Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H βία δεν είναι δημοκρατία, αλλά δεν έχουμε δημοκρατία

  • (Από βία δεν παραπονιόμαστε… δόξα την εξουσία)
Ο ΓΑΠ έδωσε ρέστα καθεστωτικού ανδρεικέλου πάλι. Οι προπηλακισμοί ακρωτηριάζουν την Δημοκρατία (!) και φταίνε για την βία «ακραίες ομάδες» που στηρίζονται από τα ΜΜΕ (ενώ οι «δημοκράτες» πολιτικοί όχι;)! Ξεπέρασες τις ατάκες για την… μη capacity (δική σου), για την «παγκάλεια» Δημοκρατία και τον Παπουτσή και τον Πετσάλνικο που αντιλήφθηκε φασίζουσες συμπεριφορές με το «αυτό δεν είναι Δημοκρατία είναι βαρβαρότητα».

Και σοσιαλισμός απαντάμε.

Κουβέντα για προβοκάτσιες, ασφαλίτες, κουκούλες, αστυνομικά σχέδια και σχέδιο, από «δικούς σας» άνδρες (;) ασφαλείας υψηλόβαθμους που κάνουν τον αστυνόμο Αρκουδέα στον κόσμο, καταστολής με στρατιωτικό σχέδιο για να «καθαρίσει» η πλατεία από τους διαδηλωτές και να παραδοθεί το Σύνταγμα (ξέρεις γιατί ονομάστηκε η πλατεία, στις 03/09/1843 έτσι;) και η Αθήνα στο χάος (το πιο εύκολο, έτσι που καταντήσατε την παλαιότερη πόλη στην Ευρώπη και μια από τις ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΕΣ στον κόσμο).

Λες και όσοι βλέπουν στο εξωτερικό την διαφορά των διαδηλώσεων (πχ. 06/06/2011) με τα επεισόδια με τα αέρια και τους ξυλοδαρμούς ΑΘΩΩΝ και ΑΟΠΛΩΝ (η σημαία είναι όπλο;) είναι ηλίθιοι.

Άραγε στον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του έχεις να πεις κάτι για την βία; Μήπως ότι σκηνοθέτησε την κώφωσή του;

Θες, καθότι δυσκολεύεσαι στα ελληνικά, να μάθεις τι είναι βία, γιατί ΔΕΝ φτάνει ΟΛΟ το μέγεθός της στα αυτιά σου μέσα από τα memos ή τα reports των συμβούλων, οι οποίοι, όπως και εσύ, ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βία στην κοινωνία και τον αντίκτυπό της στους πολίτες.

Βία είναι ο τρόπος που είχες κανονίσει να μας υποδουλώσεις στους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με αμοιβή και δώρο την πρωθυπουργία το 2009.

Βία είναι η κοροϊδία με το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για την ΔΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ και οι ψεύτικες υποσχέσεις σε εκείνες τις εκλογές. Έκλεψες την ψήφο (στην Δημοκρατία, όπως η ίδια η λέξη εξηγεί, αν ξέρεις να διαβάζεις, αυτό είναι παράνομο από τις προϋποθέσεις και τις υποχρεώσεις και πολιτικού και πολίτη).

Βία είναι η ΔΕΙΛΙΑ σας να μιλήσετε, ειδικά όσοι έχουν θέση στο κόμμα σου ή στην πολιτική από το 1974, για το πώς φτάσαμε σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς στον πάτο.

Βία είναι εσείς να συνεχίζετε να ζείτε στην χλιδή (όπως και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι της ΕΕ και οι ηγέτες) με περικοπές για τα μάτια του κόσμου και να μας έχετε πεθάνει (κάποιους και κυριολεκτικά-βλ. αυτοκτονίες, ψυχολογικά προβλήματα κ.λπ.-) στην λιτότητα, τις περικοπές για το καλό της χώρας.

Ζήστε ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ με τις αμοιβές και τα επιδόματα και τις συντάξεις των Ελλήνων πλέον και μετά κόψτε.

