Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επιτέλους. Δραπετεύστε να ησυχάσουμε

  • Έχουμε να χτίσουμε μία χώρα που την γκρεμίσατε μεθοδικά
  • Φύγετε τώρα, που προλαβαίνετε, γιατί αύριο θα θέλετε και δεν θα μπορείτε...
Το ΠΑΣΟΚ είναι ανίκανο να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κόψει το κλαδί πάνω στο οποίο κάθετε. Δηλαδή να τα βάλει με το κρατικοδίαιτο καθεστώς που εκπροσωπεί και την εκλογική του πελατεία.

Απεναντίας, προσπαθεί συνεχώς να εφεύρει τρόπους συλλογής όλο και περισσότερων φόρων, τεμαχίζοντας πλέον το πτώμα μιας ήδη πτωχευμένης κοινωνίας.

Εντάξει, είπαμε, μεγάλο το θράσος, αλλά παίζει πλέον με τα νεύρα της υπόλοιπης κοινωνίας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αφήσει τα πράγματα να φτάσουν μέχρι έναν «διαχειρίσιμο» εμφύλιο ή μια «διαχειρίσιμη» εθνική υπόθεση.

Αφού η Αξιωματική Αντιπολίτευση δειλιάζει να ζητήσει εκλογές, ας δραπετεύσει λοιπόν το ΠΑΣΟΚ, τώρα από την εξουσία ήσυχα και ωραία, προκηρύσσοντας εκλογές και ας αφήσει τη Νέα Δημοκρατία να «παίξει» κι αυτή με τα μίγματά της και να δούμε αν ήρθε και γι’ αυτήν το οριστικό της τέλος.

Έτσι κι αλλιώς αναγκαστικά θα πρέπει να παιχτεί αυτό το σενάριο.

