Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είμαστε στο μεταίχμιο της νεότερης ιστορίας μας...


Δίκαια ανατροπή του συστήματος και περίεργοι οιωνοί
Ο διασημότερος Έλληνας επιστήμονας Δημήτρης Νανόπουλος, πριν από αρκετούς μήνες δημόσια δήλωσε ότι μόνο με το ξήλωμα του πολιτικο-κρατικού μας συστήματος θα έχουμε μέλλον. Ενώ λίγοι ήταν αυτοί οι οποίοι από τις αρχές της κρίσεως κατάλαβαν τη σοβαρότητά της και είχαν παρόμοιες απόψεις με τον Νανόπουλο, τώρα, με την πρωτοβουλία και στήριξη κάποιων συγκεκριμένων κύκλων έχουν τεθεί οι βάσεις για την ανατροπή. Το υπερκομματικό κίνημα διαμαρτυρίας είναι μία δίκαια εξέλιξη. Από την αρχή τη κρίσης προπαγάνδισα μέσα από σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο τη δημιουργία ενός υπερκομματικού κινήματος το οποίο θα περιλάμβανε πολίτες από κάθε χώρο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει σήμερα.

Το θέμα της ανατροπής ενός άδικου κοινοβουλίου με νόμιμο και αναίμακτο τρόπο ίσως είναι κάτι σχετικά εύκολο. Το δύσκολο ζήτημα είναι η σωστή επιλογή των προσώπων που θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά πολιτικών και κρατικών παραγόντων. Επίσης πολύ δύσκολο ζήτημα είναι η στήριξή τους ώστε να μην μείνουν μόνοι στη μάχη απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα το οποίο διαφεντεύει την Ελληνική σκηνή. Ο υπόκοσμος χρηματοδοτεί, ανεβάζει και κατεβάζει κόμματα και αρχηγούς, ρυθμίζει ποσοστά σε εκλογές, κάνει επεισόδια, δολοφονεί και καίει ανάλογα με τα συμφέροντά του.

Ο λαός έχει πάθει σύγχυση διότι δεν έχουν διαφοροποιηθεί οι έντιμοι άνθρωποι της πολιτικής από τα λαμόγια. Παραμένουν και οι μεν και οι δε μέσα στα ίδια κόμματα. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός. Εάν παρουσιαστεί μία υπερκομματική κίνηση εντίμων και ικανών ο λαός θα την στηρίξει και θα της δώσει την εξουσία. Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιοι περίεργοι οιωνοί που έρχονται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Οι δύο αυτοί βασικότεροι σύμμαχοί μας μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκρουστεί στα σοβαρά με τη διαφθορά. Και πως να συλλάβουν τον υπόκοσμο που τις βασανίζει, αφού μέσα στη τραπεζομίζα, την απάτη, το εμπόριο των ναρκωτικών, την μαστροπεία, τα λαθρεμπόρια, τη φοροδιαφυγή, κτλ είναι βαθιά βυθισμένες όλες σχεδόν οι περιβόητες υπηρεσίες ασφάλειας του λεγόμενου ανεπτυγμένου κόσμου;

Το ερώτημα λοιπόν είναι, πως η Ελλάδα θα ξεφορτωθεί τον υπόκοσμο που την βιάζει εφόσον αυτός απολαμβάνει την ισχυρή στήριξη του διεθνούς υποκόσμου που λειτουργεί μέσα στις συμμαχίες στις οποίες ανήκει η Ελλάδα;
Δίχως στήριγμα από ισχυρούς συμμαχικούς κύκλους με πίστη σε πανανθρώπινες αρχές και αξίες, τι τύχη και τι κατάληξη μπορεί να έχει το Ελληνικό κίνημα της ανατροπής;
Μόνο ένα διεθνές κίνημα Αξιοκρατίας κατά της διαφθοράς (Axiocracy Μovement), που θα σταθεί δίπλα στο Ελληνικό κίνημα της ανατροπής θα μπορούσε να αποτελέσει ελπίδα τόσο για την Ελλάδα όσο και για όλη τη Δύση.

Δίχως ηθική αναγέννηση η λεγόμενη Δύση θα συνεχίσει να βυθίζετε μέσα στη δίνη της διαφθοράς. Μόνο εάν ενεργήσουν δυναμικά οι δυνάμεις εκείνες της Δύσεως, οι οποίες είναι εξ ορισμού φτιαγμένες για την καταπολέμηση της διαφθοράς, θα έχει μέλλον τόσο το ΝΑΤΟ όσο και η ΕΕ.

Όταν όμως άνθρωποι όπως ο Χάρυ Μαρκόπoλος (Harry Markopolos) που ξεσκέπασε ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα του κόσμου, δεν στηρίχθηκαν αποτελεσματικά ώστε να κυνηγήσουν τον υπόκοσμο, πως μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι στην Ελλάδα η επόμενη κυβέρνηση θα μπορέσει να τιμωρήσει τις δεκάδες χιλιάδες λαμόγια τα οποία είναι κυρίαρχα στην οικονομία, την πολιτική, το κράτος, τα ΜΜΕ, την εκκλησία, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους συνεταιρισμούς και αλλού;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. υπαρχουν στην Ελλαδα αλλοι που τα γραφουν αυτα πολυ πριν το Νανοπουλο. Δες ρεσαλτο. Διαβασε Ρεσαλτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]