Θυσία δεν είναι μόνο να μην πάτε διακοπές φέτος (αν και ο Λοβέρδος έκανε)! Κάποιοι έχουμε να πάμε χρόνια.

Μην ζητάτε μόνο να αναλάβουμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ τις ευθύνες μας, πολύ μικρότερες από τις δικές σας… δημοκρατικές παρεκτροπές, όταν έχετε θεσπίσει την ευθύνη υπουργών πχ.. τα παιδάκια σας και τα ανιψάκια και τα βαφτιστήρια και «τα δικά σας παιδιά», τα έχετε βολέψει σε δουλείες, στην Βουλή, στα γραφεία σας, στο εξωτερικό σε σχολεία ή πανεπιστήμια ή σε ιδιωτικά στην Ελλάδα, πριν φύγουν, όχι μετανάστες όπως ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΝ οι Έλληνες, για τα μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού. ΔΕΝ μένουν άνεργα όπως εμείς, αν και σπουδάσαμε.

Η ανεργία και η αδιαφορία για την ελληνική νεολαία, που η γενιά σου ΓΑΠ, και η «διανόηση» έβριζε, δεν είναι βίαιη πράξη;

Οι Γερμανοί, κατάλαβαν πλέον το παιχνίδι της καγκελαρίου τους, τα ψέματά της για τους τεμπέληδες, κοπρίτες (τα δανείστηκε και ο Πάγκαλος) και αναμένοντες τα γερμανικά χρήματα Έλληνες, και τις ευθύνες της για το «ελληνικό πρόβλημα», πέρσι και μας συμπαραστέκονται (αυτό είναι φιλελληνισμός όχι του Βαγγέλη ο ορισμός), και λένε ότι ΔΕΝ θα άντεχαν ούτε μήνα με την ελληνική λιτότητα, που είναι μεγαλύτερη από τα ζητούμενα από τους δανειστές.

Εμείς γιατί να αντέξουμε; Ίσοι δεν είμαστε με τους Γερμανούς;!

Βία είναι να είσαι απαθής όταν η Ελλάδα λοιδορούνταν, ξευτιλιζόταν, γελοιοποιούταν για μπει η χώρα στην «θεραπεία» του ΔΝΤ. Το οποίο ΔΝΤ έλεγες καταστροφή το 2009, όπως και ότι δεν θα ενταχθούμε στον μηχανισμό του. Το οποίο όμως παρουσίασες στο Καστελόριζο ως το πλοίο προς την Ιθάκη και μονόδρομο (αλλά μετά από τον μονόδρομο βλέπουμε τις εναλλακτικές που είχαμε! Πώς γίνεται αυτό;!).

Βία είναι να μας έχεις προδώσει, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί με θέσεις-κλειδιά από το 1974, με σκάνδαλα, διαπλοκή, διαφθορά, μίζες κ.λπ., να έχεις καταλύσει το Σύνταγμα, καθότι και τα μνημόνια και η λιτότητα ΔΕΝ είναι συνταγματικά, και ας λέτε ό,τι θέλετε σε Ελλάδα και ΕΕ, παραβιάσατε και καταργήσατε τα δικαιώματά μας και να μας αρνείστε τις εξηγήσεις, τον λογιστικό έλεγχο και την διαγραφή του επαχθούς και παράνομου χρέους (με πολύ… δημοκρατική δικαιολογία) που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε και την τιμωρία ΜΟΝΟ όσων μας έβλαψαν.

Στην αρχαία Ελλάδα, ΓΑΠ, η Δημοκρατία εδραιώθηκε με σεισάχθεια και η Αργεντινή σώθηκε από το ΔΝΤ με ελληνική λύση άρνησης χρέους.

