Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα σας βάλουν φόρο δυσβάσταχτο, αλλά δεν θα προλάβουν να τον πάρουν...

Ήρθε ο καιρός να επαναστατήσουν τα πρόβατα!

Το ομολογώ:

Η εφευρετικότητα αυτής της κυβέρνησης είναι ανεξάντλητη!

Έτσι με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, επιβάλλεται ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας και στα… μαντριά!!!

«…για επιτακτικούς λόγους δημοσίου συμφέροντος»!!!

Αφού σύμφωνα με την σχετική διάταξη εξαιρούνται από το χαράτσι μόνο οι κοτούλες και τα προβατάκια που συντηρούν κάποιοι φουκαράδες ακόμα στα σπίτια τους.

Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί επετεύχθη η συμφωνία με την τρόϊκα για την 6η δόση…

Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να επαναστατήσουν τα πρόβατα!

ΚΡ


Σχόλιο ιστολογίου: Γίνεται πλέον κατανοητό πως η παρούσα κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου (ή του Ευάγγελου Βενιζέλου, αν έτσι το προτιμάτε) είναι εισπράκτορας διεθνών τραπεζών και όχι διαχειριστής του εθνικού πλούτου και προστάτης της χώρας και του Ελληνικού λαού, με τον οποίο έχει βρεθεί αντιμέτωπη και έχει δηλώσει πως η ίδια βρίσκεται σε πόλεμο...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Σε κλεφτοπόλεμο με την κυβέρνηση βρισκόμαστε. Άντε για νέο Γουδί. Ήλθε η ώρα. Ο στρατός φυσικά είναι μαζί με τον λαό, αν και δεν χρειάζεται μάλλον να επέμβει. Κανείς ας μην πληρώσει τίποτε. Θα πέσουν σαν ώριμα φρούτα. Θα τους διώξουν οι εντολοδόχοι τους, αφού πλέον δεν μπορούνε να κάνουνε τη δουλειά που τους ανέθεσαν. Θα επιζήσουν μόνο οι κυβερνήτες που θα απαλλάξουν το λαό από χρέη και εξωτερικές παρεμβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]