Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «φωστήρες» της τρόϊκας σε πλήρη πανικό…


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα εκκαθαριστικά φόρου που αποστέλλονται, 4 στα 10 έχουν επιστροφή φόρου. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους, όπως ανέμενε η τρόϊκα, αλλά αντίθετα υποχρεούται το κράτος να κάνει μεγάλες επιστροφές χρημάτων, από εκείνα που ήδη έχουν καταχωρηθεί ως έσοδα και έχουν μειώσει αντίστοιχα και το δημόσιο έλλειμμα.

Οι φωστήρες της τρόϊκας (δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών μας) βρίσκονται ήδη σε πλήρη πανικό, γι’ αυτό οι πανικόβλητες εντολές που δίνουν είναι για πιο πολύ σκληρή φορομπηχτική πολιτική. Όπως όμως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση και σε νέα μείωση των εσόδων. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Ακούγεται ότι θα εξαγγελθεί νέο χαράτσι στα ακίνητα, νέα αύξηση αντικειμενικών αξιών, έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, νέα αύξηση του ΦΠΑ κ.λ.π.

Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά πολλοί δεν δίνουν σημασία, κάποια στιγμή θα…. αρχίσουν να μειώνονται οι ατομικές μας περιουσίες, είτε αυτές είναι χρήματα, είτε ακίνητα κ.λ.π. Δηλαδή θα αρχίσει να λιώνει το «λίπος» που διαθέτει ο καθένας μας και θα οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και φυσικά στη ζούγκλα.

Σταματήστε επιτέλους τώρα αυτό το κακό, όσο διαθέτει ο καθένας μας ένα κεφάλαιο για να ξαναξεκινήσουμε, διαφορετικά, όταν θα έχουμε εξαθλιωθεί, θα είμαστε απλά δούλοι.

Ήδη ο πρωθυπουργός χθες είπε ότι είμαστε σε δουλεία, αν σας λέει κάτι αυτό.

Τουλάχιστον προαναγγέλλει τις συνέπειες.


Σχόλιο ιστολογίου: Η τροϊκανή κυβέρνηση την "πάτησε" από τις αποδείξεις που καταθέτουν οι πολίτες. Δεν υπολόγιζαν ότι οι Έλληνες θα πάρουν στα σοβαρά το συγκεκριμένο "μέτρο" κι έτσι θα βρισκόντουσαν μπροστά σε μία έκπληξη. Σε δυσάρεστη έκπληξη, όμως, βρέθηκαν οι "εγκέφαλοι" που εμπνεύστηκαν τον συγκεκριμένο τρόπο "αφαίμαξης"...
Όταν διαπίστωσαν πως το "πράγμα" δεν κυλούσε θετικά για τα ταμεία της τρόικας, τότε άρχισαν να παίρνουν δάφορα μέτρα. Έτσι, ενώ είχε αρχίσει η επιστροφή του παρακρατηθέντος ΦΠΑ στους αγρότες, ξαφνικά διακόπηκε!!! Έτσι, σε ολόκληρους νομούς δεν έχει επιστραφεί ο αγροτικός ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα σε δεκάδες χιλιάδες αγρότες. Και δεν είναι μόνο η ανισότητα αντιμετώπισης των πολιτών, αλλά το ότι με την συγκεκριμένη εξέλιξη (λόγω πολιτικής ανικανότητας) θα έχουμε πιθανότατα μείωση της αγροτικής παραγωγής, σε ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα έπρεπε ως κράτος να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Και τα χειρότερα είναι μία επισιτιστική κρίση λόγω αδυναμίας εισαγωγής τροφίμων... Και σε μία τέτοια κρίση μπορεί να βοηθήσει μία οργανωμένη και σε πολλά υποβοηθούμενη αγροτική πολιτική... Αλλά, η λέξη οργάνωση στην κυβέρνηση Παπανδρέου είναι μάλλον άγνωστη. Αφού και η "οργάνωση" για την αφαίμαξη των πολιτών, δημιουργεί -μάλλον- περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι προσπαθεί να λύσει...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τα λαμογια τησ τροικασ και η μαρινετα κυβερνηση τωρα την πατησαν το χειρωτερο ειναι οτι κατεστρεψαν τη δημοσια υγεια με συγχωνευσησ νωσοκομειων και εβαλαν ανεξελεγκτα λαθρομεταναστεσ με απ[οτελεσμα να εχουμε μεγαλη αναβιωση λεπρασ! 400 παιδια! γεματα λεπρα! σε πρωτο μονο απολογισμω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δουμε τωρα που θα αρχισουν και απολυσεισ την κατρακυλα που θα χτυπηση την αγορα! και τισ τραπεζεσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]