Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το επικίνδυνο μπάχαλο του πολυπολιτισμού

Αντιγράφω από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 19/5/11:

«Στη σύλληψη δύο ατόμων από το Αφγανιστάν προχώρησε την Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 44χρονου, Μανώλη Καντάρη. Πρόκειται για δύο άνδρες, 20 και 27 ετών, που προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες. Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€. Οι δράστες θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται

Τώρα αντιγράφω από το blog της κας Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, 11/5/11:

«Ο μηχανισμός κατασκευής αποδιοπομπαίων τράγων έκανε και πάλι το θαύμα του. Ομοφώνως καταδικάστηκαν οι μετανάστες για τη στυγερή δολοφονία, δίχως να έχουν εντοπιστεί μήτε οι δράστες μήτε η καταγωγή τους φυσικά.»

Το post της κας Αλ Σαλέχ περιλαμβάνει και άλλα, εν πολλοίς σωστά, στοιχεία και προτάσεις, αλλά το θέμα μας δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι η κα Αλ Σαλέχ ούτε να ακούσει δεν θέλει για πιθανή εγκληματική ενέργεια λαθρομετανάστη. “Α πα πα καλέ, αυτοί το πολύ πολύ να πουλήσουν κανένα DVD της Τζούλιας!”. Το θέμα είναι ότι η στοργή που επιφυλάσσει η αριστερά γενικότερα για τους μελαψούς συνδιαχειριστές της χώρας μας είναι εξοργιστικά ανέμελη, αν λάβουμε υπόψη τις περιστάσεις, όλες τις περιστάσεις: Τη φτώχεια μας, την κοινωνική αποδόμηση, την ανάγκη συσπείρωσης, την ανάγκη ανασυγκρότησης τού φρονήματος και προπάντων την ανάγκη διαχείρισης της οργής! Η αναγνώριση όλων συλλήβδην των προερχόμενων από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν ως πολιτικών προσφύγων είναι λάθος. Πώς τεκμηριώνεται ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πολέμησαν τους Ταλιμπάν και καταδιώκονται από αυτούς; Αλλά ακόμη μεγαλύτερο λάθος είναι αυτή η προκλητική συμπάθεια που επιφυλάσσει η πολιτεία και οι ”αριστερούτσικες” πολιτικές παρατάξεις με τους οπαδούς τους, στο όνομα κάποιου χαβαλεδιάρικου και αόριστου ανθρωπισμού.

Βεβαίως υπάρχουν νόμοι και διεθνείς οδηγίες. Βεβαίως υπάρχει η Ύπατη Αρμοστεία, ο ΟΗΕ κλπ κλπ. Αν όμως οι αρχές αυτές ισχυρίζονται ότι όλος αυτός ο πολύχρωμος συρφετός πρέπει να περιθάλπεται, να σιτίζεται και να φιλοξενείται τζάμπα όταν οι δρόμοι αρχίζουν να πλημμυρίζουν από Έλληνες άστεγους και το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι πλέον πολύ φτωχό για να τα βγάλει πέρα με τούς Έλληνες, τότε πρόκειται για στρέβλωση και το σύνολο των οδηγιών χρειάζεται αναθεωρητική επικαιροποίηση! Όταν ο (κατ’ ισχυρισμό του) πολιτικός πρόσφυγας είναι δυνητικός φονιάς για 100 ευρώ, η πολιτεία παίζει τη ζωή μας κορώνα γράμματα αφήνοντάς τον να βολτάρει ανενόχλητος δίπλα μας και πρέπει να αντιδράσει, ακόμη κι αν αυτό κάνει τις κυρίες Αλ Σαλέχ να πέσουν σε βαθειά μελαγχολία!

Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν σε κάθε αλλοδαπό που δεν εισέρχεται με νόμιμα έγγραφα και η διαδικασία παροχής πολιτικού ασύλου να αλλάξει ριζικά. Με πάνω από 1 εκατομμύριο (μετριοπαθής ισχυρισμός, ούτε η… κα Νταλάρα δεν ξέρει για πόσους μιλάμε) άτομα απροσδιόριστης εθνικής, πολιτιστικής και χαρακτηρολογικής ταυτότητας, καμιά αστυνομία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα! Αν αποφασίσουν να συγκροτήσουν πλιατσικολογικό στρατό, τίποτα δεν θα είναι σε θέση να τους συγκρατήσει. Από πιστόλια Glock είναι γεμάτος ο τόπος φαίνεται, αφού και τα 21χρονα μπορούν άνετα να βρουν ένα (προχθεσινό επεισόδιο Πεύκης). Να βρούμε κι εμείς; Να αρχίσουμε να μαθαίνουμε στα 4χρονα παιδιά πώς να σκοπεύουν και να ρίχνουν κατά τα Αμερικάνικα πρότυπα; Είναι απίθανο να συμβεί αυτό όταν σφάζουν τους διπλανούς μας; Τις προάλλες μια ηλικιωμένη κυρία εξομολογήθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής ότι όταν είδε και αποείδε με τις υπηρεσίες τού Κράτους (5 απαρίθμησε) και δεν έβγαλε άκρη για ένα εξαθλιωμένο και ημιθανή άστεγο που έλιωνε μήνες στο προαύλιο της εκκλησίας, τηλεφώνησε στην… Χρυσή Αυγή, που “τακτοποίησε το ζήτημα” γρήγορα, καθαρά και διακριτικά. Είναι αναιτιολόγητη η εμπλοκή της οργάνωσης στην περίπτωση αυτή και η κεφαλαιοποίηση της απελπισίας του κόσμου;

Τα σύνορα πρέπει να κλείσουν με κάθε μέσον. Οι “πολιτικοί πρόσφυγες” να περνάνε αυστηρή διαδικασία ελέγχου και ΜΕΤΑ να μπαίνουν στη χώρα. Οι μετανάστες να εισέρχονται με τα ίδια αυστηρά ποιοτικά/ποσοτικά κριτήρια που απαιτούνται για την δική μας μετανάστευση αλλού. Η είσοδος στην Ελλάδα να πάψει να είναι εύκολη υπόθεση για οποιονδήποτε δεν είναι επαγγελματίας ή τουρίστας. Τα 14 «κέντρα υποδοχής» που προγραμματίζονται όπως και κάθε δημιουργία αντίστοιχης υποδομής μόνο επιζήμια θα είναι αφού θα δημιουργήσουν ευνοϊκότερες συνθήκες για όσους αποφασίζουν να μπουν στην Ελλάδα, λειτουργώντας έτσι σαν έμμεσο κίνητρο!

Και τώρα αποσύρομαι για να δώσω το βήμα στους ευαίσθητους, αριστερούς πασιφιστές κάθε είδους να πουν το μακρύ και το κοντό τους σχολιάζοντας. Ξεσαλώστε ελεύθερα παιδιά!

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]