Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπανδρέου τρέμει την λαϊκή οργή


Λοιπόν, η κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου μου φαίνεται ότι μοιάζουν με τον… Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες και πριν το μεγάλο ματς με τη γερμανική Ντόρτμουντ, στο λιμάνι οι φανατικοί γαύροι φώναζαν στους παίκτες του Ολυμπιακού και στον προπονητή «αν δεν κερδίσετε την Τετάρτη, θα σας κρεμάσουμε στο Πασαλιμάνι». Ειδικά μετά το πατατράκ με την ΑΕΚ, μόνο λαϊκά δικαστήρια δεν στήθηκαν.

Φαίνεται ότι η ομάδα φοβήθηκε τις κρεμάλες και έπαιξε χθες λίγο μπαλίτσα, όσο χρειαζόταν για να δείξει στον Γιωργάκη τι εστί… διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς.

Ο πρωθυπουργός από την άλλη, μας έχει φάει τα αυτιά γιατί λέει ότι κάποιοι τον χτυπούν και τον απειλούν με “νέο Γουδή”, δηλαδή με κρεμάλες για τα όσα έκαναν την τελευταία διετία.

Τα ίδια είπε και στον Αντώνη Σαμαρά ζητώντας του μάλιστα να … αποκηρύξει όσους φωνάζουν για Γουδή και για ελικόπτερα. Όλοι όλοι γνωρίζουν ότι για Γουδή μίλησαν ο Καρατζαφέρης και ο δικός του ο Λοβέρδος

Μα καλά, ο ΓΑΠ δεν έχει καταλάβει ότι τις κρεμάλες στο Γουδή και τις απειλές τις εκτοξεύει ο λαός, οι… φίλαθλοι του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτοί του Ολυμπιακού, μπας και η ομάδα (συγγνώμη η κυβέρνηση) ξυπνήσει και παίξει και λίγο μπαλίτσα. Ήτοι, να κάνει και καμιά διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς, όχι μόνο υποτέλεια και το κεφάλι σκυμμένο.

Ο Γιωργάκης, λοιπόν με τη στάση του δείχνει ότι φοβάται το Γουδή, τρέμει στην ιδέα της τιμωρίας από το λαό. Διότι εν έτει 2011 μπορεί να μην υπάρχει Γουδή και κρεμάλες, υπάρχει, όμως λαϊκή δίκη, τιμωρία είτε με χλεύη, είτε με την ψήφο στις εκλογές που πλησιάζουν.

Ας μη ζητά, λοιπόν ο πρωθυπουργός αποκήρυξη ενός συνθήματος που πρώτο οι ίδιοι οι οπαδοί του ή ακόμη και υπουργοί του (βλέπε Λοβέρδος) φώναξαν.

Κι εν πάση περιπτώσει, τρεις ημέρες πριν από τη μητέρα όλων των μαχών, ο δήθεν ηγέτης, ο στρατηλάτης να δείχνει φοβισμένος και πελαγωμένος, δεν είναι ότι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα διότι στις δύσκολες στιγμές καταλαβαίνει ότι είναι μεγάλη ομάδα κι έχει και ένα κοινό να ικανοποιήσει.

Ο Γιωργάκης στις δύσκολες στιγμές λιγοψυχεί, ζητά στήριξη και τρέμει μπροστά στην ιδέα της τελειωτικής αποτυχίας.

Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός. Ούτε αναπληρωματικός στα παιδικά του Ολυμπιακού δεν κάνει.

Αριστερός Ψάλτης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Στο Γουδὶ ἢ στον Γουδὴ (ὸπως προτιμὰτε) το 1922,εκτελὲστηκαν οι ''Εξη''μετὰ απὸ δὶκη.Στημὲνη βεβαὶως,αλλὰ πὰντως δὶκη.Σὴμερα,μὶα στημὲνη δὶκη θα μποροὺσε και να σὼσει τον ΓΑΠ και την συμμορὶα του απὸ την εκτὲλεση.
    Ὸοοομως:σὴμερα το Γουδὶ μπορεὶ να εὶναι παντοὺ,απὸ την πλατεὶα Συντὰγματος,την Κερατὲα,το Καστελλὸριζο,ἢ σε ὸποιον μεθοριακὸ σταθμὸ ἢ αεροδρὸμιο απὸ ὸπου θα προσπαθὴσει να διαφὺγει η συμμορὶα,και μὰλιστα με συνοπτικὲς διαδικασὶες,ΧΩΡΙΣ να προηγηθεὶ δὶκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Καλά , μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι στις μέρες μας υπάρχει μόνο χλεύη και καταψήφιση.. Οι Πόντιοι λένε ..ασ ατόν το πλευρόν να κοιμάσαι..Ακόμη-ευτυχώς- υπάρχει στο Νομικό μας σύστημα και η τιμωρία της Θανατικής καταδίκης και το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας..Και επειδή δεν είμαι Νομικός και δεν ξέρω αν στο εν λόγω αδίκημα προβλέπεται η ποινή που προανέφερα, παρακαλώ κάποιον Νομικό να μας βοηθήσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ

    Ή

    ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ

    Ή

    ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...«ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ»...

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;

    ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ :

    ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]