Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Την Κυριακή θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα…


Αύριο Κυριακή, αφήνουμε όλοι τον καναπέ και μαζί με τα παιδιά μας, τα οποία είναι εκείνα που θα πληρώσουν το μάρμαρο της πολιτικής Παπανδρέου, αλλά και γενικά του πολιτικού συστήματος, πηγαίνουμε στο Σύνταγμα και σε όλες τις πλατείες της χώρας, για να δηλώσουμε ότι ο λαός είναι εδώ.

Ότι το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να καταρρεύσει τώρα.

Ότι ζητάμε εδώ και τώρα νέο Σύνταγμα με στροφή προς την Άμεση Δημοκρατία.

Εδώ και τώρα τις αποφάσεις θα τις πάρουμε εμείς και όχι οι καρεκλοκένταυροι της πολιτικής ολιγαρχίας.

Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να συνεχίσει να διαχειρίζεται τις τύχες μας, το ίδιο πολιτικό σύστημα που…. μας οδήγησε στην κρίση. Αυτό θα είναι ασυγχώρητο ιστορικό λάθος μας.

Οι ολιγάρχες με ένα απύθμενο θράσος μας γράφουν κανονικά και το θράσος τους θα πρέπει να πάρει απάντηση όπως τους πρέπει και με ότι δημοκρατικό χρειαστεί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δυστυχως αυτες οι τεραστιες συγκεντρωσεις επρεπε ηδη να ειχαν λαβει χωρα πριν υπογραψει ο ανεκδιηγητος ΓΑΠ και οι υπολοιποι ρουφιανοι την οποιαδηποτε συμφωνια με το ΔΝΤ!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΟΙ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΥΤΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΦΞΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΥΗΣ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΗΚΤΟ: ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩΝΑΡΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]