Ας το συντομεύετε λοιπόν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Βαρέθηκα να γράφω για να σας ξεστραβώνω..Ακούστε τα λοιπόν ξανά Δημοσιουπαλληλοφάγοι..
    Ενώ ΜΟΝΟΝ οι Δημόσιοι υπάλληλοι έπρεπε να πληρώνονται από το Δημόσιο Ταμείο μιάς και το Δημόσιο είναι ο εργοδότης τους αντ αυτού το Δημόσιο Ταμείο το κατασπαράζουν ΟΛΟΙ οι άλλοι που δεν δικαιούνται κάτι τέτοιο μιάς και δεν προσφέρουν καμιά εργασία στο Δημόσιο!!! Ποιοι είναι όλοι οι Αλλοι? Να σας τους ξαναθυμίσω? Ε ακούστε τα πάλι:
    - Οι Έλληνες βιομήχανοι και όλοι οι μεγαλομεσαίοι και μικρομεσαίοι Έλληνες αλλά και αλλοδαποί - Φράγγοι, Καταλανοί, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ευρωπαίοι δηλαδή- επενδυτές, που μέσω των διαφόρων αναπτυξιακών Νόμων βουτάνε Δισεκατομύρια από το Δημόσιο για να μην παράγουν τελικά ούτε καρφίτσες...οι παραγωγικοί( τρομάρα τους..)
    - Οι Έλληνες ( αλλά και Ξένοι πλέον ) εργάτες του ΙΚΑ που συνταξιοδοτούνται εν μέρει από το Δημόσιο! Ακουσον Ακουσον!!
    - Οι Έλληνες ( αλλά και ξένοι πλέον) Αγρότες που συνταξιοδοτούνται από το Δημόσιο!!!
    - Οι Κτηνοτρόφοι που επιδοτούνται από το Δημόσιο!!
    - Οι ψαράδες που επιδοτήθηκαν για τα σκάφη τους από το Δημόσιο!!
    - 200.000 αντιστασιακοί!!!! (???) που συνταξιοδοτούνται με λεφτά του Δημοσίου!!!
    - Οι πολύτεκνοι από το Δημόσιο!!
    -Οι ανύπαντρες κόρες των στρατιωτικών που συνταξιοδούνται από το Δημόσιο!!!
    - Οι χήρες ρωσίδες πόρνες των διαφόρων ξεμωραμένων Ελλήνων γερόντων που τις παντρέφτηκαν και τα κακάρωσαν σε κανα χρόνο συνταξιοδοτούνται από το Δημόσιο!!
    - Τα ορφανά ..και..και..ών ούκ έστιν αριθμός...
    Γιαυτό μεγάλοι όταν αναφέρεστε στους Δηυμόσιους υπαλλήλους μάλλον ενοείται όλο τον Ελληνικό πληθυσμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Πού τα είδες γραμμένα όσα αναφέρεις μεγάλε; Στον ονειροκρίτη; Η λέξη δημόσιο ταμείο για εσένα είναι κτήμα του δημοσίου υπαλλήλου; Πας καλά; Άλλαξε δρόμο, γιατί θα βρεις. Σωστά και άγια τα όσα λες, αλλά δεν "κολλάνε" με το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων. Μπορούσες να γράψεις άλλα, πολλά και πραγματικά να αποστομώσεις. "Λάθος δρόμο διάλεξες καρδιά μου", που λέει και το άσμα... Ξαναπάρτο απ' την αρχή λοιπόν, αλλά μείνε στα σωστά και μην το χάνεις το "τιμόνι" από το πρώτο γκάζι... Η αλήθεια είναι αλλού και ακουμπάει στην τσέπη των Ελλήνων πολιτών γενικότερα. Μην μας βγάζεις τώρα και τους υψηλότερα αμοιβόμενους πολίτες ως αντικείμενα εκμετάλλευσης, γιατί θα ανατριχιάσω. Όχι τιποτε άλλο, αλλά δίνες λαβή όταν αρχίσουν τα λυντσαρίσματα, να συμπεριληφθούν και οι δημόσιοι υπάλληλοι (στο σύνολό τους). Κρίμα, περίμενα καλύτερη προσέγγιση. Εκτός και αν έκανες λάθος παράγραφο στο copy-paste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς 1:53 μ.μ.
    Που το είδες ότι είπα ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι αντικείμενα εκμετάλευσης ή ότι το Δημόσιο Ταμείο άνήκει σε αυτούς? Εγώ υπογράμισα μερικές από τις πληγές του Δημόσιου Ταμείου .. που δεν πρέπει να υπάρχουν..Ακόμη και για τους πολύτεκνους..Μιά σωστή κοινωνία πρέπει να έχει μισθούς τέτοιους που να μπορείς να θρέψεις την οικογένεια σου όσα μέλη κιαν έχει αυτή .. η επιδότηση σημαίνει αποτυχία..Φίλε είδες λοιπόν που σου φαίνονται παράξενα αυτά που έγραψα. Παράξενα και όμως αληθινά. ποιό από αυτά που γράφω είναι ψέμα? Εδώ καταντήσαμε λοιπόν , να μας φαίνονται σαν υψηλός μισθός τα 1500 ευρώ που παίρνει κατά μέσον όρο ένας Δημόσιος υπάλληλος εν έτει 2010 ..με ενοίκιο-δεη-κοινόχρηστα-νερά- στα 700 ευρώ.. Και βέβαια το ξέρω ότι ένας εργάτης δεν τα παίρνει εύκολα αυτά τα λεφτά.. Αυτό όμως έγινε διότι οι μισθοί στον Ιδιωτικό τομέα κατρακύλησαν κάτω από την πίεση της αθρόας εισαγωγής εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών και της ανεργίας που προκλήθηκε λόγω της αποβιομηχάνισης της Χώρας . Και έτσι αντί να χτυπάμε τον γάϊδαρο χτυπάμε το σαμάρι.. Αντί να φωνάζετε ότι οι μισθοί που παίρνουν οι μισθωτοί του Ιδιωτικού Τομέα είναι ψίχουλα φωνάζεται να μειωθούν οι μισθοι του Δημοσίου..Αυτοί ( Τρόικα και ΓΑΠ) που χρησιμοποιούν εσάς για να πάρουν του μισθούς από τους Δημόσιους υπαλλήλους δεν το κάνουν για να τα δώσουν σε σας αλλά για να τα φάνε οι ίδιοι και τα αφενυικά τους!! Αυτή η Νοοτροπία σου δεν είναι οργανωμένου και συνειδητοποιημένου εργαζόμενου που παλεύει για την αύξηση του μισθού του και την βελτίωση της ζωής του η ακόμη και την ανατροπή του συστήματος.. αλλά είναι νοοτροπία Λούμπεν Προλετάριου...