Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεδιάντροποι και απαίσιοι!...



Ο Νέρωνας, ήταν, ως γνωστόν, απ’ τους διεστραμμένους αυτοκράτορες της Ρώμης.
Όχι όμως τόσο διεστραμμένος, ώστε, να φτάσει στο κατάντημα να προδώσει και να ξεπουλήσει την πατρίδα του. Αλλά συνέλαβε κάποιο μικρότερης διαστροφής τερατούργημα:Να κάψει ένα μέρος της Ρώμης, έτσι ώστε να μπορέσει να την ανακαινίσει.
Και βέβαια έβαλε σε ενέργεια το παρακράτος του. Τους μπαχαλάκηδές του, θα λέγαμε σήμερα. Και ασφαλώς κάηκαν άνθρωποι. Όπως σ’ εκείνες τις προεκλογικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, εδώ στην Ελλάδα.
Ως ποιητής, που ήταν επίσης, φρόντισε, από κατάλληλη θέση, να απολαύσει το εξαίσιο θέαμα.
Και ύστερα έβαλε τους ρουφιάνους του να πουν: Οι χριστιανοί έκαψαν τη Ρώμη!
Γιατί οι χριστιανοί, σύμφωνα με τη συκοφαντική πατέντα της εποχής, ασκούσαν την… πολιτική βία…
Τι θέλω να πω μ’ αυτή την κάπως μακροσκελή, περί Νέρωνα, εισαγωγή;
Να εξάρω το γεγονός ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ευτύχησε να έχει πολιτικούς μεγαλοφυέστερους ακόμη και του Νέρωνα.
Αφού, αντί για τμήμα πόλης, συνέλαβαν, όπως φαίνεται, το σχέδιο να καταστρέψουν ολάκερη την Ελλάδα. Να την κατεδαφίσουν και να την ξεθεμελιώσουν από όλες τις πλευρές και σε όλα τα επίπεδα. Για να τη σώσουν, όπως λένε…
Και, προκειμένου να το πετύχουν έδωσαν ρεσιτάλ αυθαιρεσίας εντός και εκτός της Βουλής:
Εντός της Βουλής υπερψηφίζοντας την προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας. Και εκτός της Βουλής, με τα ασφυξιογόνα και τις πάσης φύσεως βιαοπραγίες και βαρβαρότητες, σε βάρος του λαού. Επειδή τόλμησε να υψώσει φωνή διαμαρτυρίας για το όργιο της προδοσίας.
Όπως έχει, όχι μόνο δικαίωμα, αλλά και ιερή, σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος, υποχρέωση να κάμει.
Γιατί, όπως είπε ο Χριστός, αν σωπάσει ο λαός, θα φωνάξουν οι πέτρες. Κι όχι μόνο θα φωνάξουν, αλλά θα τους χτυπήσουν κατακέφαλα. Τη στιγμή ,που ξεπουλάνε την, ποτισμένη με αίμα, πατρίδα, ωσάν να είναι το αμπελοχώραφο και το τσιφλίκι του πατέρα τους και του παππού τους.
Έχουν καταρρίψει, κατά κοινή ομολογία, κάθε ρεκόρ διαχρονικής και παγκόσμιας διαφθοράς. Με όλους τους τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Κι όμως…
Η, λεγόμενη, Δικαιοσύνη μας πληροφόρησε, τελευταία, αρμοδίως ότι το σαφάρι λεηλασίας σε βάρος του λαού και η εσχάτη προδοσία σε βάρος της πατρίδας υπήρξαν καλά καμωμένα. Τη στιγμή, που παρ’ όλους τους νόμους και τα άρθρα της, δεν μπόρεσε ποτέ ν’ ανακαλύψει και να επιβεβαιώσει την περίπτωση κάποιου, σχετικά με τα απαιράριθμα σκάνδαλα, ενόχου.