Η ατιμωρησία και η αδικία και το άχθος από την κατάσταση που ζούμε, είναι η αιτία των προπηλακισμών ΓΑΠ. Οι διαδηλωτές οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, σε πλατείες ΟΛΗΣ της Ευρώπης, έτσι και στο Σύνταγμα, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, όχι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θέλουν πολιτικό ρόλο. Ξύπνησαν από τον μεταπολιτευτικό λήθαργο και ΑΠΑΙΤΟΥΝ την θέση στην ΕΕ (αν δεν διαλυθεί χωρίς να έχει ενωθεί ποτέ ουσιαστικά η Ευρώπη) που αρμόζει και πρέπει στην Ελλάδα (είναι η ΚΟΡΥΦΗ σε θέματα πολιτισμού-δεν θέλουμε αυτοκρατορίες, μακριά από μας-), αλλά κυρίως Δημοκρατία (δεν είναι τραγικό να την ζητούμε στην γενέτειρά της;), ισοτιμία, ισονομία, ισοπολιτεία, τιμωρία όσων επιβουλεύονται την πατρίδα μας σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Κοινώς θέλουμε πίσω την Ελλάδα και να την φτιάξουμε όπως της αξίζει και μας υποσχεθήκατε ΚΑΙ το 1974 και το 1981 που γίναμε μέλος της ΕΟΚ/ΕΕ.

Βία είναι η εγκληματικότητα ΕΙΔΙΚΑ των αγαπημένων σου «προσφύγων» που στην πραγματικότητα είναι δίποδα ζώα που δολοφονούν και βιάζουν για πλάκα και πουλάνε ναρκωτικά, έχοντας κάνει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και την Πάτρα γκέτο, από τα χειρότερα πανευρωπαϊκά.

Βία είναι να μας αφήνεις να απειλούμαστε από εθνικιστές γείτονες με εγκληματική δράση μαφίας σε ΟΛΗ την ΕΕ για τα εξοπλιστικά (έκαναν πλούσιους, εκτός από «Έλληνες» και Ευρωπαίους και Αμερικανούς αξιωματούχους, που ΔΕΝ μιλούν στους πολίτες τους γι’ αυτά-τρελοί είναι;- και τώρα θέλουν να λύσουν (;) όπως βολεύει τις πολυεθνικές και τους… επενδυτές το «ελληνικό πρόβλημα») και για να μην χάσεις την εύνοια των Μ. Δυνάμεων (μόνιμη ανάμειξη στην Ελλάδα σε ΟΛΗ την νεότερη εποχή) και τα «δωράκια» τους. Βία είναι η εθελοδουλία ΟΛΗΣ της «κυβέρνησής» σου (της 1ης, της ανασχηματισμένης και της 2ης ανασχηματισμένης) που ΔΕΝ διαπραγματεύθηκε ΤΙΠΟΤΑ με τους δανειστές. Απλά υπέγραφε όποια πράξη υποτέλειας της δινόταν.

Οι βουλευτές σου, μετά 20 μήνες, είπαν ότι ούτε που διάβασαν τι υπέγραφαν στο 1ο μνημόνιο (κάποιοι ίσως να μην έχουν διαβάσει το μνημόνιο, και τα άλλα που το ακολούθησαν, ακόμα, γι’ αυτό αρνούνται ότι η κοινωνία βράζει)! Πράξη που συνέφερε τους τραπεζίτες και την γερμανική κυβέρνηση (της «καλύτερης» ευρωπαϊκής) που ώθησε την Ελλάδα στην γκιλοτίνα και τώρα απαιτεί μνημεία (τον Παρθενώνα πρώτα και κύρια), νησιά (εδώ είναι η απάντηση που μας αντιπροσωπεύει στο θέμα), ΟΤΕ, δημόσια περιουσία (εμείς γιατί ΠΟΤΕ δεν μάθαμε πόση ΑΚΡΙΒΩΣ είναι;), ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο (ΔΕΝ το εκμεταλλευθήκατε για να το έχετε για «δουλειές» με πολυεθνικές και συνεκμετάλλευση, καθότι έτσι επιθυμεί η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ σου πατρίδα ΗΠΑ, με την Τουρκία!), αποκρατικοποιήσεις, ιδιωτικοποιήσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο-και παίρνει τα πάντα-!

