Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με ψευδώνυμο κυκλοφορεί ο Παπανδρέου εντός Ελλάδας;


Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει.

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι.

Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό.

Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται στην περιοχή να βρεθεί και το ζεύγος Παπακωνσταντίνου, αφού υπήρχε κράτηση στο συγκεκριμένο όνομα.

Σχόλιο ιστολογίου:
Πέρα από την είδηση, μήπως πρέπει να αναλογιστούμε πως είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Από ποιούς κρύβεται από πρωθυπουργός αυτής της χώρας; Ποιός τον κυνηγάει και τον έχει αναγκάσει να κυκλοφορεί ινκόγνιτο μέσα στη χώρα που, υποτίθεται, ότι κυβερνά; Φοβάται τους πολίτες ή κάτι άλλο; Και, είναι δυνατόν να κρύβεται; Είναι δυνατόν να φοβάται αυτός που έχει τόση ασφάλεια γύρω του; Τότε τι θα πρέπει να πούμε όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες;

Φοβόμαστε πως τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν φοβάται ότι απειλείται η ζωή του από τους πολίτες, ούτε κανέναν άλλον. Προσπαθεί να κρυφτεί, να μην δει κανένα παπούτσι να έρχεται επάνω του, να μην λερωθεί με κανένα γιαούρτι ή καμιά σάπια ντομάτα... Τρέμει στην ιδέα πως θα εκτεθεί απέναντι σε πολίτες, αν και την ίδια στιγμή ο ίδιος έχει εκθέσει τους Έλληνες πολίτες και ολόκληρη την χώρα σε πρωτόγνωρους κινδύνους...

Καίγεται η Ελλάδα και ο ίδιος προσπαθεί να βρει "σταγόνες δροσιάς"...! Βιάζονται ή δολοφονούνται αμέριμνοι Έλληνες πολίτες, αλλά ο ίδιος φοβάται μην συναντήσει αυτούς που η ιδεοληψία που τον διακατέχει τους έχει εκθέσει σε καθημερινούς κινδύνους απειλής έως και της ζωής τους...

Ένα τραγικό πλάσμα, άβουλο, έντρομο είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Η συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι νιώθει από αμήχανα έως στριμωγμένος... Θα έπρεπε να το περιμένει πως παρά την ό,ποια εκπαίδευσή του (ως πολιτικός φυσικά) κάποια στιγμή το ένστικτο της επιβίωσης θα ξυπνούσε μέσα του. Αυτό τον καθιστά επικίνδυνο, ενώ ταυτόχρονα τον απογυμνώνει ηθικά απέναντι σε όλους εμάς...

Μπορεί να ετοίμασε τα χειρότερα για τους Έλληνες, αλλά ήδη άρχισε ο ίδιος να νιώθει τα αποτελέσματα της "δράσης" του... και θα είναι πολύ κοντά στο αεροπλάνο όταν θα έχει φύγει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου (ένα πουλάκι τριγυρίζει και λέει για κάτι αμερικανικά ομόλογα που λήγουν τότε...)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Ωραια "δημοκρατια"!
    Ποσο πιο χαμηλα μπορει να παει ο εξευτιλισμος τους;
    Καταντια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ενοχλητικό το στύλ αυτού του ανθρώπου.
    Δεν είναι απλός σαν Έλληνας και μόνο που σκέπτεται πως θα μεθοδεύσει κάθε τί , δείχνει πως δεν είναι ειλικρινής.
    Η Πολιτική είναι πολύ απλή μόνο όταν είναι ειλικρινής
    Εξηγείς το πρόβλημα στους πολίτες με σαφήνεια (Στόχος)
    Δίνεις τα στοιχεία ( Δέν είμαστε όλοι ηλίθιοι κάτι ξέρουμε από αριθμούς )
    Προσδιορίζεις τις μεθόδους με ευκρίνεια, επιμερίζεις με δίκαιο τρόπο τό κόστος κάθε τάξης με την απαιτούμενη αιτιολόγηση
    Φροντίζεις το κόστος κάθε εισφοράς να είναι σε λογικά πλαίσια (πραγματοποιήσιμη)πχ τα 300 € ελάχιστη δόση
    και κυρίως
    Δείνεις ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΠΕΦΕΡΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

    Μετά πάς διακοπές για τόν ίδιο χρόνο που πάει κάθε πολίτης ( άν μπορεί ) και το κανώ σου το κουβαλάς με το δικό σου ΙΧ
    Απλή ζωή σε περιόδους που όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα πληρώνουν το χρέος τους στην Πατρίδα, μη πηγαίνοντας διακοπές

    Τότε θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεσαι άλλο όνομα,
    Θα έλεγα ότι δεν χρειάζεσαι ούτε κανώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας το συνειδητοποιήσουμε επιτέλους. Ο άνθρωπος αυτός, υπό δημοκρατικές συνθήκες, θα ήταν επικηρυγμένος. Υπόδικος. Αυτό που τον σώνει και περιφέρεται ακόμα ελεύθερος είναι ότι το κόμμα του έχει αλλάξει τον αδόξαστο στο Σύνταγμα της χώρας και δεν δικάζεται κανένας πολιτικός για κανένα αδίκημα. Αυτό του έλειπε λοιπόν να κάνει διακοπές δίχως ψευδώνυμο. Αν πέρυσι του έριξαν παπούτσι, φέτος τι θα του έκαναν; ...Ακριβώς. Σωστούς σας βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΠΈΜΠΩ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΚΤΟΝΟΥ , ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΒΟ ΤΗΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΤΟΥΣ . ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ . ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι επικίνδυνο να είσαι ανώνυμος μπλόγκερ και αποδεκτό να είσαι πρωθυπουργός με ψευδώνυμο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλιμονο στους ψηφισαντες ΠΑΣ(ΟΚ)
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ανώνυμος μπλόγκερ είναι ένας επώνυμος πολίτης που πληρώνει τον ψευδώνυμο πρωθυπουργό. Αν ζητάς απάντηση... Που θα πεις για τους μπλόγκερ για να ξεφύγεις από το θέμα της ξεφτίλας ενός πρωθυπουργού. Και αυτοί οι μπλόγκερ μας λένε όσα μας κρύβουν τα παπαγαλάκια του πρωθυπουργού... Τυχαίο; Δε νομίζω... Τουλάχιστον πληρώνεσαι καλά γι αυτά που γράφεις σαν σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 30 Αυγούστου 2011 12:03 π.μ.
    Δεν πρόσεξες καλά το σχόλιο... Για μπες στη θέση αυτών που θέλουν να φιμώσουν τα μπλόγκς και διάβασέ το και θα καταλάβεις τι λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα σχολιασω το θέμα αλλα θα ρωτησω ολους εσας τους σχολιαστες ενα ψευδωνυμο γιατι δεν βαζετε?Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πα να λέτε ότι θέλετε?
    Εγώ πέρασα φίνα το καλοκαίρι με λεφτά των κορόιδων!
    Έχω γεμίσει εκατομμυριάκια στους λογαριασμούς μου και θα καλοπεράσω και μετά.
    Άρα, δεν πάτε να ψοφήσετε όλοι εσείς βρομοέλληνες?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]