Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Ισπανία για διακοπές ο Σημίτης


Την αποφράδα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, που ο Παπανδρέου και το υπουργικό του συμβούλιο ανακοίνωναν από τη Θεσσαλονίκη, με θεατρινίστικο τρόπο, τα νέα μέτρα, ο Κώστας Σημίτης, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιρνε μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη το αεροπλάνο, από το Ελ. Βενιζέλος, με προορισμό την πανέμορφη Ισπανία, στην οποία παρέμειναν για δέκα ημέρες.

Όχι θα κάτσει να σκάσει ο Σημίτης για την τραγωδία που ζει η χώρα και για την οποία έχει βάλει κι ίδιος το χεράκι του ως πρωθυπουργός.

Πάντως φαίνεται πως οι τέως πρωθυπουργοί της Ελλάδας (βλ. Σημίτης-Καραμανλής), αλλά και ο σημερινός πρωθυπουργός, το έχουν ρίξει στις μόνιμες διακοπές. Και δεν τους νοιάζει διόλου που έριξαν τη χώρα στα βράχια!

Υπουργοί… yes men σε όλα, για να κρατήσουν την καρέκλα τους

Αμίλητοι ως συνήθως οι υπουργοί και στην κρίσιμη συνεδρίαση που τους ανακοινώθηκαν τα μέτρα-κόλαση για τους πολίτες. Καμία διαφωνία και καμία συζήτηση για τον Αρμαγεδδών που έρχεται με τις ευλογίες της τρόικας και της κυβέρνησης. Το εξωφρενικό είναι ότι αρκετοί απ΄ τους υπουργούς- μαριονέτες δήλωναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ανακουφισμένοι… διότι λέει περίμεναν να τους ανακοινώσει ακόμη χειρότερα μέτρα ο Βενιζέλος…

Το μόνο που συζήτησαν ήταν αν τα σφαγιαστικά μέτρα θα πάνε στη βουλή ως ένα νομοσχέδιο ή αν θα έρχονται ένα ένα χωριστά.

Τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό κρίσης πριν από τα χαράτσια και ο πρωθυπουργός βάζει τον Βενιζέλο να βγάζει κραυγές για την δραματική κατάσταση της οικονομίας για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία.

Αλήθεια τι νόημα είχε η τελευταία εξάωρη κυβερνητική; Αφού κανείς υπουργός δεν μίλησε και φυσικά κανείς δεν τόλμησε να φέρει αντιρρήσεις στον συμπρωθυπουργό που έκανε τις ανακοινώσεις.

Την επόμενη φορά που θα πάρουν νέα μέτρα ο Βενιζέλος να τους ενημερώσει με sms για να γλιτώσουμε και τις κραυγές τους και τα κροκοδείλια δάκρυά τους…

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]