Είμαι σίγουρος ότι μόλις γύρισες από στοιχηματάδικο του ΟΠΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάρουν μισθούς από δημοσίους υπαλλήλους; Αυτό είναι το ανέκδοτο του μήνα ή εγώ το βλέπω έτσι; καλά σου είπε ο προηγούμενος. Το χανεις από το πρώτο γκάζι. Ξαναδές αυτά που έγραψες αρχικά. Έχεις κάνει λάθος στην παράγραφο. Εσύ γράφεις ότι το Δημόσιο Ταμείο είναι αποκλειστικότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Και μην το γυρνάς ότι οι απλοί πολίτες εναντιώνονται κατα των δημοσίων. Και δεν έπεσαν οι μισθοί των ιδιωτικών λόγω εισαγωγής λαθρομεταναστών. Πεσμενοι ήταν από τότε που άρχισε το ΠΑΣΟΚ να βάζει τους δικούς του στο δημόσιο. Κι επειδή μάλλον είσαι δημόσιος υπάλληλος, κάνε κράτει. Θα σου χρειαστεί. Εσύ μόνος σου αποποιείσαι τγων δικών σου ευθυνών και θέλεις να μας πείσεις ότι οι απλοί εργαζόμενοι έχασαν τα δικαιώματά τους επειδή δεν πάλεψαν γι αυτά. Ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι κέρδισαν επειδή λειτουργούσαν σαν μηχανές ψήφων της εκάστοτε εξουσίας. Τί να σου πω! Είχε δίκιο ο προηγούμενος που σου είπε "πάρτο αλλιώς", αλλά δεν καταλαβαίνεις, επειδή από την αρχή το παίρνεις στραβά. Είσαι αλλού, είμαστε αλλού. Αν βρεθείς να μας κατηγορείς και να μας εμπαίζεις, τότε θα βρεθείς με πολλούς άλλους παρέα. Το που, θα σε γελάσω. Θα το γράψει η ιστορία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μας την λέτε, σε εμάς που πληρώνουμε τους πάντες, ξεπερνά το θράσος και του Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σας ακούω να μιλάτε για το κεφάλαιο..Οι υπάλληλοι σας φταίνε..Δηλαδή δεν έγιναν ακόμη και φέτος μειώσεις μισθών? και στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα? Δηλαδή τι θέλετε? 400 ευρώ στους Δημοσίους υπαλλήλους? είστε ευχαριστημένοι τώρα? Το ίδιο και η Τρόικα..Είστε άξιοι της μοίρας σας ( αν δεν είστε εγκάθετοι της Τρόικας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγκάθετοι της τρόικας; οπα!!! με φορολογικές δηλώσεις που ποτέ δεν ξεπέρασαν τις 10.000 ευρώ είναι οι περισσότεροι Έλληνες. Συγκεντρώσου λέω εγώ και σταμάτα την προσπάθεια να φέρεις κόντρα ανάμεσα στους Έλληνες. Το ότι είσαι βαλτός φαίνεται. Εκτός και αν κινδυνεύεις να χάσεις κι εσύ όλα εκείνα που έχασαν αυτοί που σε πληρώνουν. Δηλαδή, οι κάτω των 12.000 ευρώ (ετησίως) έλληνες πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά πως γίνεται να με πληρώνουν οι κάτω των 12.000 ευρώ δηλαδή αυτοί που δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ στην Εφορία ? Λίγο οξύμωρο.. Εμένα με πληρώνουν για να κάνω συγκεκριμένο έργο και μάλιστα με τον χαμηλότερο μισθό στην Ευρωπαική ένωση..Και σε απόλυτο νούμερο και εν σχέσει με το ΑΕΠ..Παραδέχομαι πάντως το Διεθνές και εγχώριο Κεφάλαιο - για το οποίο τσιμουδιά δεν βγάζετε- που κατάφερε να σας στρέψει εναντίον των Δημοσίων Υπαλλήλων και να βρίσκεται αυτό στο απυρόβλητο και με την ησυχία του να προχωρήσει στην κατανάλωση του λίπους που έχει απομείνει ακόμη στο Ελληνικό Δημόσιο..Άν είναι σαν και σας οι Ελληνες μαχητές τότε οι πράκτορες του Κεφαλαίου πως είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδιά τι ασχολείστε με το άτομο; δεν βλέπετε ότι είναι βαλτός να ξεσηκώσει εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων; Αλλα ρε ομορφάντρα που τα λες κοφτά και μασημένα, μάθε ότι αυτοί που παίρνουν κάτω από 12 χιλιάρικα σε ταΐζουν με κάτι που λέγεται έμμεσοι φόροι. Δηλαδή, ο μεγάλος όγκος χρήματος που ταΐζει την αρχοντομουτσουνάρα σου. Αυτοί που μετράνε την ζωή τους στάλα στάλα και δεν έχουν τις δικές σου πολυτέλειες, πληρώνουν πολλές φορές εξτρά σε ασυνείδητους που τους εκβιάζουν για να τους παρέχουν υπηρεσίες του δημοσίου. Άντε τώρα, γιατί πολλά μας τα είπες πρακτοράκο της πλάκας. Κάνε παρά πέρα και παίξε με τα παιχνίδια σου. Γιατί, αν ποτέ ο λαός γυρίσει κατά των δημοσίων υπαλλήλων, τότε μαύρα τα γραμμένα τα δικά σου και πολλών άλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε ξέρεις τι λές ? Αρχοντομουτσουνάρα με 1500 ευρώ τον Μήνα? Εγώ προσπαθώ να ξεσηκώσω εναντίον των Δημοσίων υπαλλήλων ? ? ? Ενώ εσύ είσαι υπέρ τους ? Έμμεσους φόρους πληρώνουν οι πάντες..
    Και για την ταμπακιέρα τσιμουδιά! Για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που ρήμαξαν τα μεροκάματα τσιμουδιά! Για το Κεφάλαιο τσιμουδιά!! Για την λεηλασία που ετοιμάζεται από το Διεθνές Κεφάλαιο κατά του Δημόσιου Πλούτου τσιμουδιά! Εάν δεν είσαι πράκτορας τότε είσαι απλώς χρήσιμος ηλίθιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]