Βία ασκείς ΕΣΥ 1ος στους βουλευτές σου για συναίνεση στο ξεπούλημα, με εκβιασμούς και απειλή διαγραφών, για να περάσουν τα μεσοπρόθεσμα και οι εφαρμοστικοί νόμοι και τα νέα μέτρα που δεν χρειάζονται αλλά τα παίρνουμε (τελείως οθωμανική αντίληψη οικονομίας, όπως ΟΛΗ η πολιτική στην Ελλάδα).

Βία είναι η διαγραφή των βουλευτών που ΔΕΝ συμφωνούν με το φορομπήξιμο στους συνταξιούχους και τις χαμηλές τάξεις, που χρόνια σηκώνουν σαν Άτλαντες το άχθος της φοροδιαφυγής και της μη πληρωμής φόρων με ένα ανεξήγητο για σύγχρονο κράτος, όπως θέλατε να πιστεύετε ότι είναι η Ελλάδα και όπως παραμυθιάζατε τον κόσμο, τρόπο από επιχειρηματίες, πολιτικούς (θα πείτε πόσα είχατε το 1974 και πόσα έχετε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί με καίρια θέση;

Θα αφήσετε να ελεγχθούν λογαριασμοί προσώπων πολιτικών και των οικογενειών και των φίλων τους;

Θα μιλήσετε ειλικρινά για τα προνόμια που ΕΣΕΙΣ ορίσατε για τους εαυτούς σας, σαν άλλοι τσάροι;), ανώτερους και ανώτατους ιεράρχες, διασημότητες, γιατρούς (φακελάκι και λοιπές ασθένειες ΕΣΥ είναι μάστιγα), δικηγόρους;

Βία, εκτός από την φοροδιαφυγή, είναι η διαφθορά ΠΑΝΤΟΥ (κυρίως αστυνομία, πολιτική, πολεοδομίες), η παράγκα και ο χουλιγκανισμός και στο ποδόσφαιρο, η παραπαιδεία και η κατάσταση γενικά στην παιδεία που μάλλον, όπως φαίνεται, το Ν/Σ της Άννας θα κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Βία είναι η λαθρομετανάστευση, που επικροτείτε πληρώνοντας τους «κατατρεγμένους», που είναι εγκληματίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, το είπαμε παραπάνω, με απίστευτα ποσά για να μείνουν στην Ελλάδα, που καταντήσατε, ελαφρύνοντας την κατάσταση για τις άλλες χώρες της ΕΕ, πολυπολιτισμική χαβούζα.

Βία είναι η κατάσταση που βλέπουμε γύρω μας με άτομα να θρέφονται με σκουπίδια!

Όσο αυτή η κατάσταση λοιπόν συνεχίζεται και όσο μας απειλείτε, «πολιτικοί» και παρακράτος, με χρεοκοπία (μας χρειάζονται «ζωντανούς», για να πέσει η τιμή στο οικόπεδο (έτσι κατάντησε η Ελλάδα) και να το πάρουν για «ψίχουλα» προς εκμετάλλευση, μάλλον γερμανικές εταιρείες), δραχμή, πραξικόπημα κ.λπ. ο κόσμος θα φτάνει στα άκρα. Όχι επειδή το θέλει, αλλά επειδή δεν πάει άλλο, ως εδώ!

Συνηθίστε το να ζείτε με τον φόβο.

Οι διαδηλωτές κατέβηκαν για ειρηνική διαδήλωση και το «σύστημα» άρχισε τις προβοκάτσιες και έβγαλε τα όπλα του. Κουκουλοφόροι, ασφαλίτες και γερμανικά, γαλλικά (μαζί με το «ελληνικό» τύπου κράτος πρέπει να πάει Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, αλλά μάλλον ζητάμε πολλά• ούτε εσάς δεν θα δικάσουν, γιατί είστε απαραίτητος ως μεσίτης, αν και προσέφυγαν κάποιοι μετά τις 29/06 στην ευρωπαϊκή δικαιοσύνη) αέρια καρκινογόνα δακρυγόνων και σε κλειστό χώρο (μετρό).

