Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοσιαλιστικές ανάποδες στροφές και βίοι παράλληλοι...


Ο Νορβηγός δολοφόνος είναι ένας ακόμη σοσιαλιστής που συγκλονίζει τη χώρα του...!
Λίγοι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός σφαγέας υπηρέτησε τον σοσιαλισμό για σειρά ετών. Όλοι επιμένουν να παρουσιάζουν την πρόσφατη ακροδεξιά στροφή του (που θυμίζει βέβαια το νέο ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο), αλλά ο ίδιος έχει αποτάξει κάθε μαρξιστική επιρροή ακόμα και σε θεωρητικό επίπεδο.

Η οικογενειακή του καταβολή μάλιστα είναι καθαρόαιμα σοσιαλιστική.

Και οι δύο του γονείς είναι σοσιαλιστές, μέλη του εργατικού κόμματος της Νορβηγίας.

Ο Πατέρας του όμως, εγκατελειψε την μητέρα για να κάνει δεσμό με μία νεαρή σοσιαλίστρια.

Αποτέλεσμα ήταν ο Νορβηγός να μεγαλώσει με την μητέρα του, ενώ ο πατέρας του τσιλιμπούρδιζε.

Αυτό μάλλον τον επηρέασε, αφού εφάρμοσε μία ακροδεξιά αντιμετώπιση του σοσιαλιστικού κράτους στο οποίο ζει.

Ευτυχώς η αντιμετώπιση του Έλληνα πρωθυπουργού προς την σοσιαλιστική χώρα την οποία κυβερνά, περιορίστηκε στην επιβολή ακροδεξιάς οικονομικής πολιτικής και όχι (ακόμα τουλάχιστον) εκτελέσεων. Άλλωστε οι Έλληνες σοσιαλιστές εμφανίζονται περισσότερο προσαρμοστικοί με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τέτοιους κινδύνους.

Το ότι ο Νορβηγός δολοφόνος είναι και αυτός φιλοϊσραηλινός, μάλλον είναι σύμπτωση.

Όπως σύμπτωση πρέπει να είναι ότι σύμφωνα με το μανιφέστο του, εμφανίζεται και αυτός ως… Φιλέλληνας!

Σχόλιο ιστολογίου: Για το Νορβηγό γνωρίζουμε πως σκότωνε επί μιάμιση ώρα καταφέρνοντας η ιδεοληψία του να δημιουργήσει 92 θύματα. Αποτέλεσμα της δολοφονικής του δραστηριότητας ήταν να συλληφθεί και να παραπεμφθεί σε δίκη... Ο δικός μας, επί πόσο καιρό "δολοφονεί" Έλληνες και πόσα είναι άραγε τα θύματά του; Πότε η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί για την περίπτωσή του; Ή μήπως οι εδώ νεκροί αποτελούν στατιστικό στοιχείο εφαρμοσθείσας πολιτικής από κάποιον που δεν μπορεί να παράξει ούτε μία συντακτικά σωστή πρόταση; Γνωρίζει κανείς την απάντηση;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι μας νοιάζει ο πολιτικός προσανατολισμός αυτού του γυμνοσάλιαγκα με τα γυάλινα μάτια. Αυτόν τον κατασκευάζουν οι δημοσιογράφοι στο πι και φι για να μας σερβίρουν αυτά που θέλουν. Στην απάντηση τι γύρευε μια βόμβα τέτοιου μεγέθους στα χέρια του ποιος θα μας απαντήσει είναι το ζήτημα. Διαβάστε το Ρεσάλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]