Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγριο γιουχάισμα στον "προικισμένο" Μπουτάρη

  • "Αγανακτισμένες" αποδοκιμασίες στον Μπουτάρη
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, ο οποίος πήγε στον Λευκό Πύργο για να συμπαρασταθεί στους "Αγανακτισμένους". Αποδοκιμασίες και συνθήματα εναντίον του.

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους "Αγανακτισμένους" πολίτες.

Σύμφωνα με τον "Αγγελιοφόρο", ο κ. Μπουτάρης επρόκειτο να μιλήσει στους συγκεντρωμένους, ωστόσο πριν πάρει το λόγο, οι περισσότεροι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα φωνάζοντας ...
"Αέρα αέρα να φύγει η χολέρα" και "δεν σε θέλει ο λαός ελικόπτερο και μπρος".

Σύμφωνα με πληροφορίες εναντίον του κ. Μπουτάρη ακούστηκαν χυδαίες εκφράσεις και το γιουχάισμα ήταν έντονο, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να φύγει άρον άρον για να μην υπάρξει ένταση.

Ομάδα συγκεντρωμένων υποστήριξε ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να παραστεί και να μιλήσει, ωστόσο αυτή η άποψη δεν επικράτησε.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]