Οι διαδηλωτές ΔΕΝ φορούν μάσκα, κουκούλα, μόνο ιατρική, όταν άρχισαν οι προβοκάτσιες. Είναι ΕΛΛΗΝΕΣ (όχι μαζόχες) και το γουστάρουν, να το πούμε λαϊκά, που θέλουν πίσω την πατρίδα που ο φιλέλληνας Junker μας πήρε (προφήτης και εσύ και η Μπενάκη στο θέμα «εθνική κυριαρχία»), αφού 36 χρόνια επιτρέπατε λίγο-λίγο στον καθένα να της βάζει χέρι.

ΔΕΝ θέλουμε άλλους φιλέλληνες να επεμβαίνουν ωμά στα εσωτερικά μας, με τον τρόπο του Oli Rehn.

ΟΧΙ άλλη τοκογλυφική βία!

ΔΕΝ θέλουμε «καλά» λόγια από «κυρίους» σαν τον υπ. Εξ. της Γερμανίας για λίκνα, αφού έναν χρόνο η προϊστάμενή του και τα ΜΜΕ που την στηρίζουν μας θύμισαν τον Goebbels ή τον Πολωνό για τον Περικλή, ενώ υποστηρίζει την Τουρκία για ένταξη στην ΕΕ. Ξεχνά τα κατοχικά χρήματα και όσα χρωστούν εταιρείες από πιο πρόσφατες δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Αλλά αφού προτιμήσατε την SIEMENS και τις εταιρείες της χώρας της Angela από την δικαίωση των θυμάτων των Ναζί και ΠΟΤΕ από το 1950 δεν απαιτήσατε δάνεια και αποζημιώσεις θα έχουμε αποφάσεις απορριπτικές όπως η χθεσινή (06/07/2011).

Μην μιλάς για Δημοκρατία, για να τελειώνουμε ΓΑΠ, γιατί-το έχεις δηλώσει- την μισείς, θες «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και ΔΕΝ καταλαβαίνεις, σιχαίνεσαι την λαϊκή κυριαρχία.

Και την Ελλάδα σιχαίνεσαι (και το σόι σου), γι’ αυτό επιτρέπεις παρεμβάσεις και απειλές. Την θεωρείς, χώρο, όχι χώρα, γεωπολιτικό.

Κανένας σεβασμός στο παρελθόν και την προσφορά της Ελλάδας και στην Ανθρωπότητα και στην Ευρώπη (από το όνομα, τον πολιτισμό, το πολίτευμα να αρχίσουμε, θα γεμίσουμε βιβλίο).

ΔΕΝ μπορεί να μας ζητάς να θυσιαστούμε και να χαθούμε για να ζήσει, με τα πλούτη μας (όσα δεν έκλεψε παλαιά και αρνείται, γιατί δεν το απαίτησε ΠΟΤΕ ελληνική (;) κυβέρνηση), η Ευρώπη (η ελίτ της) και να το χαιρόμαστε, γιατί είναι για το καλό μας!

Ακόμα πιστεύεις αλήθεια ότι επικροτούμε την θυσία μας;!

Ποιος στην ΕΕ μας ζήτησε όσα εσύ και τα αφεντικά σου οι τοκογλύφοι;!

Καλύτερα να φύγεις, να εξαφανιστείς για να αρχίσει η… «Νέα Μεταπολίτευση», ή όπως αλλιώς θα ονομάσει η Ιστορία την νέα εποχή.

Γιατί έχει αρχίσει και ας αρνείστε την πραγματικότητα.

Και σ’ αυτή ΔΕΝ έχεις εσύ και η γενιά σου, είτε ήταν, είτε όχι στο Πολυτεχνείο, ΚΑΜΙΑ θέση.

Δρόμο!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]