρηξη δικαίου». Η σιωπή του, τα λέει όλα…

Η χώρα βυθίζεται, οι πολίτες σκοτώνονται (σε πολύ λίγο καιρό αναμένεται να πεθαίνουν από ασιτία), αλλά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει την διάσωση των… τραπεζών!!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η παράσταση της κ. Διαμαντοπούλου που με "οδύνη" ψηφίζει τα αντισυνταγματικά άρθρα ήταν φρικτά ερασιτεχνική και γεμάτη υπεροψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο βούρκο, ακριβώς. Όπως τα γουρούνια. 153 γουρουνόμορφοι που συνεννοούνται μεταξύ τους με λαδώματα και εκβιασμούς μας καταδίκασαν χωρίς αιδώ και χωρίς τύψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αίμα του αδικο-δολοφονημένου συμπατριώτη μας στα κεφάλια σας και σε όσους-ες σας αγαπάνε, σιχαμερά δολοφονικά Τομάρια!! Αιώνιος ψόφος και κατάρα να σέρνεται πάνω σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]