Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΜΕ "καθαρίζει" τους κουκουλοφόρους


Όπως αναμενόταν ξέσπασαν πριν από λίγο τα ….συνήθη επεισόδια. Αυτήν την φορά όμως οι μπαχαλάκηδες δυσκολεύονται από τις αλυσίδες περιφρούρησης που έκανε το ΠΑΜΕ σε κατάλληλα σημεία του χώρου έξω από την Βουλή.

Ομάδα κουκουλοφόρων λίγο πριν τις 2 βγήκε από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι και ανέβηκε στο Σύνταγμα. Πήρε θέση στη συμβολή Β. Σοφίας, Αμαλίας και μπροστά από τη Μεγ. Βρετανία. Η Αστυνομία επεχείρησε να εισέλθει από την Καραγιώργη Σερβίας, αλλά οι διαδηλωτές τους απώθησαν. Στη συνέχεια δυνάμεις περιφρούρησης του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν στους κουκολοφόρους που τους ρίχνουν πέτρες και μολότοφ. Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν και δεν επεμβαίνουν.

To ΠΑΜΕ έκανε αισθητή την παρουσία του από το πρωϊ, υλοποιώντας την υπόσχεση για περικύκλωση του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Από νωρίς το πρωί η Βουλή βρίσκεται περικυκλωμένη από ένα μεγάλο πλήθος που κάθε άλλο παρά πτοήθηκε από τα χθεσινά επεισόδια και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την κυβερνητική πολιτική λιτότητας. Αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι θα μείνουν εκεί ως αργά,

Από νωρίς το μεσημέρι, έχουν κατακλυσθεί από κόσμο και όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας -Σταδίου, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Καραγεώργη Σερβίας κ.α.

Eνας τραυματίας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και το ΠΑΜΕ συνεχίζονται και επεκτείνονται προς Βουκουρεστίου, Σταδίου αλλά και στην Αμαλίας .

Ομάδες κουκουλοφόρων πετούσαν πέτρες κατά διαδηλωτών ενώ δεν δίστασαν να ρίξουν ακόμη και βόμβα μολότοφ μέσα στο πλήθος.

Όπως φαίνεται οι διαδηλωτές δεν πτοούνται και παραμένουν εκεί.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Το ΠΑΜΕ, έκανε την δουλειά που ήθελε μέχρι να το δείξουν τα κανάλια και εσείς οι μπλόγκερ τα δικά σας, ότι παίξαν τα κανάλια παίζεται και εσείς

    Το ΠΑΜΕ έφυγε από την διαδήλωση, η παράσταση έλαβε τέλος

    ΠΑρακρατικοί Με Ένσημα είναι και τίποτα παραπάνω.

    Είναι μανούλα στις προβοκάτσιες το ΚΚΕ και απόδειξη ότι μόνιμα την τρώτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ΠΑΜΕ εὶναι ἲσως ο μοναδικὸς οργανωμὲνος φορὲας που μπορεὶ να σταθεὶ απὲναντι στοὺς μπαχαλὰκηδες,και επιτὲλους,ὸντως στὲκεται.
    Απὸ αυτὴ την στιγμὴ,ανοὶγει και ο δρὸμος για την εξουδετὲρωση των κουκουλοφὸρων,και τὲρμα τα ὰλλοθι για τις δυνὰμεις καταστολὴς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άσε μεγάλε την παράσταση την είδαν όλοι, τα ίδια κάνατε και στον εμφύλιο, η διαφορά με τότε είναι ότι είχε διχαστεί και ο κόσμος, ενώ τώρα δεν έχει τέτοια.

    Το χοντρίνατε το παιχνίδι και τώρα θα το παίξετε μέχρι τέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ''Εὶναι μαννοὺλα το ΚΚΕ στις προβοκὰτσιες''.
    Ναὶ,ὲχεις δὶκηο,αλλὰ οι ὼρες δὲν σηκὼνουν πολυτὲλειες.
    Οι Παμὶτες εὶναι καλοὶ στην περιφροὺρηση,και απὲναντι βρὶσκεται η ΠΑνοὺκλαΣΟροςΚαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι οι ώρες δεν σηκώνουν πολυτέλειες ειδικά αν είναι του 8ωρού.

    Επανάσταση με το μέτρο που λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @20/10 6.17
    Ενὼ εσὺ υποθὲτω ὸτι εὶσαι επαναστὰτης επὶ 24ὼρου βὰσεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τα φοιτητικά μου χρόνια θυμάμαι - 30 χρόνια πριν - τους φοιτητές της Πανσπουδαστικής να κωλυσιεργούν επί 5 ώρες να εκλέξουν προεδρείο για τη Συνέλευση. Αποτέλεσμα; Μετά τις πρώτες 2 φορές δεν ξαναπάτησα σε συνέλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]