Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θα αποκαλυφθεί και το σκάνδαλο των "στημένων πολιτικών" ή της "στημένης χρεοκοπίας";


Αν το "μηχανάκι" της ΕΥΠ δούλευε στοχευμένα πριν 2,5 χρόνια, τί σκάνδαλο θα μπορούσε να έχει ανακαλύψει;
Τι θα είχε συμβεί αν το περίφημο «εργαλείο» της ΕΥΠ παγίδευε τα τηλέφωνα σε Αθήνα, Βρυξέλλες, Βερολίνο και Παρίσι στην περίπτωση που υπήρχε καταγγελία ότι το «παιχνίδι» γύρω από την χρεοκοπία της Ελλάδας είναι «στημένο»; Ασφαλώς πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και 20 μήνες θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα συμβούν;

Με… καμία κυβέρνηση αν και πολλοί θα στοιχημάτιζαν ότι με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ακόμα και το σημερινό τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιοι από την πρώτη στιγμή έχουν βάλει στοίχημα για τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Είναι επίσης πιθανό ορισμένοι «δικοί» μας να γνωρίζουν περισσότερα γύρω από την υπόθεση από κάποιους άλλους «δικούς» μας. Σε κάθε περίπτωση κάποιοι θα κερδίσουν και κάποιοι άλλοι θα χάσουν σ’ αυτό το «παιχνίδι» που επιπόλαια ξεκίνησε η κυβέρνηση.

Κάποιοι λένε ότι πρέπει να αποσύρουμε την «ομάδα» ώστε αυτοί που στοιχημάτισαν στην ήττα μας να χάσουν τα λεφτά τους. Καμία αντίρρηση, αλλά μήπως νομίζετε ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν το έχουν προβλέψει στο «στοίχημα» οι μπούκηδες; Προφανώς και αυτό το ενδεχόμενο το έχουν παίξει. Οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς αυτοί δεν θα χάσουν, αφού τους δώσαμε το χρόνο που ήθελαν προκειμένου να διασφαλισθούν έναντι παντός κινδύνου.

Οι σίγουρα χαμένοι είτε… μεσοπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα είμαστε εμείς, όλοι μηδενός εξαιρουμένου, οι οποίοι όχι μόνο δεν διαπραγματευτήκαμε το «στοίχημα» αλλά επιπλέον κάναμε ό,τι μπορούσαμε ώστε να έχει μεγάλες «αποδόσεις». Τώρα πλέον είναι αργά ακόμα να διαπραγματευτούμε κι αυτή την παράδοσή μας. Το μόνο που απομένει-ως παρηγοριά πάντα- είναι μετά από χρόνια να μάθουμε τις απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των πρωταγωνιστών, εντός και εκτός Ελλάδας.

Σήμερα όλοι τους υποψιαζόμαστε- όπως χρόνια τώρα όλους αυτούς τους «επιχειρηματίες» του ποδοσφαίρου- στο μέλλον ίσως μάθουμε και τους λόγους που έπρεπε να στοιχηματίσουν με χρήματα από το υστέρημα των συνταξιούχων και από τους κόπους και τον ιδρώτα της μεσαίας τάξης.

Σκέψεις και απορίες που μάλλον θα λυθούν πολύ σύντομα...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κάποιο "μηχανάκι" δούλευε και τότε με τις υποκλοπές της βόδιαφον. Αυτά που κατέγραψε εκείνο το εργαλείο δε θα τα μάθουμε ποτέ, ούτε ποιοί "αυτοκτόνησαν" τον άτυχο υπάλληλο που θα μπορούσε να μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπαρχουνε κρυφα σκανδαλα.
    υπαρχουνε τυφλα δικαστες,και τυφλα ελεγκτες.
    και ειναι πολυ το αλκοολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω γραψει πλειστακις οτι ειναι καθηκον καθε Ελληνα που εχει συνδρομη Vodaphone να την καταργησει και να βρει αλλο παροχο. Η εταιρεια αυτή ενεχεται σε κατασκοπια και πρεπει να παψει να δραστηριοποιειται στην Ελλάδα. Της εβαλαν προστιμο 75 εκατομμυρια στα πλαισια της ψυχοθεραπειας του λαου και το πηραν πισω. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!Αυτο το απλό δεν γινεται και μετα περιμενεις επαναστασεις και μποουρδες. Το αλλο ειναι να στερησετε απο τις τραπεζες τη ρευστοτητα. Τρεμουν την εφοδο στις τραπεζες οι διεθνεις απατεωνες.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]