Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτή η Βουλή παράγει μόνο νεκρούς Έλληνες


Όταν το πολιτικό σύστημα παράγει μόνο… νεκρούς και τρομοκρατία!

Ο σημερινός θάνατος του Έλληνα πολίτη κατέδειξε για μία ακόμη φορά την ανυπαρξία προστασίας των Ελλήνων πολιτών από το άριστα οργανωμένο, εγκληματικά κινούμενο και ποτέ συλληφθέν παρακράτος.

Ο σημερινός νεκρός προστίθεται στα θύματα της Marfin, σε όλους τους συμπολίτες μας που αυτοκτόνησαν υπό το βάρος των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που τους δημιούργησε η δολοφονική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο σημερινός νεκρός αποτελεί ένα προοίμιο εκείνων των πολιτών που χάνουν τις ζωές τους επειδή επί δεκαετίες –και ιδιαίτερα σήμερα- το κράτος έχει αντικατασταθεί από μορφές δράσης και στήριξης παρακρατικών μηχανισμών και η εν γένει λειτουργία του θυμίζει εγκληματική οργάνωση.

Ο σημερινός νεκρός ήταν δεδομένος από τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες πήραν την απόφαση να βγούνε στους δρόμους για να διεκδικήσουν την πατρίδα τους και για να βροντοφωνάξουν το δίκιο τους.

Ο σημερινός νεκρός Έλληνας πολίτης μας δείχνει το πραγματικό πρόσωπο όλων εκείνων που αναγνωρίζουν «πολιτικές ευθύνες», αλλά φροντίζουν μέσα από τα νομοθετήματά τους να υπεκφεύγουν από τις ποινικές τους ευθύνες.

Σήμερα, για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως οι μεγαλύτεροι κουκουλοφόροι βρίσκονται μέσα στην Βουλή και συνεδριάζουν για να επισημοποιήσουν τα προαποφασισμένα, επιδεικνύοντας πρωτοφανή αναλγησία για το αίμα που χύνει ο Ελληνικός λαός εξαιτίας των δοσίλογων αποφάσεών τους.

Για να μην κλάψουμε άλλους νεκρούς, για να μην κλάψουμε για νέες απώλειες που μας ετοιμάζουν, για να μην θρηνήσουμε επιπλέον θύματα των μαριονετών και των άβουλων –αλλά αγαστά συνεργαζόμενων παρά τις εικονικές τους διαφωνίες- πολιτικών γελωτοποιών, η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να δυναμώσουν την φωνή τους και να θυμίσουν στην παρέα του Παπανδρέου, στους έρποντες της Bilderberg και στους υπαλλήλους των πολιτών, πως το Σύνταγμα ορίζει την λαϊκή κυριαρχία ως τον ηγέτη της χώρας.

Η Νέα Ελλάδα συμπορεύεται -χωρίς να διαφημίζεται με πανό- στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας, μαζί με όλους τους Έλληνες πολίτες και καλεί σε ανένδοτο αγώνα κατά εκείνων που λογαριάζουν για εμάς, χωρίς εμάς και εις βάρος μας.

H Nέα Ελλάδα καταγγέλει όλους εκείνους που αρκούνται σε κροκοδείλια δάκρυα μιάς ανύπαρκτης συμπαράστασης στους συγγενείς των νεκρών, ενώ οι κουκουλοφόροι δολοφόνοι παραμένουν πάντα ασύλληπτοι!

Επιτέλους! Οι Έλληνες μπορούμε να διώξουμε τους ανίκανους και τους επικίνδυνους. Μπορούμε να χαράξουμε μόνοι μας το μέλλον της πατρίδας μας και να επανακτήσουμε την ποδοπατημένη μας υπερηφάνεια. Μένει να τολμήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους συνενόχους, τους συμμαθητές και τους περιπατητές που θέλουν να επιβάλουν την συνέχιση της ύπαρξης αυτού του άρρωστου πολιτικού συστήματος.

Η Νέα Ελλάδα είναι εδώ, καλεί και περιμένει όλους όσους θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν για τα ιδανικά μας κόντρα στα δανεικά τους. Δεν είναι δικαίωμά μας, είναι υποχρέωσή μας να αντισταθούμε στον σχεδιασμένο αφανισμό μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]