Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν θα ανεχθούμε νέα Ίμια


Η Νέα Ελλάδα, παρατηρώντας τις εξελίξεις στην Κύπρο και την μεταφορά της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο και νότια του Καστελόριζου υπενθυμίζει στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πως πρώτιστο μέλημα είναι η προάσπιση των γεωγραφικών ορίων και η γενικότερη ισχυροποίηση των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί από κανέναν πολιτικό την άρνηση υπεράσπισης της πατρίδας μας, ούτε φυσικά την δημιουργία οποιασδήποτε στάσης που θα μειώσει και θα πληγώσει την χώρα. Οι ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης είναι τεράστιες, αλλά τυχόν συμπεφωνημένες ενέργειες για δρομολόγηση οποιασδήποτε συζήτησης επί των γεωγραφικών ορίων της πατρίδας μας, μεταφράζονται σε μειοδοτική στάση και οι υπαίτιοί της θα αντιμετωπισθούν αναλόγως λίαν συντόμως.

Η Νέα Ελλάδα δεν αποδέχεται οποιαδήποτε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του Ελληνισμού και δεν θα επιτρέψει την διαφυγή από την Δικαιοσύνη όλων όσων θα συμμετάσχουν σε αυτά.

Τις επόμενες ημέρες καταθέτουμε μήνυση στον Άρειο Πάγο επί εσχάτης προδοσίας. Οι κυβερνώντες αλλά και οι «αντιπολιτευόμενοι» οφείλουν να γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν εάν αποτολμήσουν να προχωρήσουν με οποιοδήποτε τρόπο στην απώλεια εθνικού χώρου.

Όσο για την Τουρκία, επιτέλους, ας τολμήσει. Οι Έλληνες της έχουν πολλά μαζεμένα και ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν. Στο Ελληνικό Στράτευμα υπάρχουν άξιοι που θα τιμήσουν τον όρκο που οι πολιτικοί αποφεύγουν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]