Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πειραματόζωα και «πιονιέροι»

Δεν συμφωνώ με εκείνους που υποστηρίζουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου είναι μια τρύπα στο νερό ή μάλλον μια τρύπα στο αίμα και στα δάκρυα του ελληνικού λαού.

Τα μέτρα είναι άκρως αποδοτικά για αυτούς που τους έβαλαν να εξαπατήσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να αρπάξουν την ψήφο τους και να καρφωθούν στις κυβερνητικές καρέκλες.

Το σκάνδαλο της ΕΛ.ΣΤΑΤ είναι η καλύτερη μαρτυρία ότι αυτοί που μας κυβερνάνε ήταν «βαλτοί» για να μας καταστρέψουν.

Και ήταν άριστη επιλογή.

Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να γκρεμοτσακίσουν έναν ολόκληρο λαό χαμογελώντας και δηλώνοντας ξετσίπωτα:

«Εμείς είμαστε σοσιαλιστές και πολεμάμε την βαρβαρότητα»!

Μόνον αυτοί θα μπορούσαν να το κάνουν.

Και το κάνουν.

Γιατί έπρεπε να το κάνουν.

Οι Γερμανοί πατέρες της μαρξιστικής οικονομικής θεωρίας (Μαρξ-Ένγκελς) το είπαν ξεκάθαρα πριν από 150 χρόνια (και ποτέ δεν διαψεύστηκαν) ότι ο καπιταλισμός σε εποχές κρίσης καταστρέφει πρώτα τις παραγωγικές δυνάμεις (μισθωτούς, μικρομεσαίους αυτοαπασχολούμενους, μικρομεσαίους αγρότες) και μετά καταστρέφει τα κεφάλαια με ελεγχόμενο τρόπο ή και ανεξέλεγκτα αν η κρίση είναι μεγάλη.

Είτε ασπαζόμαστε την μαρξιστική οικονομική θεωρία είτε όχι, η ζωή που ζούμε μάς υποχρεώνει να παραδεχτούμε ότι αυτό ακριβώς γίνεται και στις μέρες μας.

Οι παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας μας πέφτουν στον Καιάδα η μία μετά την άλλη (το άλλο «θρίλερ», της καταστροφής των κεφαλαίων, θα το δούμε προσεχώς...).

Άρα, τα μέτρα που υπαγορεύει η τρόικα και εκτελεί η ελληνική κυβέρνηση, με θεατρικά παιχνίδια στο Eurogroup και στις τηλεδιασκέψεις, είναι άκρως αποδοτικά για τη χώρα μας και διδακτικά για τις άλλες χώρες της Ευρώπης, που περιμένουν στην "ουρά" της καπιταλιστικής κρίσης.

Δεν είμαστε μόνο πειραματόζωα.

Είμαστε και «πιονιέροι» στις εξελίξεις της Γηραιάς Ηπείρου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]