Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκατοντάδες παραιτήσεις στα ΜΑΤ!

  • Διαλύεται η μονάδα καταστολής της Αστυνομίας;
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!

Το πρόβλημα φέρεται να παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις καθώς οι ίδιοι οι συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά τη συνοχή του Σώματος αλλά και την επαρκή στελέχωση των επιμέρους τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής επιχειρεί να… προλάβει τα χειρότερα και να ενισχύσει από τώρα την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ζητώντας ανεξαιρέτως απ’ όλο το αστυνομικό προσωπικό της Αττικής που επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα να υποβάλλει αίτηση για τη μετακίνηση του

Στον εισαγγελέα η ΕΔΕ για τα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα βρίσκεται η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, αναφορικά με τα επεισόδια στο Σύνταγμα, όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ο κ. Μόσιαλος συμπλήρωσε στη συνέχεια πως «αν προκύπτουν θέματα από τις ΕΔΕ και η κυβέρνηση δεν πάρει αποφάσεις, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα» και πρόσθεσε πως αναμένεται και εκείνη που διέταξε ο κ. Ραγκούσης για τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. εχω την αισθηση,οτι ειναι ωρα ,να μας παρει και να μας σηκωσει...ο Θεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στου βοδιού το κέρατο να κρυφτούνε, θα τους πάρει ο διάολος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανως το καθεστωτικο τειχος αρχισε να ραγιζει.
    Αν ο λαος εντεινει την πιεση τωρα,ισως και να σωριαστει
    σε ερειπια.
    Βεβαια,οι σατραπισκοι θα προσπαθησουν να επιβιωσουν ελισσομενοι και υποκρινομενοι,αλλα τουλαχιστον δεν θα ειναι καλα φρουρουμενοι,και αυτο θα τους κανει ευαλωτους.
    Παντως,οταν νοιωσουν οτι απειλουνται,γινονται επικινδυνοι.
    Αυτη την φορα ομως,ισως γινουν περισσοτερο επικινδυνοι για τον εαυτο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψυχανώμαλοι ,αμόρφωτοι ,και μισέλληνες ματατσίδες ασθανθηκαν ενόχες παραμύθια της χαλιμάς
    αρση της ελληνικης υπηκοοτητας τωρα και πεταμα στον κεάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ψυχανώμαλοι ,αμόρφωτοι ,και μισέλληνες ματατσίδες ασθανθηκαν ενόχες παραμύθια της χαλιμάς
    αρση της ελληνικης υπηκοοτητας τωρα και πεταμα στον κεάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ψυχανώμαλοι ,αμόρφωτοι ,και μισέλληνες ματατσίδες ασθανθηκαν ενόχες παραμύθια της χαλιμάς
    αρση της ελληνικης υπηκοοτητας τωρα και πεταμα στον κεάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασ ηξεραν τη συμβολιζει το εθνωσημο το οποιο τουσ δωθηκε αλλα πολλεσ προσληψεςισ απο αλλοδαπουσ θα γινονται απο εδω και περα στα ματ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]