Απ’ αυτούς, που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά και δημόσια ταμεία. Και με τις μίζες τους δημιούργησαν οι απεχθείς το επαχθές χρέος.
Αφού άλλωστε είχαν φροντίσει οι ίδιοι να αμνηστεύσουν προληπτικώς εαυτούς και αλλήλους. Με τις υπουργικές ανευθυνότητες και παραγραφές και τις βουλευτικές ασυλίες. Και πάσης αποχρώσεως άλλες αλητείες…
Γεγονός, που μας εμπνέει τη διάθεση, να συστήσουμε την κατεδάφιση του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Μια και η έννοια της πατρίδας και του έθνους φαίνεται ούτως ή άλλως ξεπερασμένη και άνευ σημασίας. Και να στήσουμε στη θέση του το μνημείο του… άγνωστου απατεώνα!
Και κάποιος απ’ τους «πνευματικούς», λεγόμενους ανθρώπους, που έχουν συμπαραταχθεί με την τροϊκανή εφιαλτοκρατία να γράψει τον «ύμνο στην προδοσία». Μια και ο «Ύμνος εις την Ελευθερίαν», δεν φαίνεται να συμβιβάζεται με το τωρινό εθελόδουλο και δουλαγωγικό πνεύμα.
Και κάποιος γλύφτης καλλιτέχνης να φιλοτεχνήσει το άγαλμα του Εφιάλτη, χρησιμοποιώντας σαν μοντέλο του τον σημαντικότερο εκπρόσωπο της τωρινής εφιαλτοκρατίας.
Πολύ περισσότερο αφού οι διαστροφείς κάθε έννοιας δικαίου και καταστροφείς της Ελλάδας έχουν το απύθμενο θράσος να μιλούν και για πολιτική βία.
Όταν είναι οι κατεδαφιστές και οι εκθεμελιωτές των δημοκρατικών θεσμών και οι υβριστές της συνταγματικής νομιμότητας. Και έχουν επιβάλλει κσθεστώς νομικής και οικονομικής και αστυνομικής δικτατορίας και τρομοκρατίας…
Το οποίο προπαγανδίζουν δια μέσου των εξωνημένων φερέφωνων των ΜΜΕ (=μέσων μαζικής εξαπάτησης). Όπου μας μοστράρουν σαδιστικά τις αποκρουστικές φάτσες των πολιτικών βάνδαλων και κανιβάλων…
Οι οποίοι έχουν φτάσει στο άκρον άωτον της διαστροφής, ώστε:
Ύστερα από όργιο της προδοσίας και το παραλήρημα της λεηλασίας και της βαρβαρότητας σε βάρος του λαού να παρουσιάζονται και ως θύματα πολιτικής βίας και να παριστάνουν και τους τιμητές.
Οι ξεδιάντροποι και οι απαίσιοι!…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Θα πρότεινα να αφήναμε στη θέση του το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, αλλά να απαγορεύσουμε σε όλους τους πολιτικούς να καταθέτουν στεφάνια εκεί. Και λίγο παραπέρα να φτιάχναμε ένα μνημείο του διαχρονικού άγνωστου αντιρρησία, του απλού αντιστεκόμενου στην προδοσία της πατρίδας του Έλληνα, όπως είστε εσείς, πάτερ, να μας θυμίζει ποιοί στο διάβα της ελληνικής ιστορίας πόνεσαν πραγματικά αυτό τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπα Ηλια σωστα σε ολα , εκτος απο τον Νερωνα ...
    Το ποιοι εκαψαν την Ρωμη και κατηγορησαν τους Χριστιανους το γνωριζουμε πολυ καλα .
    Ο Νερων δε , ητο απο τους ποιο μορφωνους αυτοκρατωρες και ειχε υπογραψει τις λιγοτερες θανατικες καταδικες απο ολους τους αλλους , διοτι ητο ανθρωπος με αρχες και ηθος .
    Με σεβασμο και τις ευχες σας .

    Δημητριος Οικονομου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]